Strona 21 z 100 PierwszyPierwszy ... 11 16 20 21 22 26 31 41 ... OstatniOstatni
201. do 210. z 999
Drzewko podziękowań13Podziękowań

Temat: Brzuszki pogaduchy ;)

Fan(ka) Avatar artystka92

Domyślnie Odp: Brzuszki pogaduchy ;)

kochana podniósł sie ostatnio w sumie tak od wczoraj, przedwczoraj. Poza tym młody bardzo czesto sie nóżkami zapiera tak ;p i rano jak wstaje to brzus jest nisko a jak chodze to mlody sie tak uklada i "wypycha" mnie

Nikodemowa mama '10 Avatar jestesaniolkiem

Cytat Napisał artystka92 Zobacz post
    kochana podniósł sie ostatnio w sumie tak od wczoraj, przedwczoraj. Poza tym młody bardzo czesto sie nóżkami zapiera tak ;p i rano jak wstaje to brzus jest nisko a jak chodze to mlody sie tak uklada i "wypycha" mnie
    to ja tez tak mam szczerze, ze jak np, siedze to maly "kladzie" mi sie na nogach i jest nidko ale jak chodze to sie podnosi :D....

a jak tam twoj bobasek dzisiaj??....

ej, sluchajcie - wlasnie zauwazylam na wkladce ciagnacy sie pzezroczysty sluz, o co chodzi?? ja do tej pory mialam taki gesty bialawy.....

Cytat Napisał adka696 Zobacz post
    Ale przewijaka nie mam. Ile zapłaciłaś?? Bo ja takie ciulowe ostatnio widziałam za 100zł.
    ja tez jeszcze ni swojego nie widzialam, wszystko jeszcze u mojej mamy jest :D.... ale przewijak tez se kupie widzialam takie jak ma marta nawet ladne za 70zl :)....

ehhh kurcze, szczerze wiecie co mnie bawi, ze ja swojej piczki nie widzialam juz od 2 miechow :D... nawet nie pamietam jak tam wygladam

SugarbabyLove
    Guest

hej dziewczynki melduje sie jako rozpakowana :) wczoraj wrocilam ze szpitala z małym :) a wy jak tam??

SugarbabyLove
    Guest

ta tak juz daje foteczki. Ja sie czuje dobrze choć troszke obolała jestem. Mały zdrowy i śliczny teraz czekamy na Was laski aż sie rozpakujecie :)

SugarbabyLove
    Guest

:)

szczęśliwa mama

Cytat Napisał jestesaniolkiem Zobacz post
    ehhh kurcze, szczerze wiecie co mnie bawi, ze ja swojej piczki nie widzialam juz od 2 miechow :D... nawet nie pamietam jak tam wygladam
    ja bez lustra też nie daję rady a golenie to na czuja, albo z lusterkiem, ale lusterko pod prysznicem mi paruje
    mój M miał się tym zająć, ale jakoś nigdy go nie ma w domu, jak mam w planie golenie się

Cytat Napisał adka696 Zobacz post
    Co taka cisza?
    Ja wczoraj wybrałam już imię, które będzie na pewno. Stwierdziłam, że Amelek jest zbyt wiele no i zostaje Liliana
    adka Lilianka to lepszy wybór niż Amelka

sugar ale śliczny bobas, gratuluję jeszcze raz
    a jak znajdziesz chwilkę, to opisz nam tu swój poród

Mamusia Alusia:) Avatar Pauluś89
    Wpisów do bloga
    1

Sugar jaki słodki jest Marcelek:) też tak chciałam dać na imię ale zmieniałam zdanie wiele razi i jest Aleks:) jaki duży jest? Jak poród i jak się czujesz heh ile pytań:)

Sugar aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... daj ciocia Justyna go wycaluje i wysciska....
    Kocham go.... ale slodycz, jaka pyzunia na buzince..... no normalnie aaaaaaaaaaaa....., jest boski......!!!!!!!!!!!!!!!!
    aaaaaaaa........... jejus aaaaaaaa.......... :D!!!!!!!! To by go ciocia teraz zadusila - tak bym go wytulila!!!! Gratuluje takiego Przystojniaka :)!!!!!!!

a ile on wazyl i wogole??...

Adka Lilianka jest o wiele piekniejsze ;)!!!!

a od golenia to ja mam P. :P:P:P oooo....

Czekamy na artystke bo w nocy mi pisala ze ma skurcze co pare minut bolesne, ale z rana dostalam smsika ze juz jest ok, falszywy alarm..... Kochanie ty moje wchodz na forum i mi sie tu melduj ze nadal spokoj ;)!!!

Zasady Postowania