1. do 10. z 84
Temat: Żłobki w Krakowie
-
24-03-2009, 10:46 #1Początkująca(y)
Żłobki w Krakowie
przymierzamy się do otworzenia nowego Klubu maluszka w Krakowie w okolicach Grzegórzek( dla dzieci w wieku 4 miesiące - 3 lat). chciałabym się dowiedzieć czy byłby by zainteresowane mamy takim miejscem?
-
28-07-2009, 08:47 #2Początkująca(y)
żłobek w Krakowie
Witam,
Jak w temacie, rozglądam się za fajnym żłobkiem dla malucha w Krakowie, najlepiej w Nowej Hucie (gdzie mieszkam) albo w centrum miasta (gdzie pracuje). Może któraś z was może polecić jakiś żłobek? Może być nawet prywatny...Najważniejsze, żeby to nie była jakaś przechowalnia, o jakich się nasłuchałam strasznych rzeczy.
-
31-07-2009, 16:02 #3MAMUŚKA BB
Odp: żłobek w Krakowie
Moja nie chodzila do zlobka,ale slyszalam dobra opinie na temat zlobka na Kazimierzowskim,siora byla srednio zadowolona ze zlobka na Zielonym,a na Piastow chodzila kolezanki corka na dyzor i mala nie chciala tam w ogule chodzic i plakala w nocy
choc kazda matka inna opinie,slyszalam tez opinie ze Zielonym jest bardzo dobrze
radzilabym poszukac jakiegos forum o zlobkach w krakowie,tam znajdziesz duzo opinii,ja kiedys czytalam takie forum,ale nie pamietam adresu
-
1-08-2009, 14:28 #4
a moze znacie jakis sprawdzony żłobek na południu Krakowa?
najlepiej Ruczaj, Podgórze a moze gdzies w bliskiej okolicy Krakowa?
no i jak szybko trzeba sie zapisywac? czy tez jest walka o miejsca jak w W-wie? :)
-
1-08-2009, 23:07 #5
koleżanka urodziła w grudniu 2008 a w październiku 2008 zapisala już małego do 3 żłobków i dalej w każdym jest na liście rezerwowej
-
1-08-2009, 23:43 #6
kurcze, czyli u nas tez taki szał na żłobki..
przedszkoli nie brakuje a z zlobkami jakos gorzej, bedziemy szukac, a moze ktos jeszcze cos poleci, w sumie troche czasu jeszcze jest :) ale wole szybciej cos znalezc zeby pozniej nie zostac na lodzie, zwlaszcza ze obie babcie daleko ;)
-
4-09-2009, 11:03 #7
Odp: Jutro Pierwszy dzień w żłobku
u nas był 1 dzień po wakacjach w tamtym roku synek chodził
na razie rano popłakuje ale jak "ciocia" bierzę na raczki uspokaja sie a potem zapomina i bawi sie na całego
dzis rano dowiedziałam sie że to bardzoooo grzeczny chłopczyk i jestem dumnaaaaaaaaaaaa jak paw
będzie dobrze a w jakim żłobku jest??
-
8-09-2009, 11:56 #8
Odp: Jutro Pierwszy dzień w żłobku
dobry temat
a napiszcie proszę, czy macie jakiś żłobek i/lub przedszkole godne polecenia?
W przyszłym roku chciałabym moje dzieci wysłac właśnie do przedszkola, ale nie bardzo się jeszcze w tym temacie orientuję. Tym bardziej mam stracha, że takie zatrzesienie teraz w przedszkolach że
Obok mnie jest przedszkole (w sumie to w szkole jest utworzone) i w zeszłym roku mieli 19 miejsc wolnych, a teraz już ani jednego
-
14-09-2009, 13:47 #9
-
15-09-2009, 13:19 #10

5Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Today, 12:11 w Poznań