Strona 93 z 100 PierwszyPierwszy ... 73 83 88 92 93 94 98 ... OstatniOstatni
921. do 930. z 999
Drzewko podziękowań13Podziękowań

Temat: Brzuszki pogaduchy ;)

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Brzuszki pogaduchy ;)

te dzieciaki rosną kochane !
    aniołku najbardziej mnie rozczula jak widzę malucha który pomimo swoich umiejętności jeszcze próbuje ssać nie wiem dlaczego.Fajny ten kubek !
    Kuba to i nawet z butelki zwykłej potrafi się napić,czasami przechyli za bardzo i się obleje,lubi pić ze szklanki,kubka,zwykłej butelki,ale i tak kocha swoją butelusię ze smoczkiem
    Cieszę się,że Kuba już wie kilka ważnych rzeczy-że telefonów i pilotów nie oblizuje się z każdej strony i nie gryzie,że półka z ładowarkami,aparatem itp.nie jest dla niego,że kuchenka jest dla mamy i że mój laptop to nie zabawka no i że chrupki jemy wkładając rączkę do opakowania a nie rozsypuje się po podłodze...przestał się bawić jedzeniem jakieś 1,5 miesiąca temu i jest super no i się pochwalę,Kuba potrafi ślicznie zjeść samodzielnie jogurt,budyń itp. łyżeczką

Nikodemowa mama '10 Avatar jestesaniolkiem

salemciu a ciebie bezsennosc dopadla :), o tej godzienie to ja w glebokim snie albo w pierwszym nocnym karmieniu...
    Brawo dla Kubusia, ale on to juz duuuuzy chlopak ;)....

probowalam nocnikowania ale gdy siada na nocniku to jest meeeega ryk, chyba jeszcez ne czas :(...

co do tego kubka, jak nie pociagniesz nie possiesz to nie poleci wiec no musi zasysac kubek.... ale ja ogolnie duumna jestem jak paw to on nie chcial nic procz piersi (ile ze szklanki wypil ze 30ml max) a teraz jest kubek i Niko soczku wypil 200ml, jak mnie nie bedzie P moze go napoic i dac obiadek :)... w koncu, ale ja i tak mam zamiar jeszcze 1-1,5roku karmic...

Fan(ka)

znajomi posiedziele długo,a Kubę położyliśmy przed 23 bo nie zauważyliśmy że to już taka godzina hehe i spał całą noc w końcu a mnie wczoraj pozostało posprzątać,wykąpać się i polatać po allegro

SugarbabyLove
    Guest

Aniołku- serio pił z kubka? super moj to wylewa na wszystkie strony jak mu dam on zamiast pic do pluje do tego kubka bańki robi :D hehe noo raczkuje juz dawnooo.. teraz juz stoi i probuje chodzic mysle na swoj roczek juz bedzie chodził.a filmiki super
    Salcia to poimprezowałaś widze :)

sugar pil pil tylko musialam trafic w moment kiedy mu sie naprawde pic chcialo inaczej tez plul itd.... a teraz ten kubek z lovi ma kolo siebie i jak pic mu sie chce to se go bierze i pije...
    a Marcel juz 9m ma, to duuzy chlopak juz :).... Jeszcze chwila i bedzie ci smigac po calym domu :)...
    moze tez sprobuj z takim kubkiem :)... on jest od 9m wlasnie...

Fan(ka)

my mamy niekapek z NUKa i z canpol

SugarbabyLove
    Guest

Ja tez mam wlasnie tego niekapka ale taki z dziubkiem z nuka i nieche tego ssac gryzie tylko. A ten lovi jest dla mnie za drogi ale poszukam odpowiednika na ebay moze co bedzie podobnego.
    Aniolek- noo zaniedlugo bedzie latał heheh atwoj juz wstaje przy meblach? Raczkuje??

Klikaj i pomóż mi!
    Ostatnio edytowane przez SugarbabyLove : 14-12-2010 - 20:35

Fan(ka)

Pamiętacie jak pisałam Wam o tej dziewczynce od pewnej matki,która taka chudzinka,ostatnio byliśmy w przychodni i ona akurat też była,mała waży trochę ponad 7 kg i ma 13 miesięcy więc poniżej 3 centyla

oooo jaaaaaaaaa.... ale co, czemu tak malo?? mowla cos??.... eh biedna dziewczynka....

sugar wlasnie nie wstaje i nie raczkuje, teraz ma inne zajecie, gada non stop...
    prosze pochwale sie : YouTube - Noname

DziekujeBogu ze cie mam;* Avatar młodamamusia18
    Wpisów do bloga
    6

jestesaniolkiem kochany ;*
    jestesaniolkiem dziękuje za post.

Zasady Postowania