Strona 8 z 22 PierwszyPierwszy ... 3 7 8 9 13 18 ... OstatniOstatni
71. do 80. z 215
Drzewko podziękowań6Podziękowań

Temat: Praca w domu

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Praca w domu

Link do strony: eKasa.org

Zapisz sie!

Witam, chciala bym Wam polecic swietna i uczciwa firmę.
    Ma znakomite warunki i niskie minimum do wyplaty.
    Dostalam już od nich kilka wyplat.
    Nie czekaj zobacz, zapisz sie i zarabiaj!
    Polecam eKasa.org!

eKasa.org

Początkująca(y)

bardzo chciałabym pracować będąc w domu, mieć na oku dzieci, ale właśnie nie mam pomysłu ani kontaktu do nikogo, jestem mgr stosunkow miedzynarodowych wiec wolalabym nie skrecać długopisów

Początkująca(y)

Thumbs up Odp: Praca w domu

Witam,

Ja zdecydowanie polecam serwisy GPTR. Na początku to nie są kokosy, ale z czasem przynosi co raz większe zyski. I nie wymaga rzadnych specjalnych umiejętności.
    Są dwa serwisy godne polecenia. Gwarantują wypłaty!!
    Polskie Centrum Reklamy - Tania Reklama w internecie
    sejfik.com - Efektywna reklama, innowacyjny zarobek

Nie eksperymentowałabym z innymi serwisami, które obiecują kokosy. Tu na pewno nikt Cię nie oszuka. Z czasem zdobędziesz poleconych, którzy będą zarabiać na Ciebie. A i maili będzie ciągle przybywać.
    Pozdrawiam!!!

Początkująca(y)

Kiedy spędzacie czas na internecie, to nie róbcie tego za darmo. Możecie dostać za to kaskę, zobaczcie sami:
    20dollars2surf

Opiszę jak zarejestrować się do małego programiku który będzie u Ciebie widoczny w formie małego okienka na dole strony. Zarabianie w tym programie polega na tym, że za każdym razem, gdy włączysz komputer i programik, zarabiasz punkty, które na początku każdego miesiąca są przeliczane na pieniążki.

1. Kliknij poniższy link lub wklej go do przeglądarki.
    20Dollars2Surf: make money online with special offers

2. Pokazało Ci się okienko z napisem EMAIL W puste miejsce wpisujemy swój email i wciskamy przycisk Join us.

3. Program automatycznie przeniesie nas na stronę. Tam ściągamy programik. To proste wciskamy napis Install 20Dollars2Surf i programik się ściąga.

4. Gdy juz mamy ściągniety program otwieramy go zmieniamy na język polski i klikamy Dalej. Pojawi się nam formularz który musimy uzupełnić Nick, narodowość itp. Jak już to zrobimy klikamy Dalej.

5. Na twój mail powinna już dotrzeć informacja z hasłem które należy zachować (moze być potrzebne do kolejnych logowań).

6. Na dole strony powinien być już włączony programik, który zarabia za Ciebie, jeśli nie ,to na pulpicie na pewno masz do niego skrót. Po prostu na niego najedź i włącz.

7. Teraz już zarabiasz. Miej właczony komputer i patrz jak co 30 sek- dostajesz 1pkt.

Pamietaj ! Punkty są przeliczane na pieniadze na początku każdego miesiąca.

Możesz dodatkowo zdobyć punkty klikając na $ w dolnym okienku wejdziesz na stronę główną. Wejdź w clicks – są tam płatne kliki, za które zdobędziesz dodatkowe punkty.

Istotą zarabiania jest zdobycie jak największej ilości poleconych (referrals). Otrzymasz 10% punktów od zarobków każdego poleconego. Dlatego też zaraz po rejestracji wyślij swój link polecający do znajomych i obserwuj, jak szybko będą rosnąć Twoje zarobki Polecony Twojego poleconego jest Twoim poleconym na 2 poziomie itd.

Zapraszam też tutaj:
    Zarabianie w internecie

Początkująca(y)

Chcesz szybko i bez dużego wysiłku zarobić spore pieniądze? Tak. To jest właśnie praca dla Ciebie. Zarobki od 1000 do 5000 złotych. Wystarczy mieć komputer i połączenie z Internetem oraz w podstawowym zakresie znać obsługę poczty e-mail. Bezpłatny kurs przygotowawczy i zero wkładu własnego.

kontakt: sebekk1990@vp.pl

Początkująca(y)

Praca w domu - zapraszam do zapoznania się, ze sposobami zarabiania przez internet.

Początkująca(y)

Praca w domu. Pracownik e-mail pilnie poszukiwany.
    Poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail, aby sprostać
    Dynamicznemu wzrostowi. Zarobisz miesięcznie 5.000 zł i więcej. Wyślij maila:
    ola890@poczta.fm. Odpowiem na wszystkie Twoje pytania!

Początkująca(y)

Praca w domu. Pracownik e-mail pilnie poszukiwany.
    Poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail, aby sprostać
    Dynamicznemu wzrostowi. Zarobisz miesięcznie 5.000 zł i więcej. Wyślij maila:
    ola890@poczta.fm. Odpowiem na wszystkie Twoje pytania!

Początkująca(y)

Witam,
    szukam mam, takich jak ja, przebywających na wychowawczym i chcących trochę dorobić. Nie obiecuję kokosów, ale przy chęciach i zaangażowaniu na pewno to się opłaci. Jeśli lubisz pracować przez internet, to spróbuj. Napisz do mnie jasminac@wp.pl

Początkująca(y)

Ciężko jest znaleźć coś sensownego, ale mam stronkę Wygraj 100 zł - SuperQuiz dzięki której łatwo zarobić 150 zł. Zawsze piechotą nie chodzi! Będzie na pieluszki!!! ;)

Strona 8 z 22 PierwszyPierwszy ... 3 7 8 9 13 18 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania