34 791. do 34 800. z 35069
-
7-02-2012, 08:57 #34791
-
7-02-2012, 12:35 #34792
-
7-02-2012, 12:55 #34793
-
7-02-2012, 13:12 #34794Fan(ka)
-
7-02-2012, 14:35 #34795
Odp: GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!
A ja mam cały czas rozjechane
. Na całym ekranie mam okno z wpisami a boczne reklamy zleciały na dół. Ale wiem od pewnej moderatorki, że jakieś modernizacje na bb były robione i może tak to wyglądać jeszcze przez kilka dni.
Hejcz ale Wam fajnie!!!!! Pochwalcie się zdjęciami mieszkanka jak już osiądziecie ze spokojem.
-
7-02-2012, 17:02 #34796
-
7-02-2012, 19:08 #34797
Matko już niech te mrozy się skończą, co na spacer normalnie będzie można wyjść ;/
Od 3 dni Hubert ma wysypkę na brzuszu i plecach, aż takie suche plamy się z tego robią....zastanawiam się co takie jadł, żeby go uczuliło. Dziwne, bo nic nigdy mu nie szkodziło, a teraz tak potężnie go obsypało. Nawet siusiaka i jajeczka ma całe w kropkach. Z nowych rzeczy, które jadł to tylko dwa razy kawałek chleba z miodem. Czy to mogło wywołać taką reakcję? Mąż jutro pójdzie do lekarza, ale znając tych pediatrów tutaj to oleją sprawę i powiedzą, że przesadzamy ;/
Jak już pora na kąpanie to śpi jak zabity....
Właśnie Hejcz daj zdjęcia, co oko nacieszę
Mi się marzy już remont kuchni i panele w przedpokoju....ale zanim męża urobię to dobre dwa lata 
Wrublik zdrowia!
Krolcia a próbowałaś w innej przeglądarce? Może coś Ci się posprzestawiało.

-
7-02-2012, 19:16 #34798
-
7-02-2012, 22:02 #34799
helol jaz doskoku bo mame mamy i nie mam zbytnio czasu na net, poza tym chorujemy.. wszyscy... mala przez 3 dni bylaa z temperatura 40 stopni i wczoraj dopiero preszlo ale przespala caly dzien, kiepsko je i nadal kaszle okrutnie, ja tez i czuje sie jak kupa yhhh Buzc moze faktycznie mod? ale lepiej to sprawdzic bo moze jakies inne cholerstwo, mam nadzieje ze tylko miod, zrobilam Arlenie syrop z cebuli z cukrem wlasnie dlatego ze miod uczula no ale ja go pije bo mala wypila ze smakiem dawke nr jeden i teraz podejrzliwie wacha kazdy kubek ktory jej daje... ;/ Krolcia hehe moje forum jest nie rozjchane, calkiem zwarte ;D Hejcz zazdroscim :D ja juz czuje potrzebe wlasnego domu bo chcialabym by Arlena miala fajny wlasny pokoj na jednym poziomie :D zpewnoscia bedzie sie wam swietnie mieszkalao jak juz sie calkiem rozpakujecie :D
Ainah posucha hehe to mi sie skojarzylo jakos dziwnie :D ciaza jest fajna ale niebawem pewnie powiesz ufff :D mam nadzieje ze pojdzie lekko i przyjemnie ;) jak to ostatnio slyszalam w jakims programie ze Anna Mucha wypowiadala sie ze porod to orgazma hahaha :D Antylopka zszokowalas mnie ta temperatura :O ale znajoma we wloszech ma tez cos na minusie co przez 5 lat jej pobytu tam sie nie zdarzalo :/ gorzej.. bylo kolo 5 plus najmniej. Gratulacje! hehe Twoj maz czarownik wszystko przewidzial i wykrakal :D nie poszalejesz na weselu(nie jestem pewna czy to wesele) latem bo brzus bedzie spory :D
-
8-02-2012, 08:08 #34800
dzień dobry,
Buzc a nie masz calcium dla dzieci w syropie?
Zuzi mojej nic też nie uczula, ale kiedyś ją coś wysypało, już sama nie wiem co, ale dałam jej 1,5 ml calcium i na drugi dzień nic nie było
ale jak cały wysypany to może lepiej pokazać to lekarzowi...
Hejcz gratuluję, nie ma to jak we własnych 4 ścianach, nawet gołe żarówki mogą wisieć ale ważne, że własne
my się już spłukaliśmy z kasy przez urządzenie mieszkania, więc chwilowo nic się nie dzieje, ale może na wiosnę Zuzi już pokoik zrobimy, i tak jest całkiem dużo jak na mieszkanie w nowym 4 m-ce dopiero
A wasze dzieciaczki oglądają bajki?
Bo ja mam czasem wyrzuty, że Zuzi włączę babytv albo disney junior, ale to jedyne (głupie) wyjście żeby mieć chwilę oddechu
nawet wczoraj w UŻ czytałam krótki felieton Zalewskiego jak poległ na własnych planach wychowawczych i jak on i wiele mu znanych rodziców włącza dziecku tv żeby mieć chwilę spokoju, choć zakładało, że tv dziecko pozna pod koniec przedszkola

4119Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

przez głupi katar i kaszel niczego mi się nie chce...

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Fora regionalne