1. do 9. z 9
Temat: Szukam dobrego fryzjera
-
20-01-2012, 13:04 #1Początkująca(y)
-
29-01-2012, 21:56 #2
Odp: Szukam dobrego fryzjera
Ja mogę polecić ale nie z okolic Prokocimia, a z okolic Huty - dokładnie w M-1. Nie wiem czy to nie za daleko od Ciebie? Ja chodzę tam od lat do salonu Eric Stipa. Obcinam się i farbuję u p.Basi. Jeszcze nie zdażyło mi się wyjść od niej niezadowolona :) Czasem w weekend jak jej nie ma (tam pracują na zmiany co drugi dzień i co drugi weekend) a mam jakąś imprezę to na tej drugiej zmianie czesze mnie p.Jola. Mi najbardziej podoba się u nich to, że jak wychodzę z salonu to nie mam wielkiego kasku na głowie! Fajnie, luźno modelują włosy, strzyżą nożyczkami a nie maszynką jak w Jean Louis Dawidzie. A p. Jola to mi kiedyś zrobiła takiego super warkoczyka plecionego po skosie na głowie, że wszyscy się na imprezie pytali jak to się robi i kto mi to zrobił? :)
Ja akurat mam do nich niedaleko, jak mieszkasz na Prokocimiu to na pewno będziesz mieć dalej..
-
31-01-2012, 13:27 #3Początkująca(y)
-
31-01-2012, 16:48 #4
Pani Ala Kraszewska w zakładzie Image. Mnie sie jeszcze nie zdarzyło byc nie zadowolonej, wlasnie ją mogę polecić smiało, bo jak mnie obetnie, to włosy po umyciu prawie same sie układają, poza tym babka umie doradzić co by było dla nas dobre.... Mnie sie w każdym razie sprawdza, wiec z czystym sumieniem mogę ją poradzić
Oto jej strona Studio Fryzjerskie IMAGE w Krakowie - ul. Librowszczyzna 3
Niestety to nie na Prokocimiu tylko w centrum obok ul. Wielopole,wiec pewnie nie tak blisko ciebie
-
8-03-2012, 16:43 #5
Na urodziny dostałam od przyjaciółki Kartę na Plus... Są w niej rabaty na usługi fryzjerskie i kosmetyczne również... Niestety, nie znalazłam żadnego salonu w Prokocimiu. Odwiedziłam jak dotąd Studio In Vouge Na Tomasza, zapłaciłam tylko za farbowanie włosów, cała reszta- strzyżenie, czesanie, maseczka regeneracyjna za darmo! Z salonu jestem bardzo zadowolona i będę do niego wracała, bo mam 20% upustu.
-
11-03-2012, 18:05 #6Początkująca(y)
Nie mieszkam na Prokocimu, dlatego nie mogę nic polecić :(. A skądinąd- na tę kartę o której pisze lulka byłam 2x w Filharmonii i miałam bilet w cenie ulgowego :). Moja koleżanka mnie tam zabiera :).
-
14-04-2012, 18:48 #7
Niestety nie mogę polecić nikogo konkretnego. Całkiem sensownie czeszą w salonie na Bieżanowie (vis-a-vis kościoła). Obecnie sama szukam dobrej fryzjerki, bo moje ostatnie doświadczenia są traumatyczne
. Nota bene odradzam salon Alto Forma na al. Daszyńskiego. Nijaka p. Ani zrobiła tam ze mnie we wrześniu potwora i minęło już ponad pół roku, a włosy nadal nie odrosły
.
-
15-04-2012, 13:21 #8
-
17-04-2012, 13:10 #9Początkująca(y)
Ja mogę polecić, ale niestety też nie z Prokocimia, tylko z Grzegórzek salon Agi Jaśko. Kiedyś chodziłam też do Berendowicz & Kublin, ale później polecieli w kulki z cenami.

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Today, 12:11 w Poznań