Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3
21. do 25. z 25
    Mama Natalki Avatar katjusza77

Domyślnie Odp: poradnia rehabilitacyjna dla dzieci w Krakowie i okolicach

moja córcia miała asymetrię ułożeniową, wzmożone napięcie mięśniowe w nóżkach i rączkach oraz kręcz szyjki i lekarka skierowała nas na rehabilitację na os. Centrum B (Huta), termin był dość szybki (czekaliśmy 2 tygodnie), efekty rehabilitacji są super!!

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Rehabilitacja dzieci?

jeśli to jeszcze aktualne to my polecamy gabinet Reha Plus teraz jest chyba przy łużyckiej, maja tam rehabilitantów, którzy ciągle sie doszkalają i dokładnie diagnozuja problem zanim zaczna cokolwiek dzialać, długo szukaliśmy zanim tam trafiliśmy, bardzo doświadczona rehabilitantka dziecięca.

Majowo-lutowa mama

Ja na Prochowej czekałam niecałe 2 tyg na termin, lekarze i rehabilitanci bardzo mili, opieka wg mnie bardzo dobra. No i przede wszystkim jak jestem umówiona na konkretny termin na wizytę, to nie muszę czekać niewiadomo ile, jak to bywa w poradniach na Prokocimiu.
    ......13.05.2007 r. godz. 5:10 nasze małe wielkie szczęście
    ......

......
    +4.11.2009 (8 tc) Żegnaj Serduszko

......2.02.2011 r. godz 9:45 nasz maleńki Dar Boży
    ......
    ....
    ......

Początkująca(y)

Ja również polecam gabinet reha plus.Nie znam innych terapeutów, ale pani od dzieci (p. Sabina) jest rewelacyjna. Początkowo mieliśmy pewne obawy bo Zuzia potwornie płakała, ale po krótkim czasie bo już po 4 wizytach efekty pracy były zaskakujące. Serce nam pękało na ten płacz, ale dziecku terapia naprawdę pomaga. Niestety gabinet jest prywatny ale czego się nie robi dla ukochanego maleństwa.

Początkująca(y)

Ja polecam rehabilitantów z tego prywatnego gabinetu: Onet - informacje, rozrywka, emocje, naprawdę świetnie wykonują swoją pracę. I co mnie bardzo cieszy, to fakt, że wykonują swoje usługi w gabinecie oraz w domu. Gabinety mają zlokalizowane w trzech miejscach Krakowa: Białym Prądniku, w Nowej Hucie na os. Hutniczym, a także na Ruczaju. Jest to bardzo wygodne, bo wybieramy sobie ten gabinet, który jest najbliżej zlokalizowany, żeby za daleko nie dojeżdżać.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3

Zasady Postowania