Strona 11 z 21 PierwszyPierwszy ... 6 10 11 12 16 ... OstatniOstatni
101. do 110. z 202
Drzewko podziękowań4Podziękowań

Temat: Praca w domu

Fan(ka) Avatar patrycja9009
    Wpisów do bloga
    17

Domyślnie Odp: Praca w domu

Cytat Napisał Kasia Kucińska Zobacz post
    Z całym szacunkiem, ale nieładnie pisać takie rzeczy jeśli się nie wie współpracowałaś kiedyś z AVON?

Nie wiem jak w Oriflame, więc się nie wypowiadam, ale w AVON pierwsze zamówienie musi być na 150 zł, później nie ma ŻADNYCH obowiązków. Można kupić kilka produktów, jeden, lub wcale nie zamawiać przez kilka katalogów, po roku bez zamówień konto konsultantki jest kasowane. Nie ma opłaty wpisowej, nie ma oboiązku zakupu pakietu próbek, za to jest mnóstwo przywilejów dla konsultantek. Jestem konsultantką od prawie 10 lat, teraz też liderem sprzedaży, więc wiem, co piszę. A chętnym chętnie wyjaśnię szczegóły

Z tego co piszesz, w FM GROUP raz w roku złożyć zamówienie na 120 pkt, więc jeśli za wydane 33,5 zł jest 18,36 pkt, to na 120 pkt trzeba wydać 220 zł. W AVON, jak pisałam wcześniej, 150 zł na pierwsze zamówienie jest jedynym warunkiem- więc chyba ten AVON gorszy pod względem wymagań nie jest...
    Moja siostra współpracowała z Avonem i nie miała z tego żadnych przyjemności....
    A te 33,5 jest dla osób które kupują ten perfum my jako dystrybutorzy mamy go za 23,45 zł. A firma FM nie zajmuje sie tylko produkcja perfum. A jeśli już wyliczyłaś że 220zł trzeba wydac to ok ale nie trzeba tego wydawać na raz. Tylko w ciągu całego roku.... A w FM nM jest lepszy jeżeli chodzi o warunki. No ale jak to konkurencja ... chce wypaść jak najlepiej....

​Moje Kochane chłopaki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Majowa Czerwcówka '06 :) Avatar Kasia Kucińska

Patrycja, ale sama napisałaś:
    Cytat Napisał patrycja9009 Zobacz post
    jedyną zasadą jest to żebyś zrobiła raz do roku zamówienie na 120 pkt.... ( za każdy produkt są punkty np. za perfum za 33,5 zł masz tych punktów 18,36)
    Sugeruje to, że chodzi o jednorazowe zamówienie, a nie o sumę zamówień w ciągu roku.
    Rozumiem, że te 120 pkt jest liczone od cen katalogowych a nie od tych, które płacisz, tak samo w AVON 150 zł w cenach katalogowych, a od tego konsultantce udzielany jest rabat.
    Jeśli Twoja siostra współpracowała z AVON kilka lat temu, to zgodzę się, że było nieco inaczej- ale tylko w kwestii takiej, że były niższe rabaty więc mniej się zaraabiało, nie było- w każdym razie od tych 10 lat, żadnych innych zobowiązań niż to pierwsze zamówienie. I to, że nie miała żadnych przyjemności, nie znaczy, że inni też nie będą mieć, bo uwierz mi że gdybym nic z tego nie miała, nie byłabym konsultantką tyle lat, i nie brnęłabym dalej.
    Wiadomo, że każdy chce wypaść jak najlepiej, ale nie upoważnia to do udzielania fałszywych informacji na temat konkurencji. Tak się po prostu nie robi. Jeśli się chce znaleźć osoby do współpracy, warto być uczciwym także w tej kwestii. Nie współpracowałam z Oriflame i FM GROUP, ale nie piszę, że te firmy są gorsze, bo tego nie wiem, nie znam zasad, jakie w nich obowiązują obecnie. Każda firma ma swoją specyfikę, i każdemu pasuje co innego.

Mama Milenki ;) Avatar AguśZakochana

Początkująca(y)

jeżeli posiadacie własną stronę www, blog, forum, itp to polecam zarabianie na nich
    ja w sierpniu wyciągnęłam 1200zł na czysto
    dla niedowiarków podeślę skan wypłaty na konto mBank

strona dzięki której zarabiam to http://www.wygrajkonkursy.pl

na takim forum wyciskam spore pieniądze bez wysiłku praktycznie żadnego, jak ktoś ma ochote to pomogę

Początkująca(y)

czesc wam, ja polecam stronke A.W.Surveys. Co prawda trzeba sie nameczyc i przekonac innych by rejestrowali sie z twojego linku ale za to mozemy wyplacic 50$ na konto ;]
    Wchodzcie i rejestrujcie sie wciskajac 'create a free account'

o to link -> A.W.Surveys The New Survey Experience

Ewcia81
    Guest

Słuchajcie ja dorabiam,bez kłamsta...poprostu pisze,wrzucam na pewna stronkę i dolarki lecą, które jednak na złote polskie przeliczaja się,,w miesiąc zarobiłam 81zł,,bo w sumie to olałam troche,,bo czasu miałąm mało,,ale naprawde super..
    tzn pisze artykuły, recenzje z książek,opowiadania,opracowania itp itd....z książek,gazet przepisuje,,w necie szukam i wrzucam na strone,która za odsłony płaci kase...

i nie blefuje,,,naprawde,
    jakby co piszcie ewaszada@o2.pl

Początkująca(y)
    Wpisów do bloga
    1

Cytat Napisał maniekpow Zobacz post
    Dobry sposób na zarobienie kilku złotych. Piszę „kilku”bo wiem że wiele osób patrzy na to podejrzliwie i cynicznie. Nie dziwię się temu. Ale tak myślę, że gdyby każdy podszedł do tego poważnie to coś można by było zarobić. Ten sposób "zarobku" widziałem już setki razy ale sie nigdy na to nie skusiłem, ale niestety jak zaczyna brakowaś pieniędzy to człowiek wszystkiego się łapie i parę złotych wyda by coś zarobić. no to do rzeczy.
    Stracimy tylko 5 złotych a zyskać możemy ile? Przekonajmy się.

wysyłasz 5 zł na konto numer 1 z tej listy
    1. Nr konta: 89 1140 2004 0000 3602 5017 7666
    2. Nr konta: 76 1140 2004 0000 3202 6488 5430
    3. Nr konta: 92 1140 2004 0000 3002 6488 5531
    4. Nr konta: 57 1140 2004 0000 3802 6488 5575
    5. Nr konta: 08 1140 2004 0000 3902 6488 5632

Usuwasz nr konta 1
    nr2 wklejasz na pozycję pierwszą
    nr3 wklejasz na pozycję 2
    nr4 wklejasz na pozycję 3
    nr5 wklejasz na pozycję 4

w pozycji 5 podajesz numer swojego konta i wysyłasz
    O mały włos sama nie złapałabym się w taką pułapkę, całe szczęście w porę się zreflektowałam i wycofałam z tego. Dziewczyny, uważajcie na tego typu teksty, bo piramida finansowa jest w Polsce nielegalna. Najgorsze było to, że ten ktoś kto przysłał mi tego maila powoływał się na Roberta Kyiosaki, a ponieważ akurat byłam świeżo po przeczytaniu jego pierwszej książki, pełna zapału i chęci do działania, łatwo dałam się nabrać. Całe szczęście coś mnie tknęło i dałam sobie z tym spokój.

Początkująca(y)

Cytat Napisał svetik11 Zobacz post
    jeżeli posiadacie własną stronę www, blog, forum, itp to polecam zarabianie na nich
    ja w sierpniu wyciągnęłam 1200zł na czysto
    dla niedowiarków podeślę skan wypłaty na konto mBank

strona dzięki której zarabiam to http://www.wygrajkonkursy.pl

na takim forum wyciskam spore pieniądze bez wysiłku praktycznie żadnego, jak ktoś ma ochote to pomogę

jeszcze raz zachęcam do odwiedzenia powyższej strony, oprócz tego że jest tam info jak zarobić to macie możliwość wzięcia udziału w konkursach i ankietach z których można miesięcznie zarobić sporo kasy

Początkująca(y)

Oferuję pracę w domu przy komputerze.
    Napisz do mnie na adres: svetik11@wp.pl a uzyskasz więcej informacji

Jako narzędzie pracy dostaniesz własną stronę internetową z własną nazwą w naszym systemie partnerskim.
    Na stronie umieszczone są łącza do wszystkich banków, OFE, firm doradczych. Gdy ktoś z Twojej strony założy konto, zamówi kartę kredytową, zapisze się lub zmieni OFE, weźmie kredyt mieszkaniowy, gotówkowy, itp - wówczas Ty otrzymasz prowizję.
    Wraz z gotową stroną otrzymasz dostęp do statystyk dzięki którym na bieżąco można śledzić swoje zarobki.
    To od Ciebie zależy jak dużo zarobisz. Prowizje są wysokie. Sam możesz szukać znajomych by skorzystali z Twojej strony i ręcznie wpisywać wnioski bądź reklamować swoją stronę na forach, blogach, itp. Im więcej osób odwiedzi stronę tym więcej zarobisz!
    Polecam.

info na email svetik11@wp.pl w temacie wpisz "SYSTEM PARTNERSKI"

Początkująca(y)

"Chcesz szybko i bez dużego wysiłku zarobić spore pieniądze? Tak. To
    jest właśnie praca dla Ciebie. Zarobki od 1000 do 2000 złotych.
    Wystarczy mieć komputer i połączenie z Internetem oraz w podstawowym
    zakresie znać obsługę poczty e-mail. Bezpłatny kurs przygotowawczy i
    zero wkładu własnego. W celu uzyskania pełnych szczegółów pisać martabiernacka92@gmail.com."

Strona 11 z 21 PierwszyPierwszy ... 6 10 11 12 16 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania