Strona 1 z 10 1 2 6 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 99
Drzewko podziękowań6Podziękowań

Temat: Badania i leczenia w czasie ciąży

KoChAm ;* Avatar bansikxd

Domyślnie Badania i leczenia w czasie ciąży

test obciążenia glukozą
    witam wiecie może gdzie taki test zrobić w łodzi oraz jaka jest jego ciena??
    Ostatnio edytowane przez ViKamcia : 20-11-2009 - 00:39

Majowa mama 2006; Mamy lutowe'08

Domyślnie Re: test obciążenia glukozą

w każdym laboratorium. Nie wiem dokładnie ile płaciłam, chyba 5 zł za każde oznaczenie

Grudniowa mamusia Kubusia Avatar grzechotka

Domyślnie Odp: test obciążenia glukozą

a ja nic nie płaciłam no tylko za glukozę z apteki a testy robiłam w PLMA

Początkująca(y) Avatar isiula24

Domyślnie Odp: test obciążenia glukozą

test jest darmowy tylko płaci się za glukoze

Fan(ka) Avatar waniliowa

Domyślnie znieczulenie do porodu -łódź

cześć dziewczyny...termin dopiero na kwiecień,ale ciekawość silniejsza-ktora z was rodziła naturalnie ze znieczuleniem?w jakim szpitalu?jaki jest koszt znieczulenia?podzielicie się doświadczeniami?ja chciałabym rodzić w iczmp...pozdrawiam was ciepło...

Mama Mateuszka Avatar dudek28

Domyślnie Odp: znieczulenie do porodu -łódź

ja rodzilam naturalnie i ze znieczuleniem wlasnie w iczmp i sam porod wspominam rewelacyjnie po pierwsze bo sama akcja porodowa trwala 10 minut a po drugie bo obsluge medyna przy porodzie mialam rewelacyjna,wszystkie pielegniarki,polozna,pani doktor i pan doktor caly personel byl mily i wbrew obiegowej opini o tym szpitalu to naprawde gorna półka jakości ( pomijam pobyt 3 dniowy na oddziale-bo to bardzo srednio wspominam) co do kosztow to ja mialam porod rodzinny + znieczulenie i to wszystko bylo za darmo!!! ale jedna kwestia znieczulenie nie powoduje ze bol przy skurczach znika Powodzenia :)

Fan(ka) Avatar waniliowa

cieszę się,że dałaś radę i poród nie stał się twoją życiową traumą...pomimo znieczulenia bóle są???ale rozumiem ,że dużo mniejsze niż bez znieczulenia?czy ciążę prowadził ci lekarz z iczmp?od początku ciąży wiedziałaś,że będziesz rodziła ze znieczuleniem?moja ginekolog prowadząca nie pracuje w żadnym szpitalu

Mama Mateuszka Avatar dudek28

u mnie bóle nie byly mniejsze tylko po prostu troche krotsze-ale i tak warto ze znieczuleniem nie ma co na sile udawadniac swiatu jaką to sie jest matka polka i zameczyc sie macierzynstwem na starcie :) a co do szpitala to w ostatniej chwili zdecydowalam sie na iczmp bo mialam rodzic w tej prywatnej klinice na szparagowej bo moj ginekolog,ktory prowadzil mnie przez cala ciaze tam pracowal ale w ostaniej chwili zdecydowalismy ze jednak iczmp i nie zaluje bo znalazlam lekarza ktory najpierw przyjal mnie w swoim gabinecie prywatnie( w 8 miesiacu ciazy) a potem przyjmowal moj porod w iczmp i jestem BARDZO ZADOWOLONA!!!! na szpaagowej jak tylko sa jakies komplikacje przy porodzie z dzidziusiem to od razu przewazą je do iczmp wiec wolalam na zimne dmuchac i nie ryzykowac dlatego w ostaniej chwili zmienilam ginekologa i szpital!

Zadomowiona(y)

Domyślnie Dobry okulista z łodzi

Może mogłby mi ktos polecić dobrego okuliste z łodzi? Chodzi o zbadanie stanu oczu przed porodem. Mam sporą wade wzroku i podobno słabą siatkówke dla tego zależy mi na dobrym okuliście który sprawdzi czy moge rodzić siłami natury czy lepiej zrobić cesarskie cięcie.

mamusia 03.02,10.05,09.11 Avatar magda1977

Domyślnie Odp: Dobry okulista z łodzi

Jak by ci nikt nie odpisał to poszukaj

http://www.znanylekarz.pl/ranking-le...C5%BA+okulista

Strona 1 z 10 1 2 6 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania