31. do 40. z 62
Temat: GINEKOLOG z Krakowa
-
31-12-2011, 21:46 #31Początkująca(y)
Odp: GINEKOLOG z Krakowa
Ja też polecam dr Piskorza z całego serca!! Fantastyczny człowiek, wyrozumiały, zaangażowany po prostu fantastyczny!
Ja chodziłam do niego do Promedisu na Lubelskiej, gdzie przyjmuje poniedziałek, środa, piątek od 14-19. Wizyta 95 PLN. Ma usg w gabinecie ale słabe więc wysyła na szczegółowe usg dzidziusia gdzie indziej. Druga ciąża tylko prowadzona u niego!
-
2-01-2012, 13:14 #32
-
16-01-2012, 12:37 #33
A wiesz, że jak szukałam lekarza dla siebie to też się spotkałam z tym drugim nazwiskiem ;)
No cóż, właśnie najlepiej to trafić na dobrego specjalistę, a ja własnie tak trafiłam. Dla ścisłości chodzi o tego lekarza dr n. med. Jerzy Jakubowicz opinie, ginekolog Kraków - ZnanyLekarz.pl
-
17-01-2012, 12:56 #34
-
6-02-2012, 20:47 #35
Podpisuje sie pod tym. Polecam dr Kmiecia, prowadzil moja ciaze, ktora nie byla bezproblemowa. Wczesniej mnie operowal z powodu ciazy pozamacicznej. Ja jak chodzilam do pana doktora to wizyta kosztowala 100zl, w tym badania. No jedynie te kolejki... ale nie ma sie co dziwic skoro lekarz dobry to sa i chetni.
-
8-02-2012, 21:45 #36
Ja z Krakowa polecam dr Czekajskiego przyjmuje na Kobierzyńskiej i na os. oświecenia i pracuje też w żeromskim, mozna do niego dzwonic o każdej porze dnia i nocy, jak nie moze odebrać to oddzwoni, prowadził moją ciążę i tylko dzięki niemu mój synek jest zdrowym ślicznym chłopcem i ma już 10 mies. :) wizyta z USG kosztuje ok. 120zł
-
10-02-2012, 15:43 #37
Ja chodzę do dr. Janaszek. Ma gabinet na Karmelickiej, pracuje też w Narutowiczu. Wizyta 70 zł, w tym usg gdy jest potrzebne. Usg robi też w zależności od potrzeb dopochwowo lub przez powłoki brzuszne. Łatwo się z nią skontaktować, bo praktycznie zawsze odbiera telefon. Jest bardzo sympatyczna i delikatna. Mam do niej jedno ale - mało sama od siebie mówi, trzeba o wszystko się dopytywać, jakie i kiedy badania, co oznacza to a co tamto. Często robię przed wizytą listę o co chciałabym się zapytać, bo inaczej byłabym raczej zielona.
-
16-02-2012, 10:47 #38
Dziewczyny, a czy możecie napisac ile płacicie za poszczegolne badania, ile za wizyte u Waszych lekarzy. Moze warto jest zrobic takie własnie porównanie.
-
16-02-2012, 15:36 #39
właściwie to nie wiem czy pisałam ale mogę polecić dr Hurasa, chodzę do niego od początku ciąży bo mi go polecono tutaj i jestem bardzo zadowolona, ja chodzę z abonamentu w promedisie więc nic nie płacę za wizyty czy usg, część badań też mam za free; on pracuje też w szpitalu Kopernika
-
17-02-2012, 20:37 #40Początkująca(y)
A czy wiecie może coś na temat lek. med. Rafała Ufnalewskiego?

28Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Today, 12:11 w Poznań