Witam. Widzę że grupa powstała ale nie ma żadnego tematu dlatego zakładam pierwszy - ogólny. Podajmy wiek naszych dzieci, rozmiar ciuszków jakie noszą i orientacyjną wagę. Możemy przecież nawet chociażby wymieniać się tym co mamy jak znudzi sie nam garderoba naszych maluszków Mój synek ma na imię Adaś, ma skończone 13 miesięcy (ur.27.07.2010), obecnie nosi ciuszki na 86 i 92 cm , ma ok 12 kg.
Witam :) Mój synek Kacperek ma 2 lata i 4m-ce, ciuszki nosi na 98-104 cm, waży 18,600 kg:) mój pulpet mały ;) czekamy również na Olę, która ma urodzić się lada dzień :)
Witam! Mój najmłodszy synek Franuś ma rok i 6 miesięcy,obecnie ciuszki nosi w rozmiarze 86 i 92,waży około 11 kg. Karolek ma 5 lat,nosi ciuszki w rozmiarze 116 i waży około 23 kg. Szymek skończył 9 lat,nosi ciuchy w rozmiarze 140-146 i waży około 29 kg. Kamila skończyła 11 lat,nosi ciuchy w rozmiarze 156 i waży około 40 kg. Michał ma prawie 17 lat i nosi ciuchy w rozmiarze L ma 178 cm wzrostu i waży około 70 kg. Ewelina ma skończone 18 lat,nosi ciuchy w rozmiarze L ,ma 176 cm wzrostu i waży około 75 kg.
Ja tez witam Ja mam 2 chłopaków 18 miesięcy. Waga 11 kg hej mam do zbycia komplety spodnie + kurteczki wiosenno - jesienne 68/74 Załącznik 349074 kombinezony zimowe 80 Załącznik 349075
no właśnie moze jak sie trochę poznamy to powstawiajmy ciuszki itp... moze jednej przyda się to co ma druga... ja w weekend porobię fotki różnych ciuszków i swoich też i możemy się choćby powymieniać
witam i ja... moj mlodszy synek na 9 miesiecy,wazy 11kg i ma 80 cm wzrostu starszy zas w grudniu bedzie mial 7 lat wazy 28 kg i ma 130 cm wzrostu
oooo fajnie że temat się rozkręca :)
obecnie poszukuję kurteczki zimowej i ocieplanych spodni (mogą być puchowe) na 92 cm... może któraś z was ma na sprzedaż lub zna kogoś kto ma - chętnie kupię
widzę że wątek nie żyje jakoś intensywnie hehe kurteczkę dla małego kupiłam w komplecie ze spodniami ocieplanymi za całe 59 zł a obecnie muszę trochę body z długim pokupować bo ze wszystkich mi młody wyrasta ... już ciuszków na 86 wcale nie nosi... teraz już tylko na 92 i na 98