1. do 4. z 4
    Początkująca(y)

Domyślnie Kawiarnia plus kosmetyczka/masażystka w przyjaznym dziecku miejscu-co wy na to?

Witam wszystkie mamy i jeszcze "ciężarówki".
    Od pewnego czasu przymierzam się do zorganizowania królestwa dla mam i dzieci. Jako, że sama spodziewam się dzidziusia odwiedziłam takie miejsce we Wrocławiu i jestem oczarowana pomysłem.
    Dlatego też aby dodać sobie odwagi i determinacji do działania chciałabym poznać opinię łodzianek na ten temat. Czy chciałybyście aby powstała w Łodzi kawiarnia połaczona z gabinetem kosmetycznym, gdzie pod bacznym maminym okiem dzieci swobodnie bawiłyby się i korzystały z różnych zajęć (plastycznych, czytanie książeczek,oglądanie bajeczek) a jednocześnie my mogłybyśmy skorzystać z manicure czy wyregulować brwi?
    Czekam na Wasze opinie:)
    Ula

mama Zuzi 01.03.2010 Avatar Aneciak

Domyślnie Odp: Kawiarnia plus kosmetyczka/masażystka w przyjaznym dziecku miejscu-co wy na to?

Cytat Napisał ullenstwo Zobacz post
    Witam wszystkie mamy i jeszcze "ciężarówki".
    Od pewnego czasu przymierzam się do zorganizowania królestwa dla mam i dzieci. Jako, że sama spodziewam się dzidziusia odwiedziłam takie miejsce we Wrocławiu i jestem oczarowana pomysłem.
    Dlatego też aby dodać sobie odwagi i determinacji do działania chciałabym poznać opinię łodzianek na ten temat. Czy chciałybyście aby powstała w Łodzi kawiarnia połaczona z gabinetem kosmetycznym, gdzie pod bacznym maminym okiem dzieci swobodnie bawiłyby się i korzystały z różnych zajęć (plastycznych, czytanie książeczek,oglądanie bajeczek) a jednocześnie my mogłybyśmy skorzystać z manicure czy wyregulować brwi?
    Czekam na Wasze opinie:)
    Ula
    Pomysł wspaniały. Pisz jeśli szukasz pomocy :) moja siostra ma Studio Urody & Spa i jest kosmetyczką.

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Kawiarnia plus kosmetyczka/masażystka w przyjaznym dziecku miejscu-co wy na to?

pomysł bardzo ciekawy, napewno takie miejsce byloby wspaniale, zwłaszcza dla młodych mam, ktore siedza calymi dniami w domu i czasem nie maja nawet z kim pogadac, pomijam oczywiscie ciągle rozmowy i zabawy z dzidziusiem :)

Mamusia Martynki :) Avatar gawit

pomysł rewelacyjny!

Tagi tego tematu

Zasady Postowania