Strona 3 z 45 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 449
Drzewko podziękowań36Podziękowań

Temat: Grupa wsparcia

Fan(ka) Avatar cristalrose

Domyślnie Odp: Grupa wsparcia

Wiolcia - diata z grubsza polega na tym, że jesz ile chcesz ale tylko produkty dozwolone, czyli chude mięso, ryby, nabiał, potem warzywa - odrzucasz tłuszcz i węglowodany proste. Masz 4 fazy, zaczynasz od najbardziej restrykcyjnej ale krótkiej. Efekt - chudniesz mimo, że nie ćwiczysz intensywnie i nie głodujesz. Poza tym efektem dodatkowym jest utrata cellulitu A jak już schudniesz to wystarczy, że 1 dzień w tyg. będziesz stosować dietę proteinową i utrzymasz tę wagę
    tu masz fajnie to wszystko opisane: Wprowadzenie | Dieta dr Pierre'a Dukana
    Wiolcia_6 dziękuje za post.

Fan(ka)

Przepisy w diecie proteinowej - Dukana. jezusicku od samego oglądania ślinka cieknie
    Młodzieży

Starszyzna

Grudniówka 2010 :)
    Wpisów do bloga
    3

Wiecie co w weekend mam chrzciny więc z dietą muszę troszkę zaczekać ;) Zastanawiam się nad wizytą u dietetyka, bo przez policystyczne jajniki baaardzo cięzko mi schudnąć chociaż 1 kg :/ W każdym razie przyda mi się wasza grupa wsparcia bo również mam dużo do schudnięcia.

Ur. 18.11.2010 o 19.40 - 3250g i 53 cm

Fan(ka)

ja to na diecie Dukana nie wyrobie-uwielbiam nabiał ale moj żółądek-wątroba by tego nie przetrwały.
    ja moze zaczne od jakiejs diety 3 dniowej. Tylko jak tu sie przemóc;)

Kochamy Cię Antosiu :*

dziewuchy na tej str obcojezycznej od mamolki to jak tam wyliczyc to wszystko ?? bo ja jej nie kumam

Nasz Antoś Aniołek 12.11.2009-13.11.2009 [24tc] (*) Kochamy Cię Synku !! :*

Grudnióweczka 2010

Cytat Napisał Wiolcia_6 Zobacz post
    Wiecie co w weekend mam chrzciny więc z dietą muszę troszkę zaczekać ;) Zastanawiam się nad wizytą u dietetyka, bo przez policystyczne jajniki baaardzo cięzko mi schudnąć chociaż 1 kg :/ W każdym razie przyda mi się wasza grupa wsparcia bo również mam dużo do schudnięcia.

Kochana, ja też mam z tym problem, ale po leczeniu, jak miałam prawie 30kg w prezencie udało mi się na Dukanie schudnąć 16kg

Ja narazie karmię, więc nici z diety, ale jak przestanę, dołączę zaraz do Was :)
    3mam kciuki i polecam chlebek z otrębów z mikroweli :D i pulpeciki z otrębami :D

Fan(ka) Avatar cristalrose

Missiiss - to tłumaczenie z grubsza, na dole link do strony
    1. Państwa Imię: ………
    2. Jesteście: ………(une femme) – kobieta, (un homme) – mężczyzna
    3. Wasza aktualna waga w kg - na czczo i bez ubrania: ………tylko cyfry
    4.
    Wasz adres e-mailowy: ………
    5.Ile chcielibyście ważyć: ………tylko cyfry
    6.Czy przechodziliście już jakieś diety: ………(aucun - żadnej, plus - więcej niż 3)
    7. Jaka była Państwa najwyższa waga w życiu (nie licząc ciąży w przypadku kobiet): ………
    8. Jaka była Państwa najniższa waga po ukończeniu 18 roku życia (nie licząc wagi w okresach choroby): ………
    9. Jaka jest Wasza waga stosunkowo łatwa do utrzymania bez specjalnych ograniczeń: ……… (tylko cyfry)
    10. Wasz wzrost w cm: ………(tylko cyfry, a więc np. 165, a nie 1,65),
    11. Spieszno Wam rozpocząć dietę?: ……… oui (tak), non (nie)
    12. Czy w Państwa rodzinie ktoś ma skłonności do tycia: ……… (oui - tak, non - nie)
    13. Ile razy byłyście w ciąży: ………(aucun - ani razu, plus - więcej niż 3 razy)
    14. Czy macie wrażenie łatwego chudnięcia w momencie ograniczenia jedzenia: ……… (facilement - łatwo, difficilement – trudno)
    15. Ograniczenie ilości jedzenia jest dla Was męczące: ……… (oui - tak, non – nie)
    16. Musimy ocenić grubość Państwa kości. W tym celu proszę prawą dłonią objąć nadgarstek (podobnie jak na rysunku).
    • drobna kość (kciuk i palec wskazujący zachodzą na siebie po objęciu)
    • normalna grubość kości, kciuk i palec wskazujący się stykają
    • gruba kość , kciuk i palec wskazujący nie stykają się po objęciu nadgarstka
    17. Państwa wiek: ……… (wybieramy datę z okienek)
    18. Proszę podać Wasz nick: ………
    19. Proszę wpisać Wasze hasło dostępu (chodzi o stronę Dukana, bo zrobienie testu wagi jest równoznaczne z zarejestrowaniem się na jego stronie)
    20. Je souhaite bénéficier des réductions tarifaires et des offres des partenaires de regimedukan.com - chciałabym korzystać z upustów cen oferty sklepu internetowego partnerów Dukana - odznaczyć kwadracik (jest to opcja ważna po ewentualnym zapłaceniu opieki dietetyka, przy analizie wagi niczym nie skutkuje!!!)

Strona z testem Régime Dukan Coaching minceur: Je m'inscris
    Ostatnio edytowane przez cristalrose : 17-02-2011 - 12:23

Kochamy Cię Antosiu :*

cristalrose dzieki kochana :) ide liczyc :):*

o wyszlo mi ze 2 dni mam byc na pierwszej a na drugiej fazie 77d ni o szok.... no nic sprobujemy :)

ale musze si epochwalic ze dzisiaj sie zwazyam i od poniedzialku waga 77 a dzisiaj 75,6 :D ale no jem 2 posilki dziennie ale malo cukru w nich jest malo weglowodanych duzo bialka ale nie dukanowa dieta poprostu patrze co kupuje i chleb na wase zamienilam... no ale poprawie suwaczek w poniedzialek po tygodniu :) od jutra jak maz se pojdzie zaazne cos cwiczyc choc troche :) moze na poczatek po 15 min... hmmm
    Ostatnio edytowane przez missiiss1301 : 17-02-2011 - 19:17

Nasz Antoś Aniołek 12.11.2009-13.11.2009 [24tc] (*) Kochamy Cię Synku !! :*

Fan(ka) Avatar sunnflower

missi tyko tam sobie zmień jednostki na kilogramy bo tam w jakiś innych jest - tam jest change to kliknij i pokaże się na co chcesz zmienić i wybierz kg
    ja się nie nadaję - za dużo samokontroli a wiem że truskawkom się nie oprę. Zawsze stosowałam dietę 5 dniową tak żeby ruszyć wagę i można 5 kilo zrzucić, co prawda potem wskakuje z 2,5 ale zawsze to 2,5 zysku - tyle że to trochę ciężka dieta - to jest tak o 10-ej jemy pół serka topionego Hohlandu, o 12-ej jajko na twardo, o 14-ej jabłko, o 16-ej 20 deko sra białego chudego - to ciężko przełknąć trzeba dużo wody wypić i o 20-ej lampka czerwonego wina - ogólnie zgaga murowana po winie ale da się wytrzymać 5 dni

Fan(ka)

moja kolezanka zaczeła 3 dniową potem za jakis czas znowu a potem to calkiem odstawila pieczywo i ziemniaki islodycze cwiczyla i schudła mocno-rowniez z cellulitu. No ale jadła jajka, miesko lekkie, jogurt-cos z dukana ta jej dieta miała
    powodzenia laseczki:D

Strona 3 z 45 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania