Strona 45 z 45 PierwszyPierwszy ... 25 35 40 44 45
441. do 449. z 449
Drzewko podziękowań36Podziękowań

Temat: Grupa wsparcia

Fan(ka) Avatar ewwe

Domyślnie Odp: Grupa wsparcia

heheh Krolcia inna!!:D zdecydowanie:D jak mozna nie miec chcicy na słodycze?:) tym bardziej bedac na diecie:D:D mnie tam jezyk w dupsko ucieka za kazdym razem gdy pomusle o żelkach, o serniku, paluszkach ptysiowch, m&m'sach..
    Największe szczęście!

Kochany Aniołek [*] 01.12.2011

Fan(ka) Avatar krolcia

Ja dostaję zdecydowanie ślinotoku na hasło kiszony!!!! Kapusta kiszona itd. Bigos OOOOOOOOOO Bigos ale tylko i wyłącznie z kiszonej kapusty, bez dodatku tej słodkiej bleee. Mogłabym żyć samym bigosem zagryzając go kiszonym.

Idę rozmrozić paczkę z wigilii

Także widzisz olcia teraz dlaczego nie ruszyłam ciasta u Ciebie. Jak chcesz mnie ciastem poczęstować to Ty się mnie pytaj kiedy mam @ i wtedy zapraszaj!
    6.04.2007 12.40 4130g, 60cm

21.12.2010 11.45 4500g, 60cm

Fan(ka) Avatar cristalrose

Krolcia - to byś się umęczyła na Wigilii u moich teściów (tak jak ja zresztą) U nich kapusta słodka z grzybami i fasolą i - o zgrozo - pierogi ze słodką kapustą - to dopiero ochyda

Ale musisz ten dar wykorzystac, znaczy że słodzik Ci niepotrzebny (kurde, też bym tak chciała) za to kiszone ogóry, kapusta, mizeria - to wszystko jest dozwolone na dukanie - także szalej dziewczyno

Co do otrąb - Sante mogą byc, tyle, że bardziej się opłaca kupic na all, bo tam 8 zł za 1kg, a w sklepie wyjdzie 15zł. Mnie schodziły szybko.

Fan(ka) Avatar krolcia

Cytat Napisał cristalrose Zobacz post
    Krolcia - to byś się umęczyła na Wigilii u moich teściów (tak jak ja zresztą) U nich kapusta słodka z grzybami i fasolą i - o zgrozo - pierogi ze słodką kapustą - to dopiero ochyda

Ale musisz ten dar wykorzystac, znaczy że słodzik Ci niepotrzebny (kurde, też bym tak chciała) za to kiszone ogóry, kapusta, mizeria - to wszystko jest dozwolone na dukanie - także szalej dziewczyno

Co do otrąb - Sante mogą byc, tyle, że bardziej się opłaca kupic na all, bo tam 8 zł za 1kg, a w sklepie wyjdzie 15zł. Mnie schodziły szybko.
    Już mi się podoba ta dieta!
    Słodka kapusta i z fasolą yyyy..
    Ja się obżarłam na wigilii bo była u mnie i był bigos z kiszonej i sałatka słona z fetą, paszteciki kruche(ze słonego ciasta) i pierogi z kiszoną i wersja właśnie ze słonym twarogiem też...

Fan(ka) Avatar olcia100

hehe krolcia to teraz wszystko jasne:) Gdybym wiedziała to bigosu bym Tobie nagotowała:) a pierogi pieczone mniaaaaam. Też były u nas na wigilię (słone;)) z farszem grzybowo serowym jejku ale bym zjadła!

dzisiaj mam kryzys. Zjadłabym wszystko!

Oliwka i Mati, moje skarby!

Cytat Napisał krolcia Zobacz post
    Już mi się podoba ta dieta!
    To dopiero początek zalet
    Ma ich znacznie więcej:
    -jest skuteczna
    -nie ma ograniczeń ilościowych, więc się nie jest głodnym,
    -spala się tłuszcz, a więc kształtują się mięśnie tak jakby się wykonywało ćwiczenia (wszystko co jesz na tej diecie buduje tkankę mięśniową a spala tłuszczową)
    - cycki nie chudną

Wady oczywiscie też są - obciąża wątrobę i nerki. Ale i na to jest sposób, jak pisala Wrublik - duuuużo pić, dodawać majeranek gdzie się da

Ach, ja od poniedziałku w I fazie i już 2 kg (głównie świątecznego balastu) za mną A jestem przed @ więc to prawdziwy sukces, bo zawyczaj o tej porze, to mi przybywa te 2 kg wody

Fan(ka) Avatar krolcia

Cristal a co z tą mazeiną? Czym ona się różni od mąki kukurydzianej?

Różni się trochę składem, tzn mąka ma ciutkę więcej tłuszczu i węglowodanów a mniej białka (nie są to jakieś kolosalne różnice). Na dukanie jedna zaleca się jak najmniej węglowodanów, a mąka ma ponoć jakieś domieszki mąki pszennej i to chyba jest decydujące.
    krolcia dziękuje za post.

Grudniówka 2010 :)
    Wpisów do bloga
    3

Rany Cristal tylko pozazdrościć! Ja od piątku jestem na diecie + ćwiczenia ok 2h dziennie i tylko -1 kg Dziś mam zamiar wprowadzić olej z wiesiołka do diety, kiedyś mi ładnie waga na nim leciała poza tym dzięki niemu mam równe cykle i nei usze brac hormonów.

Eh póki co mnei nie stać na dietę dukana ale później chyba się skuszę... coraz więcej plusów widzę

Ur. 18.11.2010 o 19.40 - 3250g i 53 cm

Strona 45 z 45 PierwszyPierwszy ... 25 35 40 44 45

Zasady Postowania