2 071. do 2 075. z 2075
-
Dzisiaj, 07:55 #2071
Odp: Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków
dzien dobry!!!
ja wlasnie siedze pije kawe,wstalam,ale oczy sie zamykaja

89gwiazdeczka89 nie nic nie pisalas o tesciach...ale ci strasznie wspolczuje...
a jesli mowa o tesiach,o wlasnie zapytam sie,a wiec moje stosunki z tesciami no wydawac by sie moglo,ze sa ok.tak mysle,mieszkamy daleko wiec nie ma o co,do czego sie przyczepic...tylko mnie jedna sprawa gnebi,ba nawet sen z powiek mi odbiera...juz pisze,otoz czy normalne jest to,zeby tesciowa majac skype,wiec ma mozliwosc sie skataktowania z nami nie zadzwonila do nas od ponad miesiaca?
nie bylo by w tym nic dziwnego,moglabym i ja zadzwonic,ale oni wcale nie wlacza go,sa niedostepni...Rozumie,moze byc obojetna na syna,synowa chociaz powodu nie ma,ale zeby na wnuczke???????no nic nie obchodzi te kobiete co sie dzieje....

Napisał agnieszka.kk

ja jak pojade do Polski i widze tych przybylych za granicy,to naprawde zmiana w ludziach totalna...
ale mysle,ze nawet mieszkajac w Polsce,ci co maja kase tez niewiele sie roznia,pycha,duma itp.to jest chyba taka domena Polaka(nie mowie o wszystkich....)
fanta20062 co do kwiatow,to ja bym bardzo chciala je miec,podobaja mi sie ale spod moich rak nic nie rosnie itp....

Edysiek co u ciebie?odwiedz nas...
-
Dzisiaj, 09:08 #2072
Witam i ja
Ja już pranie powiesiłam, ogródek podlałam i kawusię piję.
Fanta jak tam narożnik ?
Mamuśka fajna taka play grupa, córcia ma kontakt z innymi dziećmi, Ty z innymi mamami, no i fakt, że uczy się jęzzyka super
Agnieszka skąd ja to znam
Ja też jak mi się nikt pod nogami nie pałeta, to od razu mam chęc do robienia czegoś
Czasem wole mojego wyeksmitować i mieć święty spokój. Nawet na komunię za dużo mi nie pomagał, jakoś sama wole wszystko robić, dla mnie czasem czyjaś pomoc bardziej przeszkadza niż pomaga
A teraz to chyba większość zakładów z blachy - nasz też. Tylko u nas klima jest
Ale na produkcji to i tak niewiele daje. Jednak u nas w mistrzówce, to czasem mi za zimno
Na szczęście chłopaki zawsze pytaja czy mogą włączyć.
Gwiazdeczka przykro mi z powodu kłopotów z teściami
Wiesz ja kiedyś też nie lubiałam prac w ogrodzie, dopiero mi to z wiekiem przyszło. Kiedyś to była dla mnie kara a teraz to relaks
Tym bardziej, że siedzę w pracy 8 godz, to chce się trochę zaczerpnąć powietrza i rozruszać.
Zyta postaram się poprawić
Teraz mam 2 zmiany, to zanim rano wszystko ogarnę, obiad naszykuję to muszę po Angelę jechać i do pracy się zbierać.
-
Dzisiaj, 09:28 #2073
Bry!
Ja dziś tylko się melduję i uciekam na zakupky do reala, a że nie mobilna jestem i mam prawie 40 km, to im wcześniej wyjdę tym szybciej wrócę
.
Agunieszka, nie spałam na podłodze już po 16 narożnik był suchy na wiór
. Dzięki za troskę
.
Zyta, też siorbię kawkę a może poszukaj i popytaj o jakiegoś kwiatka który nie potrzebuje dużo pielęgnacji? Na myśl rzucił mi się kaktus ale odpada ze względu na małą.
Edysiek, narożnik jak nowy. Super się doprał
.
Miłego dnia dziewczyny i spokojnego popołudnia
-
Dzisiaj, 11:10 #2074
witam się i ja
cholernie nie wyspana, bo moja zasnęła wczoraj 0 23;30(gdzieś tak ok) i zażyczyła sobie żeby mama ją polulała do snu, myślałam że zwariuję, jeszcze udawała że płaczę bo ona jest mała dzidzia.
my zaraz uciekamy na zakupki i do kolezanki ,obiecałam jej że bede dzisiaj na kwie i ploteczkach więc zajrze do was później,
miłego dzionka wam życzę.
-
Dzisiaj, 12:41 #2075
Cześć
Jak się cieszę że dziś już piątek
Od 6.30 jestem na nogach,młody w szkole,dwie pralki prania już suszą się w ogrodzie,ogród oczywiście wysprzątany,dom także i nawet na zakupach już byłam a teraz jem obiadek potem kawka i do pracy.
Jutro prawie cały dzień poza domem.
Pogoda przecudna,ciepło
a na Majorce upały,upały,upały.Jak Ja to przeżyję 
Fanta a jak już o 16 był suchy to spoko,pupa Ci się nie zmoczyła

mamuśka może mała spać nie mogła bo za gorąca?udanych zakupów
Edysiek mam to samo...czasami czyjaś pomoc bardziej mi przeszkadza niż pomaga
i wszystko najlepiej to sama bym robiła 
No i przyklaskuje drugim zmianom
Ja także je ciągnę,już ponad 3 lata 
Zyta a to bardzo dziwne i smutne że teściowe nawet wnusi nie chcę zobaczyć :-/
U nas skayp to non stop dzwoni bo jest włączony
Ostatnio edytowane przez agnieszka.kk : Dzisiaj - 12:43