Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 ... OstatniOstatni
31. do 40. z 62
Drzewko podziękowań28Podziękowań

Temat: GINEKOLOG z Krakowa

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: GINEKOLOG z Krakowa

Ja też polecam dr Piskorza z całego serca!! Fantastyczny człowiek, wyrozumiały, zaangażowany po prostu fantastyczny!

Ja chodziłam do niego do Promedisu na Lubelskiej, gdzie przyjmuje poniedziałek, środa, piątek od 14-19. Wizyta 95 PLN. Ma usg w gabinecie ale słabe więc wysyła na szczegółowe usg dzidziusia gdzie indziej. Druga ciąża tylko prowadzona u niego!

Cytat Napisał ani1234 Zobacz post
    Przyjmuje też na szwedzkiej w czwartki od 15 do 18 na fundusz, poprowadził moją zagrożoną ciąże, bardzo w porządku facet. Od paru lat chodzę tylko do niego.
    kasia.natka dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar kasia.natka

teraz czekamy na posty noworoczne żeby zaglądające tu dziewczyny miały jak najświeższe info

Zadomowiona(y) Avatar kolakinka

Cytat Napisał KatMit Zobacz post
    Tylko nie pomylcie sobie dziewczyny z dr. Jerzym Jakubowskim, bo może być niezły zonk ;) Ja byłam pacjentką dr. Jakubowskiego i nie polecam tego lekarza, chodziłam do niego 2 lata i jego podejście do pacjentek jest mocno olewające i lakoniczne, robi wszystko żeby spławić pacjentki i pozbyć się problemu. No chyba, że prywatnie to bardziej się stara.

A wiesz, że jak szukałam lekarza dla siebie to też się spotkałam z tym drugim nazwiskiem ;)
    No cóż, właśnie najlepiej to trafić na dobrego specjalistę, a ja własnie tak trafiłam. Dla ścisłości chodzi o tego lekarza dr n. med. Jerzy Jakubowicz opinie, ginekolog Kraków - ZnanyLekarz.pl

halo halo kto jeszcze zna gina z Krakowa godnego polecenia

Fan(ka) Avatar gosiane

Cytat Napisał katjusza77 Zobacz post
    Ja polecam dr Marka Kmiecia, jedyne co można mu zarzucić to kolejki na wizytę!!
    Podpisuje sie pod tym. Polecam dr Kmiecia, prowadzil moja ciaze, ktora nie byla bezproblemowa. Wczesniej mnie operowal z powodu ciazy pozamacicznej. Ja jak chodzilam do pana doktora to wizyta kosztowala 100zl, w tym badania. No jedynie te kolejki... ale nie ma sie co dziwic skoro lekarz dobry to sa i chetni.

[*]15.12.2010

pełnoetatowa mamuśka :) Avatar baby_55

Ja z Krakowa polecam dr Czekajskiego przyjmuje na Kobierzyńskiej i na os. oświecenia i pracuje też w żeromskim, mozna do niego dzwonic o każdej porze dnia i nocy, jak nie moze odebrać to oddzwoni, prowadził moją ciążę i tylko dzięki niemu mój synek jest zdrowym ślicznym chłopcem i ma już 10 mies. :) wizyta z USG kosztuje ok. 120zł

Fan(ka) Avatar twilight

Ja chodzę do dr. Janaszek. Ma gabinet na Karmelickiej, pracuje też w Narutowiczu. Wizyta 70 zł, w tym usg gdy jest potrzebne. Usg robi też w zależności od potrzeb dopochwowo lub przez powłoki brzuszne. Łatwo się z nią skontaktować, bo praktycznie zawsze odbiera telefon. Jest bardzo sympatyczna i delikatna. Mam do niej jedno ale - mało sama od siebie mówi, trzeba o wszystko się dopytywać, jakie i kiedy badania, co oznacza to a co tamto. Często robię przed wizytą listę o co chciałabym się zapytać, bo inaczej byłabym raczej zielona.
    kasia.natka i Megami dziękują za post.

Zadomowiona(y) Avatar kolakinka

Dziewczyny, a czy możecie napisac ile płacicie za poszczegolne badania, ile za wizyte u Waszych lekarzy. Moze warto jest zrobic takie własnie porównanie.

właściwie to nie wiem czy pisałam ale mogę polecić dr Hurasa, chodzę do niego od początku ciąży bo mi go polecono tutaj i jestem bardzo zadowolona, ja chodzę z abonamentu w promedisie więc nic nie płacę za wizyty czy usg, część badań też mam za free; on pracuje też w szpitalu Kopernika

Początkująca(y)

A czy wiecie może coś na temat lek. med. Rafała Ufnalewskiego?

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania