Strona 1 z 36 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 355
Drzewko podziękowań19Podziękowań

Temat: Szpial w którym rodziłyście/zamierzacie rodzić?

Początkująca(y) Avatar tofik_fik

Domyślnie Szpial w którym rodziłyście/zamierzacie rodzić?

Witam!Naleze do Mamusiek Wrześniowych!(Chcociaz najprawdopodobniej bede miala cesarke pod koniec sierpnia.)Mój lekarz pracuje w Matce Polce.Chcialabym poznać Mamuski które mają zamiar tam rodzic.W kwietniu 2007 rodzilam tam synka i bylo ok.Moze jest tutaj jakas Mama która tez ma termin na sierpien/wrzesnien.
    Razem będzie razniej

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez ViKamcia : 19-11-2009 - 23:30

Początkująca(y)

Smile Odp: Mamusie które bedą rodzily w Matce Polce

witam.tak sie składa ze ja mam termin porodu na wrzesienale obawiam sie niestety ze troche pózniej bo na 29 dopiero.synka takze rodziłam w "iczmp"pozdrawiam

Początkująca(y)

Domyślnie szpital sterlinga

Czesc dziewczyny

Wiecie cos moze o bezplatnym porodzie w SALVE MEDICA na szparagowej.

pozdrawiam

Początkująca(y) Avatar Tara

Domyślnie Odp: porod w SALVE MEDICA W LODZI

[/url]

Początkująca(y) Avatar gojazone

niestety "darmowy" poród w Salve Medica, czyli refundowany przez NFZ kosztuje 2,900 i przysluguje tylko 10 porodow miesiecznie. Na pewno jest juz kolejka...

Początkująca(y)

ja zamierzam rodzic w salve..niestety to jest PRYWATNA klinika która rzadzi sie swoimi prawami.trudno zeby ktos zainwestował pieniądze swoje w budowe i sprzęt a teraz nagle każdy mógł rodzic za darmo...taka podpisano umowe z nfz i nic na to nie poradzimy...tyle oni refunduja reszte tzreba pokryc samemu...nie rozumiem tylko oburzenia niektórych,ż ejak to trzeba płacic jednych satc innych nie stac itp...no sory ale moze jak ktos dziecko posyła do prywatnej szkoły bo tak chce to co nie wolno mu?ja rodze na dniach i tez nie do końca wiem ile mi zwórca i czy wogóle...mój wybór...moge zrezygnowac z innych rzeczy dla tego waznego wydarzenia...takze jesli ktos chciaby inf na temat jak wyglada poród w salve można pytac mysle pod koniec marca....powinnam już byc po...pozdrawiam

Zadomowiona(y)

Domyślnie szpital sterlinga

Witam wszystkich. Dziewczyny czy któraś z was rodziła w sterlingu? Jestem w ciąży i myślałam o tym aby tam rodzić ale zastanawiam się czy jest tam dobra opieka? Może któraś z was korzystała z poradni ginekologicznej przy sterlingu i rodziła tam. Wiem też że prowadzą tam szkołe rodzenia. Pozdrawiam

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Mamusie które bedą rodzily w Matce Polce

Witam!
    Ja również będę rodzić we wrześniu i rozważam możliwość porodu w MP. Doradźcie dobrego ginekologa z tego szpitala, takiego który nie będzie robił problemu z CC. Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Początkująca(y)

Cześć! Możesz mi coś napisać jak wygląda porób w salve i ile kosztuje

Początkująca(y) Avatar alex1982

Domyślnie Grudnióweczki 2009/poród-Madurowicz/poznajmy się!

Witam,dziewczyny!

Mam termin na połowę grudnia 2009 r., będę rodzic w Madurowiczu. Czy któreś z Was mają terminy przybliżone mojego i będą rodzic właśnie w tym szpitalu? Proponuję się poznac, nie będziemy takie samotne podczas pobytu w szpitalu!

Mam jeszcze pytanie dotyczące szkoły rodzenia w tym samym szpitalu. Czy są jakieś forumowiczki, które mają zamiar zapisac się na zajęcia za ok.3-4 tygodnie?

Całuję Was gorąco!!!

Strona 1 z 36 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania