201. do 210. z 215
Temat: Praca w domu
-
19-01-2012, 20:45 #201Początkująca(y)
Odp: Praca w domu
Dobrą formą poszukiwania pracy w domu jest zarejestrowanie się na portalach typu aukcje pracy czy giełdy zleceń. Posiadając dostęp do Internetu potencjalny zleceniobiorca może liczyć na zapytania/ oferty od wielu zleceniodawców poszukujących osoby o określonym profilu i popartym przykładami doświadczeniu w wykonywaniu prac o konkretnym charakterze. Co więcej, na portalu można znacznie rozszerzyć swoje CV, nawet o zdjęcia czy „wideoklipy” nie ponosząc dodatkowych kosztów (lub niewielkie, zależnie od portalu) z tytułu wzrostu objętości ogłoszenia. Kolejna grupa kandydatów do wykonywania pracy w domu trafia na portale społecznościowe, jak GoldenLine, Profeo lub LinkedIn, na które często zaglądają pracodawcy szukając ciekawych, kreatywnych ludzi, mających coś do zaoferowania ich firmom. Za Praca w domu
-
8-02-2012, 15:25 #202Początkująca(y)
Najlepszym sposobem na zarabianie w domu są programy partnerskie.
W skrócie wygląda to tak.
Zapisujesz sie do sieci afiliacyjnej - wybierasz program partnerski - polecasz twoją firmę gdzie się da (NK, Facebook, Fora internetowe)- kasujesz wcześniej ustaloną prowizję za to że ktoś kupi produkt z Twojego polecenia
Nie musisz nic inwestować ale oczywiście nie ma nic za darmo. Poświęcasz swój czas a myślę że masz go sporo.
Plusem jest to, że raz wykonana praca przynosi korzyści przez lata (pasywny dochód).
Najlepszym jak dla mnie (i nie tylko - 2miejsce w rankingu) programem jest Afiliant
https://ssl.afiliant.com/server/affskrypt.php?b=2394&d=2&f=19&u=(http://afiliant.com)
Do wyboru kilkadziesiąt partnerów, wysokie prowizje, wsparcie techniczne i pomoc na forum.
Nie czekaj. Zapisz się już dziś i zacznij zarabiać godziwe pieniądze.
W razie wątpliwości, pisz, chętnie pomogęOstatnio edytowane przez grzesiuncio37 : 8-02-2012 - 15:30
-
13-02-2012, 09:19 #203Entuzjast(k)a
A ja jestem ciekawa dlaczego najlepsze rady odnosnie pracy w domu i przez internet maja osoby co napisały jednego posta
-
26-02-2012, 00:05 #204Początkująca(y)
Odp: Proszę nie przegapcie tego, bo to naprawde może wypalic!
hej dziewczyny!Ostatnio natknęłam sie w necie na informacje ,że 9 kwietnia ma ruszyc nowy portal internetowy, który ma płacic ludziom za rejestracje i za zaproszonych ludzi, mysle,że mozna sie w to pobawic, tym bardziej ,że to nic nie kosztuje a z tego co oni obiecują to mozna sporo zarobic, orientowałam sie w internecie na ten temat i sporo ludzi w to wierzy , jak masz czas i chote to zarejestruj sie tam i spróbuj namówic chociaz 5 osób ,żeby zrobiły to samo itd itd im wiecej tym lepiej , wole sie w to pobawic , niz pózniej pluc sobie w brode jak ten WAZZUB wypali, wiec :
Zapraszasz ile się da ludzi na swój reflink, oni zapraszają na swój itd. aż do 9 kwietnia. Po 9 kwietniu ustawiamy wszyscy homepage na Wazzub i dostajemy 50% pieniędzy zarobionych z ich reklam, które jest dzielone na wszystkich zajestrowanych.Facebook, Twitter lub Google nie daje nam takiej możliwości zarabiania pięniedzy, tym samym oni zarabiają biliony dolarów za reklamy. Wazzub oferuję nam aż 50% z tego! Coś z tego jednak może być zwłaszcza, że za nic nie trzeba płacić! Zarejestruj się : http://signup.wazzub.info/?lrRef=512cd822W razie pytań służe pomocą, pozdrawiam cieplutko
-
26-02-2012, 21:54 #205
-
27-02-2012, 15:57 #206
-
28-02-2012, 08:03 #207
Do drugiego i trzeciego należę
. Jeszcze nie odebrałam żanych nagród
. Nad pierwszą stronką się właśnie zastanawiam
. W streetcomie też jestem
.
Podeślę wam jeszcze jedną stronkę,gdzie jestem tez zapisana
.
https://www.askgfk.pl/index.php?id=7&L=pl
-
8-04-2012, 00:24 #208Początkująca(y)
Witam
Z powyższych wiadomości wynika że dużo osób szuka dodatkowej lub głównej pracy którą można wykonywac w domu.
Z doświadczenia wiem że tego typu prac jest mnóstwo ale także mnóstwo jest oszustów którzy żerują na niewinnych osobach.
Sam kiedyś byłem w dołku i zainwestowałem w prace chałupniczą ostatnie pieniądze.
Zrobiłem przelew i niestety na tym skończyła się moja praca w chałupnictwie.
Osobiście nie wieże w prace chałupniczą.
Nie wieże w skręcanie długopisów.składanie kopert czy składanie pudełek do płyt CD/DVD.
Takie cos nie istnieje i każdy musi sobie to uświadomić i nie być naiwnym i nie przelewać pieniędzy na czyjeś konta.
Lepiej za te pieniądze kupć dziecku zabawkę czy miesięczny zapas pieluszek niż karmić oszustów.
Takie są niestety realia 21 wieku.
Pochwale się także moimi doświadczeniami :)
Zaczynałem od MLM
Był to flavon ale niestety nie wyszło.
Potem spróbowałem blogowania
Postawiłem bloga dodawałem co kilka dni nowe tematy nowe wiadomości.
Blog był na temat zdrowego odżywania, zdrowej żywności, odchudzania metodą dukana.
Po kilku dniach generowałem juz jakiś ruch ale to nie było to
Na blogach da się zarobic jak ma się ich dużo
Na jednym ciężko zarobić sensowne pieniądze.
Teraz zaś pracuje w firmie ZeekRewards
Współpracuje z nią od 25 lutego więć ponad miesiąc.
Wykupiłem subskrypcje i wykupiłem bidy za równowartość 1700złotych.
Do 25 kwietnia jestem wstanie wypłacić sobie od firmy prawie 200$$ co daje około 650złotych.
Więć można stwierdzić że pieniądze które zainwestowałem zwrócą mi się po 3-4 miesiącach i od piątego miesiąca wyjdę na czysto i zaczne zarabiać pieniądze w ZeekRewards.
Nie będzie to juz 650 a napewno ponad 1000zł miesięcznie
Nasza kwota przy odpowiedniej reinwestycji $$ rośnie i to jest bardzo fajne.
Fajne jest także to że firma działa w Polsce dopiero 4 miesiące od grudnia 2011roku a na świecie 14 lat w ponad 160 krajach.
Każdemu szukającemu sposobu na zarobienie pieniędzy w internecie życzę wielu sukcesów w zyciu
Pozostawiam kontakt do mnie gdyby ktoś chciał porozmawiać gygy: 9377767
Pozdrawiam Radek
-
3-05-2012, 14:01 #209Początkująca(y)
Dziękuje za odzew na skype
Bardzo się ciesze że jest tak wielkie zainteresowanie tą firmą.
Zachęcam takżę osoby które szukają sposobu na zarabianie pieniedzy w internecie do kontaktu ze mną
Pozdrawiam Radek :)
-
4-05-2012, 21:29 #210Początkująca(y)
Nie wydaje mi się dobrą firmą ta która na początek wymaga zainwestowania własnych pieniędzy.
Jaka jest gwarancja, że nie zwiną interesu i kasa się nie zwróci?

6Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

), to stanowczo nie dla mnie ale te drugie...

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań