Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 4 5
41. do 44. z 44
Drzewko podziękowań5Podziękowań

Temat: Dobre żłobki i przedszkola w Kielcach - polecamy

Sierpniowa mama'07 Avatar mrozik_j

Domyślnie Odp: Dobre żłobki i przedszkola w Kielcach - polecamy

chyba od 6 miesięcy, albo i nawet od 4 miesiecy.
    Bo pytasz o Państwowe?
    W prywatnym punkcie na pewno już 4 miesieczne przyjmą
    Państwowy żłobek na Romualda jest bardzo dobry. W przedszkolach zachwalają dzieci po tym żłobku. Ja swoje na bocianek prowadzałam, było bardzo fajnie. Teraz ze względów lokalizacyjnych na Struga będzie chodziła Wiki. Mam nadzieję że też jej sie spodoba :)

[url=http://www.suwaczki.

Domyślnie przedszkole prywatne BOBORAJ w Kielcah na ul.Dalekiej

Witajcie drogie mamy!!! czy słyszałyscie cos o przedszkolu BOBORAJ w Kielcach na ul.Dalekiej???potrzebuje kazdej info...a moze poleciłybyscie jakies inne przedszkole???
    z gory dziekuje za odp.

Fan(ka) Avatar ZwariowanaSol

Domyślnie Odp: przedszkole prywatne BOBORAJ w Kielcah na ul.Dalekiej

Ja mogę polecić przedszkole BABY HOME - na zagnańskiej - bardzo dobre przedszkole, Karola tam chodziła, niestety wydatki nas przerosły. Ale ogólnie - Karola była tam najmłodsza i miała bardzo dobrą opiekę. Przedszkole ma profil angielski i spory nacisk kładą na ten język. Dzieci maja sporo zajęć ruchowych, muzycznych, dodatkowych. Szkoda że tyle kosztuje Bo czesne to 550 zł/miesiąc + wyżywienie ok 210 zł/miesiąc
    mmysiaa dziękuje za post.

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Dobre żłobki i przedszkola w Kielcach - polecamy

Nowy żłobek na Szajnowicza to REWELACJA. Mam trójkę dzieci, każde chodziło do żłobka ale tak dobrze jeszcze nie było w żadnym. Zuza jest uśmiechnięta, zadowolona. Panie są SUPER!!!. Jak rozmawiam z innymi rodzicami to każdy ma takie zdanie. Wszystkie dzieci zadowolone. Zadnego płaczu. Polecam. Oczywiście dodatkowym plusem jest to, że jest to żłobek publiczny więc ceny też są bardzo przystępne.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 4 5

Zasady Postowania