Strona 41 z 100 PierwszyPierwszy ... 21 31 36 40 41 42 46 51 61 ... OstatniOstatni
401. do 410. z 999
Drzewko podziękowań13Podziękowań

Temat: Brzuszki pogaduchy ;)

Nikodemowa mama '10 Avatar jestesaniolkiem

Domyślnie Odp: Brzuszki pogaduchy ;)

butterfly ja mam 20 lat w tym roku a P. 7 lat starszy ode mnie :P....

Zakochana w Gwiazdeczce:) Avatar Butterfly88

ja myślałam żeś Ty starsza ode mnie hihi a tu proszę

Dobranoc
    Ostatnio edytowane przez Butterfly88 : 29-03-2010 - 23:15

Fan(ka)

Cytat Napisał jestesaniolkiem Zobacz post
    no kurcze wszystko stalo sie tak nagle, od soboty tak strasznie nisko jest ale czymu tak to nie wiem....
    zeby siedziec normalnie musze sie rozkraczycz bo inaczej mlody wali mi po udach....
    ale co sie stalo takiego w sobote i niedziele - mialam problem z jego ruchami ( bo praktycznie byly znikome ) opadl i wogole, a teraz wszystko wrocilo do normy...
    gin sam stwierdzil ze Maly pcha sie do wyjscia, ale dzieki bogu przestal :P...

ale jest plusik ---> oddycha sie o wiele latwiej niz jeszcze tydzien temu :P
    jak na cesarce wyciagli Kubusia to myślałam,ze sie uduszę tak mi płuca opadły hehe anestezjolog pytał sie czy chcę maskę z tlenem,a ja "nie,chce zobaczyć dziecko" hehe

Aniołku ja uwielbiam szczurki,a w szczególnosci te łyse i długie ogonki moja panna dużo śpi,pije i je i dupy z miejsca nie rusza,ale balon to ma,wcześniej myślałam,że jest przekarmiona,ale za bardzo brzuchol na boki jej ucieka,więc raczej spodziewamy się maluchów.Ciekawe jakie będą,bo samiec koleżanki jest biały z 2 ciapkami czarnymi a nasza jest biało-szara ale zaczęła bardzo gryźć i atakować

ja chyba emerytem jestem w temacie heh bo mam 23 lata

SugarbabyLove
    Guest

martuś- noto świetnie jestem w szoku całą noc spał? :) super dał mamusi odpocząć :D hehe
    Aniołek- ty masz 20 ? oo młodziutka jesteś :) a brzunio troszke opadł
    Saleminka- a tam emerytka ja mam 22 w sierpniu :P to jestes o rok starsza tylko :P

W każdym bądź razie młode z nas mamusie są i będą moja mama to urodziła mnie w wieku lat 19 tuż po ślubie zapragnęli mieć dzidziusia - i dobrze bo fajnie jest mieć młodą mamę i móc z nią o wszystkim porozmawiać

SugarbabyLove
    Guest

no moja mama też miałą 19 jak 1sze dziecko urodziła :) a ja mam koleżanke co urodziła w wieku 17 :)

Entuzjast(k)a Avatar shyangel

jesteśaniołkiem no nie da sie ukryć, będe chyba po Tobie kochana przynajmniej taka mam nadzieje!!! ja czuje sie różnie, wiesz mam nadciśnienie indukowane ciążą a teraz mała coraz większa coraz większy ucisk no i więcej tabletek musze łykać. Lekarz sie zastanawia nad cesarką własnie ze wzglądu na to ciśnienie a pozatym to moja mała jest jeszcze ułożona poprzecznie ale mam nadzieje że sie to jeszcze może zmieni....
    Widze że szczurki na tapecie ja tez je uwielbiam. To się pochwale domowymi pupilkami.
    Zdjęcia-0013..jpgIMG_3493..jpgMalusia Brucia..jpg

Entuzjast(k)a Avatar nadiaa88

mam takie pytanie.. od wczoraj caly dzien i dzisiaj mnie kuje po prawej brzucha i na dole jak chodze to mnie bardziej kuje jak leze i siedze w miare da sie wytrzymac , poza tym kurcze mam zawroty glowy :( gin nie wiedziala od czego miala tylko podejrzenia , moze mnie wspomozecie w moich nerwach ;p

Hehe no to i ja oto moje wielkie panisko Królica Lola zastrzege że miniaturka hehehe choć wymiary ma już solidne jak mały York

To foto jest sprzed 3 miechów, Lola teraz chyba waży jak mały noworodek... heheh
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki

Cytat Napisał nadiaa88 Zobacz post
    mam takie pytanie.. od wczoraj caly dzien i dzisiaj mnie kuje po prawej brzucha i na dole jak chodze to mnie bardziej kuje jak leze i siedze w miare da sie wytrzymac , poza tym kurcze mam zawroty glowy :( gin nie wiedziala od czego miala tylko podejrzenia , moze mnie wspomozecie w moich nerwach ;p
    hmmm może po prostu maluch się rozciąga? albo macica? ja tak mam czasami ale w piątek jeszcze skonsultuję z Gin bo miałam też dwa skurcze
    Mi niunia wczoraj bodajże ucisnęła chyba na jakiś nerw... kilka minut byłam bez czucia na brzuchu. Mogłabym go szczypać, kroić! cokolwiek i nic nie czułam! ;>

Zasady Postowania