Od trzech miesięcy jestem członkiniom klubu Betterware Polska. Nie lubię MLM jednak bardzo zależało mi na produktach więc zapisałam się. Członkostwo w klubie jest absolutnie bezpłatne więc nic nie ryzykowałam Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu moje zakupy z katalogu bardzo szybko zamieniły się w spore zamówienia Koleżanki widząc katalog produktów natychmiast zaczęły składać u mnie swoje zamówienia!! W zasadzie nie dziwię się temu dlatego że produkty pomijając doskonałą jakość są jeszcze bardzo tanie i bardzo pomysłowe. Wiele z nich nie ma odpowiedników w sklepach. Dzięki zamówieniom koleżanek i sąsiadek sama nie płacę za swoje zamówienia, a dodatkowo skromne pieniążki lądują u mnie w kieszeni Co ważne sama nie inwestuję w zamówienia swoich pieniędzy, jak każda członkini mam kredyt firmowy 500zł, więc składam zamówienia które trafiają do mnie kurierem a płacę za nie dopiero po 14 dniach, mam więc sporo czasu na zebranie pieniędzy od koleżanek za ich zamówienia. Produkty są genialne i tanie i warto przyjąć je jako alternatywę dla produktów sklepowych dlatego zapraszam wszystkie zainteresowane członkostwem w klubie Panie. Piszcie do mnie na geehad@o2.pl chętnie odpowiem na wasze pytania i pomogę w rejstracji i pierwszych krokach w klubie. Pozdrawiam Wszystkie Gospodynie!
Witaj Abygail! Ja również od niedawna "zasiliłam" szeregi Betterware:) Jestem w klubie od 2 tyg i powiem szczerze, ze moje odczucia są bardzo podobne do Twoich... Ja również nie spodziewałam sie takiego popuytu na tego typu produkty! Zasadniczo każdy kto przeglądał mój katalog cos sobie z niego wybrał...Także beż problemu moje pierwsze zamówienie osiagnęło próg 100 punktowy! Polecam każdej mamuśce, która ze względu na swoją pociechę nie pracuje zawodowo,a chciałaby dorzucic parę grosików do domowego budżetu! Nawet podczas niepozornego spacerku z dzieckiem do parku można znaleźć swoich potencjalnych klientów! Zapraszam osoby z Wrocławia do współpracy! Kontakt przez bb! Życzę ci Abygail dalszej "owocnej" pracy z Betterware i wielu klientów na te własnie produkty!
Witaj cię dziewczyny. Ja również się przyłączyłam, bo chciałam sobie coś zamówić, a że pochodzę z małego miasteczka z okolic Wrocławia, nie było ani jednej konsultantki, na uczelni też nie, ani w pracy. Więc stwierdziłam co mi szkodzi. Pokazałam katalog 3 osobom, a dziś mam sporo klientów i własną grupę do tego. Co najważniejsze, nie musiałam nikogo zapraszam, sami chcieli, więc zapisałam. Warto się jeszcze teraz zapisać, bo mało przedstawicieli i jest łatwiej- takie moje zdanie. Była konsultantką Oriflame przez 4 lata i ciężko mi było zebrać zamówienia za 100 zł. Po tym wszystkim stwierdziłam, nigdy więcej, szkoda czasu. A tu masz Ci los i znowu jestem przedstawicielem;) Nie muszę nikogo, namawiać, prosić itp., strasznie tego nie lubię i dlatego praca z katalogiem Betterware jest dla mnie przyjemna;) Pozdrawiam! Zapraszam osoby z Wrocławia, Wałbrzych, Oławy i okolic!;) Ależ ja mobilna, no tak to jest jak się ma przyszłego teścia i innych członków rodziny porozrzucanych po województwie. Często jestem w tych miastach, a mieszkam w Jelczu- Laskowicach! Pozdrawiam!;)
A ja być może już niedługo do was dołącze :) Mam jeszcze tylko kilka pytań:czy jest jakieś wpisowe do klubu? I czy za nie złożenie zamówienia w danym miesiącu coś się płaci? Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedź :)
Witaj Mili. Wpisowe jest, płatne przy pierwszym zamówieniu. W marcu była to złotówka, w kwietniu wraca do regularnej wysokości czyli 9,90 zł. Nie, nie masz obowiązku składania regularnych zamówień. Zamawiasz kiedy chcesz i ile chcesz. Pozdrawiam!
Wpisowe aktualnie kosztuje 9,90 ale spokojnie, jest platne przy pierwszym zamowieniu A skoro przy pierwszym zamówieniu to może wyjść na to że nie będzie Cie to kosztować nic, dlatego że złożysz zamówienia i na samej marży więcej zarobisz. Próg 100pkt przekroczylam przy pierwszym zamówieniu, teraz nie mam mniej jak 350-400 pkt własnego obrotu. Dorabiam sobie w ten sposób bardzo skutecznie Zapraszam Wszystkie Panie do współpracy i gratuluję tym które już współpracują Pozdrawiam
I jak tam współpraca z firmą? Nic nikt nie pisze. Mam nadzieje, że świetnie, pozdrawiam;)
Hejka ja też od jakiegoś czasu jestem w Klubie i zamawiam produkty dla siebie i rodzinki. Na swoim blogu mam wpis jak można się zarejestrować - nie jest to trudne. A jak któras jest z mojej miejscowości może zamówić u mnie :) link do katalogu najnowszego moge podesłać na życzenie :)