Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 128
    Fan(ka) Avatar kingusia1991

Domyślnie Odp: Najczęstsze imiona 2010

Noo strasznie dużo tych Julek , Oliwek , Len - się narobiło...
    też mam jakoś "niesmak" do imienia Julia...
    a jeśli chodzi o męskie to często jest Kacper( sama chcialam tak dac na imie jakby byl chlopczyk;) ) , Franek, Mikołaj, Antoś, Jaś ( takie "staroświeckie" bardziej teraz dają mamy swoim pociechom imionka)

Ja swojej daję KORNELIA i bardzo się z tego cieszę, bo mało ich jest :) to nie będzie aż takiego problemu... a mi się bardzo podoba te imię.

Fan(ka) Avatar Bibiana

Cytat Napisał kingusia1991 Zobacz post
    Noo strasznie dużo tych Julek , Oliwek , Len - się narobiło...
    też mam jakoś "niesmak" do imienia Julia...
    a jeśli chodzi o męskie to często jest Kacper( sama chcialam tak dac na imie jakby byl chlopczyk;) ) , Franek, Mikołaj, Antoś, Jaś ( takie "staroświeckie" bardziej teraz dają mamy swoim pociechom imionka)

Ja swojej daję KORNELIA i bardzo się z tego cieszę, bo mało ich jest :) to nie będzie aż takiego problemu... a mi się bardzo podoba te imię.
    moja mama ma kolezanke kornelie ladne imie i mowia do niej nela no i teraz malo spotykane imie

Fan(ka)

A ja jak leżałam na porodówce, to na 11 dzieci było aż 5 Emilek. ....ponoć bum na to imię. Julia tez mi się nie podobało..No i Antoninek jest tez zatrzęsienie w tym roku...
    A ja miałam być Kornelią,. ale u mojego taty nie przeszło :)))

Zadomowiona(y) Avatar patinkakrk

Smile Odp: Najczęstsze imiona 2010

też zauważyłam że same Kubusie, Wiktorki, Oliwierki, Wiktorie, Oliwie,Nicole, Julie i Zuzie,...

wiec tak na odmiane moja dziunia bedzie Nadia:P jak narazie u nas "na podwórku" nie ma jeszcze zadnej...:)

Pozdrowienia:)

Lutówkowo-sierpniowa mama Avatar rozalka

Cytat Napisał patinkakrk Zobacz post
    też zauważyłam że same Kubusie, Wiktorki, Oliwierki, Wiktorie, Oliwie,Nicole, Julie i Zuzie,...

wiec tak na odmiane moja dziunia bedzie Nadia:P jak narazie u nas "na podwórku" nie ma jeszcze zadnej...:)

Pozdrowienia:)
    He,he,a ja już znam 3 niemowlaczki z takim imieniem w moim mieście,a kumpela też planuje Nadię,albo Ninę

Zadomowiona(y) Avatar patinkakrk

ja jak narazie rzadnej nie spotkalam.. a nawet jesli beda... to nie jest to hcyba tak popularne imie zeby byly 3 w klasie:P na szczescie hehe:)

Fan(ka)

może w krakowskiem Nadia nie jest popularnym imieniem, ale w moich okolicach stawiałabym je na równi z Oliwią. bardzo wiele małych dziewczynek nosi to, skądinąd śliczne imię patinkakrk, na wszelki wypadek może warto rozważyć, czy i do was ta moda nie dotrze w najbliższym czasie

mam wrażenie, że szukając oryginalnych imion podświadomie i tak ulegamy modzie. gdzieś nam wpadnie do głowy ciekawe imię, zakodujemy je, a później nadajemy dziecku sądząc, że tylko my je odkryliśmy. trudno tego uniknąć. podobnie jak zbiegów okoliczności. o dziwo mój syn jest jedynym Maćkiem na wiele przedszkolnych grup w naszej miejscowości - nie znam osobiście żadnego innego małego Macieja. z kilkoma zetknęłam się na bb, 'na żywo' słyszałam o jednym maluszku, rocznym bodajże w moim mieście. nie wykluczam, że w innych regionach Polski tak nie jest, ale właśnie te nasze 'oklepane' imiona są dziś oryginalne i rzadkie. nie przypuszczam, że jest wiele małych Iwonek, Beat, Anet, Rafałów czy Przemków..

Fan(ka) Avatar artystka92

Oj tak.
    Moja koleżanka w styczniu urodziła i jest Nadia ;) U mnie zatrzęsienie Nadinek
    Ale mnie sie tak te imie bardzo podoba...

spełnienia marzeń Avatar leila5189

klaudia i wiktoria ale nie dam bo za duzo tych imion
    dokonywania najlepszych wyborów i dozgonnego szczęścia

Mama lutowa i sierpniowa

ja wokół siebie to tez słyszę właśnie Julia ,Lili,Wiktoria i tak na prawdę nie podobają mi się

Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania