Strona 21 z 4126 PierwszyPierwszy ... 11 16 20 21 22 26 31 41 ... OstatniOstatni
201. do 210. z 41257
Drzewko podziękowań3163Podziękowań

Temat: Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

...istotka astralna.

Domyślnie Odp: gorzów Wlkp.

łłłłłłłoooooooo kobitki u mnie zaraz lujnie
    ida chmury czarne jak smola z pod granicy ze szwabami....
    i grzmi ze cho cho...
    ide pranie sciagac z balkonu
    babelek spi, pies w kibelku sie chowa heheheh...

mama Mai i Marty Avatar Pycha

dzięki za wszystkie rady i opinie

własnie wrócilismy z Gorzowa, zakupilismy w Nilago łózeczko, wkład do poscieli i szlafrok, wózek upatrzylismy, jeden nam sie podoba w Nilago, a drugi w Panoramie, ale jeszcze poczekamy, bo 21 mam usg, to wole się upewnic czy to napewno dziewuszka bedzie

a ciuszki to jednak mam tańsze u nas w hurtowni

w razie co to będe pytac

jeszcze raz dzięki
    Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
    cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.
    ~Paulo Coelho~

...istotka astralna.

pycha jestem raz w tyg w strzelcach powiedz gdzie tam jest hurtownia dla maluchow??

Mamy styczniowe 2007 Avatar Martuchaa

LILI co do mojego porodu to hmm bylo super rodzilam w malym,nowym szpitalu(mialam polska polozna ktora mieszka i pracuje juz tam 20lat), porodowka wygladala jak pokoj w jakims fajnym hotelu, byly szafki, laptop, maly tv, pilka itd.Gosia(ta polozna) juz wczesniej ze mna wszystko omawiala, tez zwiedzalam szpital.dostalawalam wode z lodem i cytryna do picia i jakies cukierki(takie niby red buule do ssania)no i najwazniejsze-najwspanialszy wynalazek nazych czasow gas&air wdychasz przez maske caly czas taki roztwor gazu i wszystkie skurcze i bole porodowe zmniejszaja sie do takich miesiaczkowychczyli ogolnie nie czulam bolu(ten gaz powoduje tez odprezenie-tak jakbys po kilku drinach byla).jedyny minus to od namiaru sie wymiotuje(u mnie tak bylo) ale ogolnie ok.no i najwazniejsze jest nieszkodliwy-tutaj w niektorych prywatnych klinikach juz tez to maja.
    rodzilam okolo 8 godz.najlepsze bylo to ze w ogole nie czulam bolu i na drugi dzien(urodzilam o 23.10) taka twardzielka polecialam sama pod prysznic mimo ze polozna kazala mi isc z pielegniarka i zemdlalamona powiedziala ze poprostu nie czulam tego bolu i wykonczenia organizmu

tyle ze nie zawsze za granica znaczy fajnie bo mialam kumpele ze szkoly rodzenia(urodzila 2miechy przede mna) i jak slyszalam o jej porodzie to chcialam wracac do PL

kochana i jestem w szoku z ta skwierzyna
    jacys nienormalni-jak mozna podzas porodu kogos rozpraszac zwiedzajacymi salemasz racje-sa az za bardzo mili
    moja kumpela tez miala tam rodzic jest w ciazy z blizniakami)ale wybrala Szczecin(jest z Mysliborza) bo ma za krotka szyjke i maja byc wczesniaki i tez jej gin odradzal ze wzgledu na brak sprzetu

...istotka astralna.

martuchaa mowilas ze na spotkanie musi byc mniej parno... no to masz deszczowo kurna my sie chyba nie spotkamy .... buuuuu...

lavunia u nas tez niezle lalo
    a co do spotkania teraz to i tak by odpadalo bo balabym sie zeby maly nie zarzil twojego-nie wiadomo ile ten wirus tam siedzi
    a za tydzien i za dwa nie bedzie mnie w fg
    tak wiec umowmy sie juz na sierpien-no chyba ze nad morze do nas dolaczycie

Majowe mamy'09 Avatar LILIann

Martuchaa normalnie jakbym jakis film fantastyczny ogladala, tak brzmi ta Twoja opowiesc o porodzie!! Shock
    Larvunia u nas tez burza przeszla, a potem sliiiczniutka tecza sie pojawila
    Dziewczyny ja juz jestem zwarta i gotowa na spotkanko, Ala wydobrzala, wiec jak sie zgramy z terminem, to biore pod pache moje dwie kobity i lecimy we trzy na spotkanko z Wami

Majowe mamy'09 Avatar LILIann

Martuchaa Ty to masz dobrze, domek nad morzem, ummm, marzenie. A wlasnie, wspominalas ze Twoi rodzice na Zniwnej domek maja, tak? Bo ja centralnie przy zniwnej mieszkam - na Stromej. Jesli kojarzysz ulice Krzywa, to nastepna uliczka odbijajaca od Zniwnej to Stroma wlasnie. Jesli czasami w tych rejonach bywasz to zapraszam do mnie na kawke!!

...istotka astralna.

ehmm ...
    ja nad morze jade we wrzesniu dopiero

fajnie macie duzo wolnego czasu, sa wakacje suuuper. U mnie dupa mezus ciagle w pracy, ja w tygodniu pracuje... masakra.
    lili w niedziele bede sie nudzic, wiec jak bede miala do gorzowa jechac to zagadam na gg podasz mi swoj nr tel i sie spikniemy
    ja chce nad morzeeeeeeeeeeee!!!!