451. do 460. z 550
-
30-08-2010, 13:34 #451
-
30-08-2010, 16:20 #452
-
6-09-2010, 20:48 #453
Złość
Piszę do was dziewczyny, bo wiem, że wy mnie zrozumiecie. Od początku miałam problemy z karmieniem,bo mała nie umiała sobie zaciągnąć piersi, bo miała małą buziuchnę, ale po długich treningach nauczyłyśmy się karmienia i szło nam całkiem nie źle. Ale w piątym miesiącu przyszedł kryzys mała była ciągle głodna, przystawiałam ją co pół godziny, to nie pomagało, za namową mam zaczęłam ją dokarmiać w efekcie zaczął mi się kończyć pokarm jak się zorientowałam to było już za późno i nie pomagało częstsze przystawianie. Zuzia miała sześć i pół miesiąca jak ją przestałam karmić, bo już nie było czym a ona się denerwowała. Teraz mam żal do siebie, że posłuchałam, bo mogłam ją karmić jeszcze dłużej
Tak bardzo chciałabym ją jeszcze karmić. Początkujące mamy nie słuchajcie się nikogo i jak tylko macie chęć to karmcie jak najdłużej, żeby potem nie żałować jak ja
-
6-09-2010, 21:57 #454
Odp: Złość
I tak długo karmiłaś! 6.5mca? Też bym tyle chciała. Ja karmiłam 4 mce. Ale niestety dla mojego dziecka było lepiej że przeszliśmy na butelkę, bo ja nie wiedziałam jak sobie poradzić z naszym problemem a i nikt nie umiał mi pomóc - na to jestem zła, ale nie na siebie tylko na mojego lekarza i w ogóle na ludzi którzy byli od tego żeby pomagać!
Masz rację w 1 że nie należy słuchać rad co do których nie jesteśmy przekonane ale jestem pewna że zrobiłaś to bo musiałaś, dla dobra dziecka.
-
6-09-2010, 22:51 #455
Witam!
Napewno zrobiłas to dla dobra swojego dziecka dokarmiajac ja,niektore Mamy poprostu tak maja ze dzieci nie przybieraja lub sie nie najadaja.Ja tez Patryczka dokarmiałam i wiem ze to dla jego dobra zeby miał dobra wage..
Sadze ze niektore Mamy by Tobie pozazdrosciły tych 6 i pól miesiaca karmienia!!
Trzymaj sie dzielnie i niczym nie martw,wiem ze nic nie zastapi mleka matki,ale sa dobre mieszanki na rynku!
Pozdrawiam.
-
7-09-2010, 09:00 #456
Dzięki pocieszyłyście mnie, że wcale tak krótko jej nie karmiłam
Dokarmiałam ją, bo się nie najadała, bo na wadze super przybierała. Dzięki wielkie
-
7-09-2010, 09:08 #457
-
7-09-2010, 14:15 #458
-
7-09-2010, 21:33 #459
czy to skok rozwojowy?
Koleżanki, a miałyście taki przypadek, że Wasza pociecha nagle chciała jeść bez przerwy.. co kładę córeczkę do łóżka to ona po 5 minutach spania zaczyna płakać.. dziś była aktywna od rana i udało mi się ją uśpić dopiero po 21:00, a ma dopiero ponad miesiąc. Czy to może być skok rozwojowy? Przechodziłyście przez coś takiego? Jak długo to u Was trwało?
-
7-09-2010, 21:43 #460

3Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks
czechow- robiłam w trakcie kąpieli tak jak napisałaś- pewnie też po części pomogło- dziękować

Facebook

„Alcatraz”
Dzisiaj, 15:21 w Forum ogólne