1. do 6. z 6
-
24-11-2010, 12:13 #1
GoMama - spotkanie dla mam w Cotton Mill
GoGaga.pl zainicjowała właśnie cykl spotkań pt. "GoMama" w 6 miastach w Polsce specjalnie dla użytkowniczek BabyBoom.pl - forum dla przyszłych i obecnych rodziców. Spotkania są skierowane do świeżo upieczonych mam. Wiemy, że potrzebujecie wyjść z domu i porozmawiać z koleżankami z forum fejs tu fejs. W piątym wydaniu Gagi autorka Agnieszka Berlińska pisała o tym, jak bardzo potrzebna jest grupa wsparcia, kiedy nasze dzieci są malutkie w artykule Nie jesteś sama!, więc dobrze Was rozumiemy.
Wszystkie zainteresowane mamy zapraszamy w piątek 10 grudnia o godz. 11:00 na pogaduchy, poczęstunek i chwilę relaksu do Cotton Mill. Dla dzieci przewidziano w tym czasie zajęcia lub/i opiekę w zależności od ich wieku.
Weźcie koniecznie aparaty i wyślijcie nam zdjęcia z Waszego spotkania! Najfajniejsze znajdą sią w fotorelacji z GoMama w marcowym wydaniu Gagi. Autorki wybranych zdjęć dostaną od nas prenumeratę pisma.
Mamy, które chciałyby wziąć udział w spotkaniu, prosimy o wcześniejszą rezerwację miejsc pod adresem: wroclaw@gogaga.pl. Prosimy o podanie wieku dziecka, jeżeli chcą Pani przyjść z pociechą. Liczba miejsc ograniczona. Na ten sam adres prosimy słać zdjęcia!

Ostatnio edytowane przez Bestyja :P : 25-11-2010 - 15:47
-
1-12-2010, 15:12 #2Początkująca(y)
Odp: GoMama - spotkanie dla mam w Cotton Mill
Cotton Mill Akademia Dziecięcych Talentów czeka już na wszystkie mamy i dzieci!
10 grudnia zaprosimy Was do wspólnej zabawy przy muzyce. Przygotowaliśmy taneczne zajęcia pokazowe dla mam i maluchów.
Zabierzcie ze sobą kocyk dla dziecka oraz wygodne buty na zmianę.
Zapewnimy Wam też drobny poczęstunek i ciepłe napoje.
Tego dnia odbędzie się również wernisaż prac młodej plastyczki. Nasze ściany ozdobią piękne ilustracje do bajek łódzkiej artystki i instruktorki zajęć plastycznych w Cotton Mill.
Zapraszamy serdecznie!
-
9-12-2010, 22:37 #3
Dziewczyny weźcie na spotkanie kocyki i obuwie na zmianę
-
30-12-2010, 23:23 #4
-
13-01-2011, 15:55 #5Początkująca(y)
Mamy sporo zdjęć ze spotkania. Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod adresem mailowym biuro@cottonmill.pl
Serdecznie zapraszamy wszystkie mamy (lub tatusiów :) ) na zajęcia TANY TANY DLA MALUSZKA I MAMY
. Termin zajęć: poniedziałki godzina 17:15 lub wtorki godzina 12:00.
Więcej szczegułów na BAW SIĘ - Cotton Mill
Pozdrawiamy, Cotton MillOstatnio edytowane przez Cotton Mill : 13-01-2011 - 15:59
-
26-04-2011, 20:17 #6Początkująca(y)
Dzień Otwarty w Cotton Mill
Odczaruj z nami piątek trzynastego!
PIĄTEK 13 maja 20011r.
Najwyższy czas zaplanować wakacje!
Poznaj nasze letnie propozycje i baw się z nami w szczęśliwy piątek 13-tego maja. Czekamy na Ciebie i Twoje dziecko!
Przez cały dzień niespodzianki, gry, zabawy i warsztaty! Zatańczymy Zumbę, poznamy tajniki sztuk magicznych, dowiemy się jak działają prawdziwe roboty i stworzymy wspaniałe dzieła z gliny.
Harmonogram dnia otwartego:
DARMOWE WARSZTATY:
14:00 – TANY TANY DLA MALUSZKA I MAMY (zajęcia ruchowo-taneczne dla dzieci w wieku 1-3 latka wraz z rodzicem)
15:00 – ZUMBA (zajęcia taneczne dla dzieci od 5lat)
16:00 – SZKOŁA MAGII (pokaz i warsztaty magiczne)
17:00 – PRAWDZIWE ROBOTY W COTTON MILL (prezentacja podczas, której odkryjemy tajemnice ROBOTYKI)
18:00 – W ŚWIECIE GLINY (warsztaty ceramiczne dla dzieci od 5 lat)
WAKACJE W COTTON MILL
Podczas całych wakacji w Cotton Mill czekają na Was liczne atrakcje. Lato w Łodzi nie musi być nudne! Oferujemy:
1. POPOŁUDNIOWE WARSZTATY WAKACYJNE:
- Zumba,
- Ceramika,
- Szkoła Magii,
- Tany tany dla maluszka i mamy
- PÓŁKOLONIE ROBOTYCZNE DLA MŁODYCH ODKRYWCÓW
Turnus: 5 dni (poniedziałek-piątek), w godzinach 8:00-16:00 (drugie śniadanie, obiad, zabawy w budynku i na powietrzu, warsztaty)
Codziennie w programie:
- budowa robotów (120 minut),
- zabawa z chemią i fizyką, Mały Einstein (60 minut)
- PÓŁKOLONIE TANECZNO-TEATRALNE
Turnus: 5 dni (poniedziałek-piątek), w godzinach 8:00-16:00 (drugie śniadanie, obiad, zabawy w budynku i na powietrzu, warsztaty, wycieczki)
Codziennie w programie:
- warsztaty plastyczne (60 minut)
- warsztaty taneczno-teatralne (60 minut)
SZCZEGÓŁY NA www.cottonmill.plOstatnio edytowane przez Cotton Mill : 26-04-2011 - 20:19

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań