11. do 11. z 11
-
9-01-2012, 14:37 #11Początkująca(y)
Odp: dieta CAMBRIDGE?ktos probowal?
ups, pewnie już nie aktualne, ale ponieważ pytałaś to odpiszę :)
Ja stosowałam też dietę Cambridge 2 lata temu z tej firmy kilogramy - mają teraz nową stronę i więcej informacji o samej diecie , tzn adres jest ten sam www.kilogramy.pl . Jeśli ktoś chce korzystać to polecam bo fajni ludzie tam pracują i mają teraz na swoim koncie dwie osoby które schudły prawie po 50 kg. Wtedy jak odchudząłam się intensywnie to też korzystałam z masaży wyszczuplających w tym bańka chińska i naprawdę pomogło - po porodzie. Teraz odwiedzam ich raz w miesiącu na masaż a dietę stosowałam kilka razy i zawsze wszyskto było w porządku, miałam kilka swoich ulubionych smaków i jakoś się trzymałam, ale teraz utrzymuję wagę więc już nie muszę. Polecam Ci też informacje o masażu na www.mymasujemy.pl bo jeśli jesteś rok po porodzie i chcesz zadbać o skórę to naprawdę pomagają takie zabiegi.
pozdrawiam i wierzę że udało Ci się schudnąć :) ja pewnie będę próbowała po nowym :D dziecku , może za rok.