Strona 1 z 9 1 2 6 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 84
Drzewko podziękowań5Podziękowań

Temat: Żłobki w Krakowie

Początkująca(y)

Domyślnie Żłobki w Krakowie

przymierzamy się do otworzenia nowego Klubu maluszka w Krakowie w okolicach Grzegórzek( dla dzieci w wieku 4 miesiące - 3 lat). chciałabym się dowiedzieć czy byłby by zainteresowane mamy takim miejscem?

Początkująca(y)

Domyślnie żłobek w Krakowie

Witam,
    Jak w temacie, rozglądam się za fajnym żłobkiem dla malucha w Krakowie, najlepiej w Nowej Hucie (gdzie mieszkam) albo w centrum miasta (gdzie pracuje). Może któraś z was może polecić jakiś żłobek? Może być nawet prywatny...Najważniejsze, żeby to nie była jakaś przechowalnia, o jakich się nasłuchałam strasznych rzeczy.

MAMUŚKA BB

Domyślnie Odp: żłobek w Krakowie

Moja nie chodzila do zlobka,ale slyszalam dobra opinie na temat zlobka na Kazimierzowskim,siora byla srednio zadowolona ze zlobka na Zielonym,a na Piastow chodzila kolezanki corka na dyzor i mala nie chciala tam w ogule chodzic i plakala w nocy
    choc kazda matka inna opinie,slyszalam tez opinie ze Zielonym jest bardzo dobrze
    radzilabym poszukac jakiegos forum o zlobkach w krakowie,tam znajdziesz duzo opinii,ja kiedys czytalam takie forum,ale nie pamietam adresu
    Moja córeczka

i młodsze pokolenie

Wdrożona(y) Avatar Paweł156

a moze znacie jakis sprawdzony żłobek na południu Krakowa?
    najlepiej Ruczaj, Podgórze a moze gdzies w bliskiej okolicy Krakowa?
    no i jak szybko trzeba sie zapisywac? czy tez jest walka o miejsca jak w W-wie? :)

Paulinka 3200g/52cm 14.09.2009
    www.imarket24.com
    www.szkolaetiuda.pl

Zadomowiona(y) Avatar SoszkA_KrK

koleżanka urodziła w grudniu 2008 a w październiku 2008 zapisala już małego do 3 żłobków i dalej w każdym jest na liście rezerwowej

Wdrożona(y) Avatar Paweł156

Cytat Napisał SoszkA_KrK Zobacz post
    koleżanka urodziła w grudniu 2008 a w październiku 2008 zapisala już małego do 3 żłobków i dalej w każdym jest na liście rezerwowej
    kurcze, czyli u nas tez taki szał na żłobki..
    przedszkoli nie brakuje a z zlobkami jakos gorzej, bedziemy szukac, a moze ktos jeszcze cos poleci, w sumie troche czasu jeszcze jest :) ale wole szybciej cos znalezc zeby pozniej nie zostac na lodzie, zwlaszcza ze obie babcie daleko ;)

Paulinka 3200g/52cm 14.09.2009
    www.imarket24.com
    www.szkolaetiuda.pl

Mamusia Zuzi i Maksa

Domyślnie Odp: Jutro Pierwszy dzień w żłobku

u nas był 1 dzień po wakacjach w tamtym roku synek chodził
    na razie rano popłakuje ale jak "ciocia" bierzę na raczki uspokaja sie a potem zapomina i bawi sie na całego
    dzis rano dowiedziałam sie że to bardzoooo grzeczny chłopczyk i jestem dumnaaaaaaaaaaaa jak paw

będzie dobrze a w jakim żłobku jest??

Fan(ka) Avatar karola615

Domyślnie Odp: Jutro Pierwszy dzień w żłobku

dobry temat a napiszcie proszę, czy macie jakiś żłobek i/lub przedszkole godne polecenia?
    W przyszłym roku chciałabym moje dzieci wysłac właśnie do przedszkola, ale nie bardzo się jeszcze w tym temacie orientuję. Tym bardziej mam stracha, że takie zatrzesienie teraz w przedszkolach że Obok mnie jest przedszkole (w sumie to w szkole jest utworzone) i w zeszłym roku mieli 19 miejsc wolnych, a teraz już ani jednego

Michaś [*] Pamiętamy

Fan(ka) Avatar karola615

Ja się zastanawiam nad żłobkiem na od. Willowym w Hucie, ale nie mogę nigdzie znaleźc żadanej opinii
    Nie orientujecie się może jak tam jest? I jak jest z przyjęciem maluchów?
    Bardzo prosze o opinię

Michaś [*] Pamiętamy

Mama Igusi/Majowe Mamy'08 Avatar panna_migotka

Ja też bardzo prosiłabym o opinie o żłobku nr 1 na Podzamczu. Sama tam chodziłam, ale to było 25 lat temu
    Muszę się tam wybrać, ale wiecznie nie ma kiedy. Chciałabym posłać tam moje słoneczko od września przyszłego roku, więc pewnie już muszę ją zapisać.

Strona 1 z 9 1 2 6 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania