Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 3 4
31. do 37. z 37
    Zadomowiona(y)

Domyślnie Odp: Usg- płeć dziecka

moj gin mowi ze to chlopczyk - ale na tym zdj to na chlopczyka mi nie wyglada

2.jpg

na filmiku widac cos miedzy nozkami,ale jakos tak dziwnie nie wychodzi z jajeczek tylko od nozki z boku - dlatego tez poki co mam nadzieje na dziewczynke

Wdrożona(y) Avatar anetta_p

gosiaczku, ja mam bardzo podobne zdjęcie z USG i urodził się synek .
    Pamiętam, jak ginekolog mówił że na USG narządy płciowe zewnętrzne chłopca wyglądają jak ślimak, zobacz dokładnie jak na Twoim zdjęciu.
    Ale wiadomo że na 100% będzie wiadomo dopiero po porodzie, więc życzę z całego serca dziewczynki!

Entuzjast(k)a Avatar Kopka

ja podczas ciazy mialam 2 usg (mieszkam w uk) pierwsze w 12 tyg ciazy,a drugie w 20,to na tym drugim sama zapytalam sie czy widac plec dziecka.Polozna powidziala mi,ze na 80%b dziewczynka. Potem bylam w Polsce i poszlam prywatnie zrobic usg,lekarz powiedzial,ze nigdy nie ma 100% pewnosci,ale w moim przypadku daje 99,9% ze coreczka i jest mala Nadia;)

Początkująca(y)

Cytat Napisał gosiaczek30 Zobacz post
    moj gin mowi ze to chlopczyk - ale na tym zdj to na chlopczyka mi nie wyglada

2.jpg

na filmiku widac cos miedzy nozkami,ale jakos tak dziwnie nie wychodzi z jajeczek tylko od nozki z boku - dlatego tez poki co mam nadzieje na dziewczynke
    Widać, że śliczny będzie :)

Początkująca(y)

Mamucie drogie, może spodoba się Wam oryginalne USG Waszych maluszków Zdjęcie USG 2.5D w statuetce 10x7x3 cm - prezenty i upominki z CrystalCiTY co o tym myślicie?

Zadomowiona(y) Avatar renatkanuta

Cytat Napisał pscolamaja1 Zobacz post
    Mam do Was pytanie, jutro jadę na usg 4d. Powiedzcie mi czy na USG lekarz się pyta czy chcecie znać płeć dziecka, czy trzeba samemu się zapytać czy widać?
    nas lekarz zapytał czy chcemy znać. oczywiśćie chcielismy, wiec powiedział, ze na 80% kobitka :)) no i mamy córę :) to było w 12 tc i 3 dniu

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Mama na pełen etat;) Avatar xMartusiax

gosiaczek to jest ewidentny siusiaczek;)ale mi sie zrymowalo;)wkleje zdj z usg mojego kubusia to sama stwierdzisz ze to chlopczyk;)ja o jego plci dowiedzialam sie dopiero w 6 miesiacu bo ciagle chowal tego swojego robaczka i nie bylo wiadac doklanie;/ale wkoncu lekarz oznajmil :''KULE!MA KULE!BEDZIE CHLOPIEC!'' hehehe
    I0000004.jpg
    Ostatnio edytowane przez xMartusiax : 10-05-2012 - 13:41 Powód: wklejenie zdj
    Nasz Kubuś:* 04-05-2011-najszczęśliwszy dzień w naszym życiu;)!

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 3 4

Zasady Postowania