1. do 7. z 7
    Początkująca(y) Avatar olza

Domyślnie basen w łodzi

witajcie,

czy chodziłyście/chodzicie podczas ciąży na basen? jeśli tak to czy możecie jakiś polecić (najlepiej ozonowany, a nie chlorowany)?
    a może są jakieś ćwiczenia w wodzie dla kobiet w ciąży?

KoChAm ;* Avatar bansikxd

Domyślnie Odp: basen w łodzi

Ja moge polecić w hotelu ambasador koło matki polski. Podgrzewana woda, mało ludzi i przyjemna atmosfera. on jest chlorowany ale to plus bo nie przepuszcza tyle bakterii co ozonowy. Nawet zajęcia dla noworodków są w chlorowanym.

Początkująca(y)

ja byłam dzisiaj na FALI i polecam;)) gorąca woda i do tego 4 razy dziennie aqua aerobic na który mam zamiar ruszyć polecam wszystkim przyszłym i nie tylko mamą

Wrześniowa mama '10 Avatar Kinia1
    Wpisów do bloga
    6

Za helenówkiem kawałek - to już Zgierz jest - jest fajny basen Nowa Gdynia. Woda ozonowana, basen do pływania z torami, drugi z biczami wodnymi, dwie sauny - parowa i fińska. Polecam, bardzo lubię tam chodzić.
    NASZ BISZKOPCIK WYMARZONY

]

Początkująca(y)

witam
    jesli chodzi o panie z brzuszkami to moze fala, albo lepiej nowa gdynia, bo tam jest przyjemniej według mnie, ale polecam nauke pływania dla niemowlaków, moja patka ma teraz 6 lat i chodzi na basen na spadkowa do wodnisia odkad skończyła 3 miesiace, super sprawa, zachecam wszystkich rodziców do skorzystania z tych zajec

Fan(ka) Avatar acronka

Zdecydowanie odradzam Nową Gdynię. Mówią że wodę ozonują, ale w praktyce chlorują. Zwłaszcza w weekendy i popołudniami jest potwornie dużo ludzi. Mój mąż załapał tam jakąś bakterię i po 3 miesiącach leczenia została mu dziura w bębenku.

Fala jest OK.

Ja w piątek idę na basen w parku Sienkiewicza, więc powiem jakie wrażenia. Mieszkam blisko, więc to dla mnie podstawowa zaleta, no i cena też korzystna.

[*] 24.07.2009 Julianek. Na zawsze w naszych sercach [*]

Początkująca(y)

Cytat Napisał Dzidek Zobacz post
    ja byłam dzisiaj na FALI i polecam;)) gorąca woda i do tego 4 razy dziennie aqua aerobic na który mam zamiar ruszyć polecam wszystkim przyszłym i nie tylko mamą
    rowniez uczeszczalam i uczeszczam i moge polecic :)
    nie ma tłumu i zajęcia super !

Zasady Postowania