Strona 1 z 5 1 2 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 48
Drzewko podziękowań3Podziękowań

Temat: Przedszkola w Krakowie

maminka Niki i Kubcia

Domyślnie Przedszkola w Krakowie

witam,
    mam nadzieję, że mnie nie przewalicie do innego działu....bo tu jest Kraków przecież!
    Mam pytanko...która mama posłała gdzieś na Nowym Ruczaju dziecko do przedszkola? Czy coś na temat tego ABeeC wiecie? na publiczne nie ma raczej szans...chcemy Kube posłać po Nowym Roku ...polecicie coś?
    Wiem, że można na Was liczyć
    WALCZ JULIANKU, MYŚLIMY O WAS!!!

Majowo-lutowa mama

Domyślnie Przedszkola w Krakowie

Mam pytanie odnośnie dobrego przedszkola samorządowego na Krowodrzy, do którego nie trzeba ciągać dziecka wcześnie rano tylko np na 9, a panie będą się dobrze zajmowały dziećmi?
    ......13.05.2007 r. godz. 5:10 nasze małe wielkie szczęście
    ......

......
    +4.11.2009 (8 tc) Żegnaj Serduszko

......2.02.2011 r. godz 9:45 nasz maleńki Dar Boży
    ......
    ....
    ......

mama dwóch łobuziaków :) Avatar remeny

Domyślnie Odp: Przedszkola w Krakowie

Ja nieustannie polecam przedszkole Źródło w Łagiewnikach przy Uroczej 36 INFORMACJE OGÓLNE - Stowarzyszenie Wspierania Edukacji i Rodziny STERNIK
    Reklamuję bo chodzi tam moja córa i jesteśmy z niego bardzo, bardzo zadowoleni.

MAMUŚKA BB

Cytat Napisał megusek Zobacz post
    witam,
    mam nadzieję, że mnie nie przewalicie do innego działu....bo tu jest Kraków przecież!
    Mam pytanko...która mama posłała gdzieś na Nowym Ruczaju dziecko do przedszkola? Czy coś na temat tego ABeeC wiecie? na publiczne nie ma raczej szans...chcemy Kube posłać po Nowym Roku ...polecicie coś?
    Wiem, że można na Was liczyć
    kolezanka mieszka niedaleko i jakby poszla -znalazla prace to bedzie chciala poslac tam malego,bo tez maly nie ma szans dostac sie do zwyklego,oni sa zameldowani w innym województwie,dobrze kojaze,ze to przedszkole na czerwonych makow

Cytat Napisał Ewitka Zobacz post
    Mam pytanie odnośnie dobrego przedszkola samorządowego na Krowodrzy, do którego nie trzeba ciągać dziecka wcześnie rano tylko np na 9, a panie będą się dobrze zajmowały dziećmi?
    jak mi sie wydaje,to ty zapisujesz dziecko od ktorej chcesz,ale ta godzina najpozniej moze byc 9,czyli po sniadaniu ,bo pozniej zaczyna sie staly program pracy w przedskolu-zajecia i wtedy wszystkie dzieci juz musza byc
    Moja córeczka

i młodsze pokolenie

Mamusia Zuzi i Maksa

moja chodzi na Żuławskiego
    Przedszkola w Krakowie przedszkole nr 44

ja jestem b zadowolona a od wrzesnia posyłam tam młodszą pociechę jak sie uda
    moja jest w grupie 5 i np śniadanie maja o 9 rano

maminka Niki i Kubcia

Cytat Napisał Mozi Zobacz post
    kolezanka mieszka niedaleko i jakby poszla -znalazla prace to bedzie chciala poslac tam malego,bo tez maly nie ma szans dostac sie do zwyklego,oni sa zameldowani w innym województwie,dobrze kojaze,ze to przedszkole na czerwonych makow

tak, to to przedszkole. Kuba już tam chodzi i jest zadowolony...my też
    WALCZ JULIANKU, MYŚLIMY O WAS!!!

Fan(ka) Avatar plastelinka5

a ja mam pytanie o przedszkole w okolicach Borku Fałęckiego,Łagiewnik a najlepiej libertów-sidzina-opatkowice

Początkująca(y)

Mogę Ci polecić Przedszkole na ul.Za Targiem . Dokładnego adresu nie znam, ale jest to w okolicy Lea i Kijowskiej.
    Miałam tam dwóch siostrzeńców i byli bardzo zadowoleni.

www.ratujmaluchy.pl Avatar głuszek

Domyślnie Szukam małego przedszkola w Krakowie

Jak w temacie - szukam jakiegoś małego przedszkola/klubu malucha - niedrogiego - koszt do 300 zł - może byc bez jedzenia na 4-5 godzin (godziny ranne)- zalezy mi zeby było do 10 dzieci (moja strasznie choruje). Przedszkole w Krakowie - dzielnice Nowa Huta, Mistrzejowice, Czyżyny, Pradnik CZerwony. Jesli ktos słyszal to bede niezmiernie wdzięczna.

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Szukam małego przedszkola w Krakowie

Ostatnio rozmawiałam z Dorotą Z., jej synek chodzi do prywatnego , tam koło Anki gabinetu, Dorota jest bardzo zadowolona, są małe grupy.
    Mogę podpytać coś więcej.

Strona 1 z 5 1 2 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania