Strona 3 z 35 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 347
Drzewko podziękowań16Podziękowań

Temat: Antykoncepcja po...

Grudzień 2010 Avatar madziara158

Domyślnie Odp: Antykoncepcja po...

Cytat Napisał Elena Zobacz post
    Ponoć dwufazowe tabletki są lepsze od tych jednofazowych, bo tamte są z epoki kamienia łupanego.
    Ja przed ciążą brałam różne pigułki, te dwufazowe też i cały czas mimo stosowania diety waga szalała. No nie mówiąc o potflu, bo one są znacznie droższe niż tradycyjne...

Kochamy Cię Antosiu :*

ja dozuce kilka slow o dwufazowych mam strasznie niemile wspomnienie. jako 18latka poszlam do swojej pani gin po pierwsze tabsy anty i mi przepisala 2 fazowe przez ktore mialam okres caly miesiac 30 dni ze mnie lecialo nawet jak odstawilam... koszmar .... dlatego jak slysze dwufazowe to mi sie od razu wszystko przypomina. w ogole gdzie mlodej dziewczynie dac dwufazowe masakra. my z m chyba dalej bedziemy po porodzie albo przerywany albo guma choc strasznie tego nie lubie ale pigulami nie chce sie truc. z reszta zobaczymy moze jakas spirala albo cus... ciezko chyba wybrac... musze poczytac caly ten watek moze akurat toras dala jakis fajny pomysl i moze i mi podejdzie :)

Nasz Antoś Aniołek 12.11.2009-13.11.2009 [24tc] (*) Kochamy Cię Synku !! :*

Fan(ka) Avatar hejcz

Ja chyba postawie na naturę, bo rozsądek każe na dwójce dzieci poprzestać ale serce chciałoby jeszcze. Będę mierzyc temperaturę i czekac na wpadkę :D

Grudniówka 2010 Avatar Elena

Cytat Napisał madziara158 Zobacz post
    po co od razu kastracja. Wystarczy zafundować mu podwiązanie nasieniowodów Przynajmniej jest to proces odwracalny
    ......
    Ostatnio edytowane przez Elena : 24-12-2011 - 20:04

27-12-2010.

Kochamy Cię Antosiu :*

elena ty sobie maseczki ze spermy robisz ?? :D

hejcz... bede czekac na wpadke ;) dobre :)

ja bym chciala miec jeszcze dzidziusia ale raczej sie zdecydujemy naadopcje chyba ze po ok 5-8 latach zdecyduje sie jeszcze ale nie wiem... ja mam juz dosc lezenia lekow i boli kluc i wszystkiego i strachu przede wszystkim z emoze sie nie udac wiec chyba podziekuje. ale coreczke malenka bym bardzo chciala i raczej adopcja bedzie wchodzila w gre :)

Nasz Antoś Aniołek 12.11.2009-13.11.2009 [24tc] (*) Kochamy Cię Synku !! :*

missiiss nie odbieram se tej przyjemności. Sperma zawiera dużo białka, więc to dobry kosmetyk. Oczywiście nie smaruję sobie twarzy,ale biodra, uda...

27-12-2010.

Lekko Stuknięta Mamuśka;) Avatar Bodzinka
    Wpisów do bloga
    13

U mnie tabletki anty odpadają...Nasilaja objawy depresyjne i za każdym razem musiałam je przerywać z tego względu..Dlatego zastrzyk tez odpada...Bo tabletki odstawie a po zastrzyku kicha...Służyły mi w miare jeszcze te, które można brać podczas karmienia...Ale teraz raczej zdecyduje się na wkładke...No chyba, że do tego czasu uda mi sie dopasować jakąś minipigułke.. Bo teoretycznie antykoncepcyjne i antydepresyjne wykluczają się wzajemnie a gumek nie lubie.

Najgorsze ,ze wkładka kosztuje 600 zeta.

27-12-2010.

Lekko Stuknięta Mamuśka;) Avatar Bodzinka
    Wpisów do bloga
    13

Zwykła jest tańsza a umnie ogólnie hormony odpadają....Zreszta mam jeszcze czas a mojego stac na fajki to niech i na wkładke i dobrego gina odkłada.!!!!Chce uzywac bez gumek??? Niech zarobi na to

Fan(ka) Avatar krolcia

Cytat Napisał Bodzinka Zobacz post
    Zwykła jest tańsza a umnie ogólnie hormony odpadają....Zreszta mam jeszcze czas a mojego stac na fajki to niech i na wkładke i dobrego gina odkłada.!!!!Chce uzywac bez gumek??? Niech zarobi na to
    He he he A to dobre podejście!!!!!!!!!!!!!!! Też tak swojemu powiem!!!!!!!!!!!!!!
    6.04.2007 12.40 4130g, 60cm

21.12.2010 11.45 4500g, 60cm

Strona 3 z 35 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania