1. do 9. z 9
    Początkująca(y)

Domyślnie Szukam dobrego fryzjera

Witam, może ktoś mi polecic fryzjera z okolic Prokocimia? Jak chyba kazda posuzkuje takiego po którego obcięciu własy będa sie fajnie układac bez zbędnego wysiłku:)i najlepiej zeby sam/sama potrafil dobrac odpowiednia fryzurę;)

Początkująca(y) Avatar _melodia_

Domyślnie Odp: Szukam dobrego fryzjera

Ja mogę polecić ale nie z okolic Prokocimia, a z okolic Huty - dokładnie w M-1. Nie wiem czy to nie za daleko od Ciebie? Ja chodzę tam od lat do salonu Eric Stipa. Obcinam się i farbuję u p.Basi. Jeszcze nie zdażyło mi się wyjść od niej niezadowolona :) Czasem w weekend jak jej nie ma (tam pracują na zmiany co drugi dzień i co drugi weekend) a mam jakąś imprezę to na tej drugiej zmianie czesze mnie p.Jola. Mi najbardziej podoba się u nich to, że jak wychodzę z salonu to nie mam wielkiego kasku na głowie! Fajnie, luźno modelują włosy, strzyżą nożyczkami a nie maszynką jak w Jean Louis Dawidzie. A p. Jola to mi kiedyś zrobiła takiego super warkoczyka plecionego po skosie na głowie, że wszyscy się na imprezie pytali jak to się robi i kto mi to zrobił? :)
    Ja akurat mam do nich niedaleko, jak mieszkasz na Prokocimiu to na pewno będziesz mieć dalej..

Początkująca(y)

Fakt, troche za daleko ale być może kiedyś skorzystam przed "większym" wydarzeniem

Początkująca(y) Avatar krakaga

Pani Ala Kraszewska w zakładzie Image. Mnie sie jeszcze nie zdarzyło byc nie zadowolonej, wlasnie ją mogę polecić smiało, bo jak mnie obetnie, to włosy po umyciu prawie same sie układają, poza tym babka umie doradzić co by było dla nas dobre.... Mnie sie w każdym razie sprawdza, wiec z czystym sumieniem mogę ją poradzić
    Oto jej strona Studio Fryzjerskie IMAGE w Krakowie - ul. Librowszczyzna 3
    Niestety to nie na Prokocimiu tylko w centrum obok ul. Wielopole,wiec pewnie nie tak blisko ciebie

Wdrożona(y) Avatar lulka97

Na urodziny dostałam od przyjaciółki Kartę na Plus... Są w niej rabaty na usługi fryzjerskie i kosmetyczne również... Niestety, nie znalazłam żadnego salonu w Prokocimiu. Odwiedziłam jak dotąd Studio In Vouge Na Tomasza, zapłaciłam tylko za farbowanie włosów, cała reszta- strzyżenie, czesanie, maseczka regeneracyjna za darmo! Z salonu jestem bardzo zadowolona i będę do niego wracała, bo mam 20% upustu.

Początkująca(y)

Nie mieszkam na Prokocimu, dlatego nie mogę nic polecić :(. A skądinąd- na tę kartę o której pisze lulka byłam 2x w Filharmonii i miałam bilet w cenie ulgowego :). Moja koleżanka mnie tam zabiera :).

Początkująca(y) Avatar Gretta78

Niestety nie mogę polecić nikogo konkretnego. Całkiem sensownie czeszą w salonie na Bieżanowie (vis-a-vis kościoła). Obecnie sama szukam dobrej fryzjerki, bo moje ostatnie doświadczenia są traumatyczne. Nota bene odradzam salon Alto Forma na al. Daszyńskiego. Nijaka p. Ani zrobiła tam ze mnie we wrześniu potwora i minęło już ponad pół roku, a włosy nadal nie odrosły.

Mama Mai Avatar barbra81

Hej, ul. Lelewela nie jest wprawdzie w Prokocimiu, ale wg mnie warto tam jechać kawałek drogi do p. Marty. To właścicielka salonu i bardzo polecam jej strzyżenie i modelowanie. Zawsze wychodzę bardzo zadowolona
    ul. Lelewela 5/1 Salon fryzjerski AURA

Początkująca(y)

Ja mogę polecić, ale niestety też nie z Prokocimia, tylko z Grzegórzek salon Agi Jaśko. Kiedyś chodziłam też do Berendowicz & Kublin, ale później polecieli w kulki z cenami.

Zasady Postowania