81. do 86. z 86
-
7-02-2012, 21:37 #81
Odp: Szkoła rodzenia Kraków
kasia.natka, rzeczywiście jest tak jak piszesz - kilka bodajże pierwszych spotkań jest tylko dla kobiet, a potem przychodzi się z partnerem, który uczy się z nami oddychać, jak pomóc masażem w dolegliwościach itp. Bardzo to było pomocne. Oprócz tego są wykłady, ogólnie duża częstotliwość. Nie wiem czy nie było tak, że czasami wypadało tam byc nawet 3 razy w tygodniu, tak mi sie zdaje (ale może mi się mieszać, bo jak pisałam, my chodziliśmy równolegle do Instytutu świadomego Rodzicielstwa, gdzie wiedza była zupełnie inna (również bardzo cenna)
-
8-02-2012, 21:03 #82
-
2-03-2012, 10:47 #83
Szkoły Rodzenia w Krakowie
Witajcie dziewczyny!
Otwieram nowy wątek szkół rodzenia w Krakowie.
Piszcie, które szkoły wam się podobają, a do których się zraziłyście.
Ja zacznę od mojej autorskiej szkoły- PICOLINO.
Szkoła mieści się w centrum Krakowa na ulicy Długiej.
Jest to innowacyjna szkoła z nowoczesnym podejściem do porodu i opieki nad noworodkiem.
Mamy szeroką ofertę usług m.in
kurs Aktywni Rodzice
Zajęcia gimnastyczne Aktywne 9 Miesięcy
chustonoszenie
masaż Shantala dla niemowląt i dorosłych
Warsztaty pierwszej pomocy
Gimnastyka dla mam po porodzie
Zajęcia na basenie taty z dzieckiem
Jesteśmy JEDYNĄ w Polsce Szkołą Rodzenia, która pracuje na symulatorach noworodków- RealCare Baby.
Lalki te, odzwierciedlają idealnie prawdziwe dziecko, uczą przyszłych rodziców jak zajęć się dzieckiem.
Dzieci RealCare Baby wypożyczamy przyszłym rodzicom do domu BEZPŁATNIE.
ZAPRASZAMY !!!
Szkoła Rodzenia Kraków - Picolino
Polub nas na facebooku, otrzymasz specjalną ofertę cenową na nasze usługi!:)
-
2-03-2012, 14:20 #84
Ja polecam Szkoła Rodzenia Kraków - Picolino
Jest to jedyna w Polsce skzoła rodzenia, która wypożycza bezpłatnie dla rodziców symulatory niemowlaków, które uczą właściwej opieki nad dzieckiem.
Dzieci RealCare Baby sa w każdej szkole rodzenia w USA, szczególnie przyszli tatusiowie chwalą sobie możliwość nauki i przećwiczenia swoich umiejętności na symulatorze:)
Zapraszamy!:)
-
18-03-2012, 17:49 #85
tak jak obiecałam - potwierdzam - zajęcia w szkole rodzenia przy szpitalu Narutowicza odbywają się przez 4 tygodnie, 2x w tygodniu są wykłady (8) i 2x w tygodniu są ćwiczenia (7) z których 5x same panie i 2x z partnerem, oczywiście można chodzić tylko na wykłady jak ktoś nie chce ćwiczyć
-
18-03-2012, 17:50 #86

2Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

2x wykład i 2x ćwiczenia ale obiecuję że jak już dostanę dokładny plan to dam znać bo może ktoś będzie zainteresowany

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Today, 12:11 w Poznań