Strona 16 z 17 PierwszyPierwszy ... 6 11 15 16 17 OstatniOstatni
151. do 160. z 161
Drzewko podziękowań2Podziękowań

Temat: Lekarze w Kielcach z komentarzami

Fan(ka) Avatar ZwariowanaSol

Domyślnie Odp: Lekarze w Kielcach z komentarzami

Podobno Adamczyk jest super, do tego przystojny Państwowo w poliklinice, prywatnie na Jagiellońskiej. Sama się do niego mam zamiar wybrać z młodszą na kontrolę Chodziłam z Karolą do Piotrowiczowej i też byłam zadowolona ale z moim dzieckiem jest wszystko ok a podobno inne matki nie są z niej zadowolone.
    asica.g dziękuje za post.

szczęśliwa mamcia :) Avatar asica.g

Jestem juz zapisana do Piotrowiczowej. Zobaczymy... Zawsze można zmienić lekarza. Pozdrawiam.

Wdrożona(y) Avatar Zumba

Cytat Napisał katie84k Zobacz post
    witambardzo porszę o informację o następujących lekarzach ginekologach szukam ginekologa do proowadzenia mojej ciąży, jestem w 11 tygodniu: byłam już u dr Sławomira Roguli, dr Krzysztofa Maciejewskiego i dr Andrzeja Witczaka i właściwie z żadnego znich do końca nie jestem zadowolona, może jestem zbyt wymagająca ale żaden z nich ni ezlecił mi badań krwi w ciazy ani przed planowaniem a z tego co słyszałam powinno się robić regularni epodstawowe badania? Mam zamiar się wybrac jeszcze do do tomasza Kapturskiego , słyszałyście o nim ?
    Ja jestem umówiona do Waldemara Kowalskiego,to podobno ordynator na kościuszki..zobaczymy jak będzie
    A może rodziłyście na kościuszki i możecie coś o tym szpitalu powiedzieć?Jak to jest w kielcach który szpital lepszy który gorszy macie zdanie na ten temat?Ja jeszcze mieszkam poza kielcami ale niebawem się przeprowadzam

Początkująca(y)

Zumba- ja chyba tez będę rodzić na kościuszki a 2 miesiące temu rodziła tam moja siostra co jak co w każdym szpitalu ważne jest czy chodzisz do kogoś z tego szpitala.

Wdrożona(y) Avatar Zumba

Cytat Napisał Wika32 Zobacz post
    Zumba- ja chyba tez będę rodzić na kościuszki a 2 miesiące temu rodziła tam moja siostra co jak co w każdym szpitalu ważne jest czy chodzisz do kogoś z tego szpitala.
    Dzięki za info!A ty i twoja siostra też chodzicie(chodziła) do kogoś z kościuszki?słyszałyście coś o dr kowalskim?

Majowe mamy'08 Avatar kamilka87

Domyślnie

Zumba ja rodzilam na Kosciuszki jestem bardzo zadowolona lekarza mialam dr Raczka byl na kazdy moj tel jak cos bylo nie tak to kazal na badanie podjechac do siebie do szpitala teraz juz tam nie pracuje przeszedl na emeryture ale przyjmuje prywatnie przy gabinecie Roguli na Kosciuszki.. O dr Kowalskim slyszalam ze jest bdb i jego pacjentki byly ze mna na sali i bardzo zadowolone... Z poloznych polecam Kazie Kolomanska ona jest moja kuzynka ale extra babka...

Wdrożona(y) Avatar Zumba

Dzięki za odpowiedź bo na innym forum są info o każdym ginie z kościuszki a o moim ani słowa i już zaczęłam się zastanawiać..

Początkująca(y)

Fan(ka) Avatar gaba82

Piękne zdjęcia

Entuzjast(k)a
    Wpisów do bloga
    1

Witam
    Bardzo proszę osoby zorientowane w temacie o pomoc. Otóż pani logopeda zajmująca się moim synem zleciła nam badanie słuchu audiometryczne, czyli aparatem, którym badane są noworodki. W szpitaliku na Czarnowie takowy jest, ale terminy oczekiwania są bardzo długie, a my nie mamy czasu. Znalazłam informację, że na Klonowej jest Świętokrzyskie Centrum Leczenia Zaburzeń Głosu, Słuchu i Mowy, w którym wykonują profesjonalne badania słuchu. Czy ktoś z was korzystał z pomocy tej poradni? Gdzie indziej jeszcze znajdę gabinet wyposażony w taki aparat??? Interesuje mnie badanie na NFZ,krótki termin oczekiwania na wizytę. Ewentualnie - prywatnie, tylko gdzie i za ile?

Proszę o radę, z góry dziękuję za namiary na dobrego specjalistę.

Zasady Postowania