38 021. do 38 030. z 41257
-
9-02-2012, 13:19 #38021
-
9-02-2012, 13:25 #38022
Odp: Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!
Pr- ja mam takiego maksa jak zaczynają. Wczoraj mi panele pomalowali kredkami pastelowymi a Arek jedną wcinał.
To ci biedny Jasiu, Arek był w szoku i w sumie w padł bo nie chciał iść na nogach i zaczął ryczeć i uciekać i wpadł w trakcie ucieczki w górę śniegu i od razu przestał beczeć.
-
9-02-2012, 13:58 #38023
-
9-02-2012, 14:17 #38024
To Wam laski takie maluchy porysowały panele
a Mój Wojtek ma za 2 m-ce 3 latka i też panele porysował kredką,
ale u Siebie w pokoju ...
Panele panelami gorzej ściany wyglądają masakra normalnie ...
Ale i tak musimy odświeżyć tak właśnie w marcu czy kwietniu - wiosną
więc jego szczęście ...
-
9-02-2012, 14:29 #38025
oj to widze ze wasze dzieciaki niezle dokazuja, aniolek zdrowka dla mlodego
my niedawno z dworu worcilysmy, mloda na lisciu zjezdzala, ale tak wieje ze wytrzymalysmy niecala godzien
normalnie teraz twarzy nie czuje tak mnie piecze
-
9-02-2012, 15:19 #38026
a ja jak bylam mała, i mielismy tapetowanie albo remont, to pol dnia mogliśmy swiecówkami malowac po betonie. nawet nie wiecie jaka to frajda... pozniej jak isę sciągało tapetę za jakis czas, to byly stare rysunki. i w związku z tym nigdy nic innego nie pomalowalismy. ;)))))
-
9-02-2012, 20:01 #38027
Mycha- to mi Olka pomazała panele, Arek jeszcze nie umie na szczęście za słabo kredki trzyma, ale za to się najadł.
Future- dobry sposób na malowanie, chyba moim też tak zafunduję, ale jak bardziej rozumne będą, bo pomyślą, że mogą tak codziennie.
Ciasteczko- ja byłam dwa razy i rano na sankach i popołudniu na spacerze i u nas nie wiało. Ale troszkę zmarzłam dzisiaj, chociaż dzieciaki wróciły wymęczone.
-
10-02-2012, 06:24 #38028
dzien dobry
u mnie kredki sa zakazane w domku po remoncie tzn sa ale tylko pod moim nadzorem szkoda by bylo gdyby zeby sciany juz byly pomazane... z panelami nigdy tak mi sie nie zdarzylo a teraz mam wszedzie dywany...
choc pare dni po wymalowaniu pokoju pil sok porzeczkowy i mu sie wylal na sciane i na naroznik takze tez sie wkurzylam bo jak byly stare sciany to nic takiego nigdy mu sie nie zdarzylo...teraz niby plama pomalowana ale i tak ja to widze
tez bylismy rano na spacerku dawid z ola czyscili auta ze sniegu a pozniej poszlismy do amelki w odwiedzinki i pozniej jeszcze na sanki z tata
a o 20 juz spalam

normalnie szok
@mi sie zbliza i wszystko mnie boli
wstawac spioszki
-
10-02-2012, 08:01 #38029
Dzień dobry :)
My też wczoraj na sankach byłyśmy :) doszłyśmy do brata na ciepłą herbatkę ale później już meżuś musiał przyjechać bo zimno :)
U nas kredki ogólnodostępne, ciastolina też - pisaki pochowałam, mała rysuje na kartkach, na takim dużym kalendarzu. Niby po remoncie a ściany w sypialni przy jej łóżku już widać, że są ubrudzone, w salonie też - ale przy małym dziecku się tego nie uniknie :) no cóż w końcu chata to nie muzeum :))) się pomaluje znowu :)
Kurde byłam wczoraj na sali pomóc stroić bo mało rodziców przyszło i okazało się, że ogrzewanie chlasło - wszystkei grzejniki musieli wyciąć bo popękały, jak takie mrozy były nikt się nie zainteresował :/ przyniesli gazowe i dogrzewają ale już boję się, że zamraznę na tej zabawie :/ no nic wracam do drukowania pitów :) miłego dnia !
-
10-02-2012, 08:24 #38030