Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 4 5
41. do 48. z 48
Drzewko podziękowań3Podziękowań

Temat: Przedszkola w Krakowie

30-tki , przyszłe mamusie Avatar Antila

Domyślnie Odp: Przedszkola w Krakowie

Kochane macie jakieś doświadczenia z przedszkolami na Głowackiego, Jadwigi z Łobzowa lub Budryka?

Gdy dzieci są małe, to są tak słodkie, że chce się je zjeść. A potem, gdy dorosną, żałuje się, że się tego nie zrobiło...

Fan(ka)

a moze ktoś ma doświadczenia z "chatką maluszka" na Trybuny Ludów?

Początkująca(y)

a możecie polecić jakieś prywatne przedszkole lub klub malucha w nowej hucie lub okolicy?

Zadomowiona(y)

Domyślnie Odp: przedszkolny szał czy to prawda

a czy któras z Was moze polecic jakies przedszkole w wieliczce?? samorzadowe lub prywatne
    Aniołek(*) 11tc- 1.04.2007

Początkująca(y) Avatar krakaga

Domyślnie Szukam dobrego przedszkola na Prokocimiu

Witam Drogie Mamy.
    Mam w planach niebawem przeprowadzkę na Prokocim, dokładnie ok. ul. Bieżanowskiej. Proszę o opinie, które przedszkole jest tam godne polecenia? Zupelnie nie wiem, gdzie najlepiej zapisać moja 2,5 letnią córke. Zaznaczam, że mala do tej pory nie chodziła do przedszkola i nie chcialabym jej zmieniać placowki w między czasie
    Nie znam zupelnie tamtych okolic,dlatego proszę o kontakt mamy, ktore mogłyby mi podpowiedzieć, co, gdzie i jak... A moze czasem miały by i ochotę wybrać się ze mna gdzieś na kawe lub spacerek... Pozdrawiam Aga

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Szukam dobrego przedszkola na Prokocimiu

Witaj!
    Widzę, że mamy córki w podobnym wieku (moja z 20.12 ). A szukasz prywatnego czy publicznego? Miałam praktyki w przedszkolu na Teligi 28 i od tej 'drugiej strony' było bardzo przyjemne. Oczywiście zależy na jaką panią nauczycielkę się trafi, ale chyba wszystkie ogarnięte. Ale pewnie znajdziesz coś dobrego bliżej ;)

Aniołek - grudzień '08 [*]

Początkująca(y) Avatar krakaga

Domyślnie Odp: Szukam dobrego przedszkola na Prokocimiu

Raczej myślę o samorządowym przedszkolu, choćby ze względu na cene pobytu dziecka. Dzięki za opinię o przedszkolu na ul. Teligii, oglądałam je i też na pierwszy rzut wydało mnie sie fajne. Zastanawiam sie jeszcze nad przedszkolem na ul. Bieżanowskiej.

Początkująca(y)

Dziewczyny postanowiłam napisać i ostrzec wszytskie inne mamy przed przedszkolem ABeeC na ruczaju na ul. Przemiarki !!!
    W życiu nie widziałam ani nie słyszałam o bardziej niekompetentnym przedszkolu !!! A mam 3 dzieci i każde było w innym z racji przeprowadzek... Prowadzą go ludzie myślący tylko o pieniądzach a nie o dobru dzieciaków... Nie wiem nawet co wam napisać, poprostu przedszkole jest dużo dużo poniżej normy i zastanawiam się czy gdzieś tego dalej nie zgłosić, powinni je zamknąć... Żałuję że moje dziecko tam chodziło !!!
    Ostatnio edytowane przez Ewitka : 24-02-2012 - 20:53 Powód: zmiana tytułu
    Megami dziękuje za post.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 4 5

Zasady Postowania