Strona 3 z 19 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 188
Drzewko podziękowań6Podziękowań

Temat: KRAKÓW MEDYCZNIE - dobry lekarz szpital, badania

Karolka mama Lolka Igorka Avatar Spaczyna

Domyślnie Który szpital na przetkanie kanalika oka?

Dziewczyny mam prośbę, czy któraś z was musiała iść z maluchem na czyszczenie / przetkanie kanalika oka? który szpital polecacie? czy jest to bezpieczny zabieg, i czy bardzo bolesny? Mojemu Karolkowi oczko ropieje praktycznie od urodzenia mniej lub bardziej, mieliśmy maść, kropelki, masaż kącika oczka i chyba pozostaje tylko to przetkanie kanalika. Pomóżcie który szpital wybrać, nie wiem w ogóle czy to jakaś różnica, ale jak możecie to powiedzcie, który polecacie. Z góry dzięki

Znamy się od 14 lat, jesteśmy razem od 13, ale...

Zakochana w Synku Mamuśka Avatar AgnieszkaKRK31

Domyślnie Odp: ginekolog w Krakowie

Hej:) A ja polecam dr Gacha i dr Olszańską - Piątek - pracują w żeromskim, przyjmują prywatnie na os. Centrum E. Uwaga - do dr Gacha są duże kolejki. Dużo informacji znajdziecie też na forum znanylekarz.pl - wiadomo to forum,ale można poczytać,są tam różne opinie.

Zadomowiona(y) Avatar SoszkA_KrK

ja tam chodzę do dr Zygiel-Pudlik też mogę ją śmialo polecić też z Żeromskiego jest

Początkująca(y) Avatar kiniasikora

Talking Odp: Bezpłatne szczepienia na pneumokoki

My właśnie w środę mieliśmy szczepienie w żłobku.dziś drugi dzień po minęło miło i łagodnie;)

Fan(ka) Avatar plastelinka5

Moja ciaze prowadza dr.Springwald , dr.Marek Kowalski na Ujastku

Entuzjast(k)a Avatar masebi

Domyślnie Pneumokoki -szczepienie za free w Krakowie

Czy słyszałyście o tym, ze dziecko do 3 roku można zaszczepić za darmo, jak się człowiek zapisze. Do końca tego roku? Ja mojej nie szczepiłam i się zastanawiam nad tym.

KOCHAM MOJE SKARBY:* Avatar KalaKRK

Talking Kraków medycznie

]Witam serdecznie wszystkie mamuśki i przyszłe które zamieszkują kraków i nie tylkopomyślałam sobie że moze znajda sie jakies kobietki z krakowa i bd mogły sie tu podzielic roznymi inforacjami...np: gdzie chodzicie do ginki i na badania...jakie znacie fajne sklepy dla dzieciaczkow,opinie na temat szpitali i wszystkie związane z naszym miastem i okolicami....

na dobry początek chodząc jakis czas temu po miescie znalazłąm fajny sklepik na starowislnej i tam sa o wiele tansze rzeczy niż wszedzie NAPRAWDE i wziełam ulotke na której maja swoją stronke a wiec polecam

http://shopitp.nazwa.pl/index.htm

Zadomowiona(y) Avatar eva6

Domyślnie Odp: KRAKÓW - fajne sklepy,dobry szpital,badania itp

Ja chodzę prywatnie do przychodni Volumed. Gabinet super nowoczesny, mają aparat do usg jeden z trzech takich w Krakowie (aktualnie najnowocześniejszy podobno). Atmosfera i opieka ok (chodzę do dr Baran - Nawary). Jak dotąd jestem bardzo zadowolona.

KOCHAM MOJE SKARBY:* Avatar KalaKRK

Cytat Napisał eva6 Zobacz post
    Ja chodzę prywatnie do przychodni Volumed. Gabinet super nowoczesny, mają aparat do usg jeden z trzech takich w Krakowie (aktualnie najnowocześniejszy podobno). Atmosfera i opieka ok (chodzę do dr Baran - Nawary). Jak dotąd jestem bardzo zadowolona.

a to chyba jakis prywatny??
    ja chodze do przychodni zwykłej na kozłówek w 1 ciąży tez tam chodziłam i jestem bardzo zadwolona

JoL
    JoL jest nieaktywny
    Fan(ka) Avatar JoL

KalaKRK, super pomysł z tym wątkiem.

Ja do lekarza też chodzę prywatnie ... na początku chodziłam do Scanmedu, ale ceny mają zabójcze ... więc jak się tylko dowiedziałam, że ginka ma swój własny gabinet to olałam Scanmed i chodzę do niej bezpośrednio i jak na razie jestem bardzo zadowolona.

Na zakupki na pewno się wybiorę na Starowiślną, do hurtowni na Centralną i pewnie też na Kingi ... i oczywiście w inne polecone miejsca

Jestem też na etapie szukania sklepu z dobrym wyborem staników do karmienia w astronomicznych rozmiarach i nie mam pojęcia gdzie zacząć, więc jak macie jakieś sprawdzone miejsca to będę wdzięczna

Strona 3 z 19 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni