mamy w domu

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 4 5
  1. valkiria8
    valkiria8
    Witam wszystkie mamusie:) ja siedzę w domu z dziećmi już prawie 4 latka:)
  2. Crazy Girl
    Crazy Girl
    Ja też mama domowa.. Od 19 miesięcy siedzę w domu razem z moją córcią :) I jak na razie dobrze mi z tym. Do pracy boję się pójść bo nie chcę rozstawać się z małą..
  3. agaluk1
    agaluk1
    Dziewczyny może rozkręcimy na nowo ten wątek?
    Ja jestem mamą 14 miesięcznego Oskarka i siedzę sobie z synkiem w domu i póki co nie narzekam
  4. emimonkey
    emimonkey
    Ja z moją maleńką już w domciu jestem rok i nie narzekam. Kocham nasze wspólne codzienne kilku godzinne spacerki i nie wyobrażam sobie tego stracić. Niestety wiem że kiedyś to nadejdzie.
  5. fikusek1988
    fikusek1988
    Ja tez jestem mama ktora zisedzi w domu ze swoim synkiem:) Witam Was :)
  6. malamagdami
    malamagdami
    witam wszystkie mamy :)
    za około 5 tygodni ja też zostanę mamą i z jednej strony bardzo się cieszę i nie mogę się już doczekać, a z drugiej strony boję się że sobie nie poradzę sama z takim maluszkiem...
    czy naprawdę jest tak ciężko? to moja upragniona ciąża, pierwsza.. czy moje obawy są czymś normalnym???
  7. Xsiężna
    Xsiężna
    Witam wszystkie domowe mamy.
    Od 1,5roku 24h/dobę jestem na pełnym domowym etacie. Przed porodem nic nie wiedziałam o maluszkach , ba nawet się ich trochę bałam (Małe to, to i nie wiadomo o czym myśli tak wpatrując się w ciebie bez słowa). Do chwili porodu w kwestiach opieki byłam zielona jak trawa w maju. Ale od momentu gdy córa przyszła na świat to się diametralnie zmieniło. Nagle "skomplikowane" czynności pielegnacyjne zaczęły wychodzić instynktownie, położna jedynie pokazała jak kąpać małą żebyśmy obie miały z tego taką samą frajdę :))) Strach miał wielkie oczy . Teraz jest tylko radość i duma. Dasz radę zobaczysz.
41. do 47. z 47
Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 4 5