Strona 215 z 216 PierwszyPierwszy ... 195 205 210 214 215 216 OstatniOstatni
2 141. do 2 150. z 2157
Drzewko podziękowań6Podziękowań

Temat: Mamy z Krakowa

PoplątanA z PomieszanieM Avatar Winka

Domyślnie dp: Mamy z Krakowa

gaga a w " com-com ZONE " pytałaś ?, albo " Aqapark " ?. Basen międzyszkolny odpada, bo takich maluchów nie uczy pływania.

uzależniona Avatar gaga

Domyślnie Odp: dp: Mamy z Krakowa

park wodny nie bardzo mi pasuje, jakiś taki za tłumny, muszę com-com zone sprawdzić

MAMUŚKA BB

Domyślnie Odp: Mamy z Krakowa

Cytat Napisał gaga Zobacz post
    kobitki szukam basenu z nauką pływania dla 6-7 latków, młoda chodziła w zeszłym roku ale teraz coś tam sie pozmieniają, znacie coś? najlepiej w hucie, godne polecenia?
    hej gaga,
    moja teraz chodzi na aqua parku, choc wolalam,aby uczeszczala do com-com-zon, tam jest normalny basen,dwoch instruktorow jak chodzila z przeszkola
    z miedzyszkolnym sa zajecia basenowe popoludniu,ale kolezanka zaprowadzila tam mloda i porazka,tyle dzieci,ze na dlugosc basenu nie moga plywac,tylko na 3 odliczaj i tak dzieciom zle plywac
    za to znajonej,znajomej corka chodzi na awf kolo ronda grzegorzeckiego i jest zadowolona

slyszalam,ze basen tez jest na nullo i na soltysowskiej przy holetu,alr tam chyba bez instruktora nie wiem dokladnie
    Moja córeczka

i młodsze pokolenie

Jankowa mama Avatar Iguana_

Cytat Napisał kasiula11 Zobacz post
    hej Iguana jesteśmy razem na wrześniówkach 2011 dopiero teraz zauważyłam ze jesteś z Krakowa
    Hej To ja dopiero teraz przeczytałam twojego posta hehe Jakby co regularnie zaglądam do działu wrześniowych mam, który taraz przenieśli do - Dzieci urodzone w 2011....(i jeszcze piszę w dziale Mamy w Holandii).

Kurcze, szkoda że dość cicho tutaj w dziale krakowskim...po takiej przerwie zaglądam i zaledwie kilka nowych postów.

Ja mam prośbę... Niedługo mój mąż zrobi mały wypad do Polski, do Krakowa, aby odwiedzić rodzinę. Czy możecie mi polecić jakieś fajne sklepy z dzieciowymi ciuszkami, takie dla niemowlaków....najlepiej od razu z adresem, gdzie można je znaleźć. Będę ogromnie wdzięczna
    Ostatnio edytowane przez Iguana_ : 9-10-2011 - 22:29

uzależniona Avatar gaga

ja uwielbiam H&M i 5-10-15 do tej pory tam kupuję, oba są w M1, fajnie rzeczy są też w entliczku-pentliczku
    Iguana_ dziękuje za post.

Początkująca(y) Avatar krakaga

Mi najbardziej podobają sie ciuszki z Wójcika i Coccodrilo, Tup tup. Wojcik jest w Galerii Bonarka, Coccodrillo w Galerii Krakowskiej. Mozesz sobie zobaczyc ich kolekcje na tych stronach. Sliczne ale kosztuja...
    Coccodrillo | online catalogue
    Moda dla dzieci, Ubrania dla młodzieży Markowe ubranka dla dziewczynek : Wójcik Fashion

Początkująca(y) Avatar ines2707

Ja uwielbiam Firmę Next.Od niedawna wprowadzili bezpłatną wysyłkę między innymi do Polski Buy Fashion, Children’s Clothing and More | Next Direct: Poland

Fan(ka)

co do ciuchów, to ja jednak ciucholandy okupuję...
    Ostatnio edytowane przez kora30 : 28-10-2011 - 22:22

Fan(ka)

OT: Mamusie i Tatusiowie z Krakowa i okolic - pomóżcie proszę wygrać rowerek dla Zosi w konkursie http://www.babyboom.pl/forum/first-b...mizelke-54645/ - zagłosujcie proszę na hasło : I po lesie i po parku, biegaj tylko na FIRST BIKE'u!!!

Głosować można dzisiaj do północy!
    Przepraszam za off-topic i bardzo proszę o głosy!

Administrator
    Wpisów do bloga
    2

Zapraszam wszystkie zainteresowane osoby na konferencję "Problemy żywieniowe dzieci-spojrzenie lekarza i dietetyka".

Szczegóły i zapisy: www.nutricenter.pl
    http://humanitarni.pl/ wystarczy kliknąć raz dziennie

Zasady Postowania