21. do 30. z 355
-
18-09-2009, 10:58 #21
-
18-09-2009, 17:05 #22
Odp: Grudnióweczki 2009/poród-Madurowicz/poznajmy się!
Witaj agniesiacom!
Jeżeli chcesz poczytac trochę o przebiegu porodów w Madurowiczu, o lekarzach, położnych, procedurach, rzeczach potrzebnych podczas pobytu w szpitalu itp. wejdź na stronę http://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php i wpisz w wyszukiwarce szpital im.Madurowicza. Tam po rozwinięciu wypowiedzi rodzących(trzeba kliknąc na + obok pierwszej linijki wypowiedzi) można bardzo dużo się dowiedziec.
Z tego co wiem bardzo chwalonym lekarzem pracującym w Madurowiczu jest dr.Wiliński. Przyjmuje prywatnie na ul.Kamińskiego, ma gabinet obok dr.Dudarewicza, u którego robię USG i z którego jestem baaardzo zadowolona.
Pozdrawiam Cię gorąco
-
18-09-2009, 20:15 #23
-
21-09-2009, 15:43 #24Początkująca(y)
Cześć Agniesiacom
Ja również mam termin na 24 grudnia....mój lekarz prowadzący pracuje w szpitalu Madurowicza w związku z tym również i ja będę tam rodzić...chodzę do dr. Sosnowskiego Dariusz...przyjmuje na placu pokoju...jeżeli będziesz chciała do niego numer telefonu napisz do mnie na prv to Tobie prześlę.....pozdrawiam
Karolina
-
22-09-2009, 15:02 #25
Odp: porod w SALVE MEDICA W LODZI
Witam, ja rodzilam w Salve w kwietniu, byl to moj pierwszy porod i chociaz bylam nastawiona na porod naturalny to bylo cc.
Polecam ta klinike, jesli tylko stac cie i chcesz miec mile wspomnienia z opieki po porodzie, to nie zastanawiaj sie. Ja mialam cc, ze wzgledu na zagrozenie zycia malenstwa, powiem krotko: cc odbylo sie szybko i fachowo, zero komplikacji po, nawet nie potrzebowalam zbytnio pomocy w domu po powrocie ze szpitala. Co do ceny, nie wiem jakie obowiazuja teraz, bo mogly sie zmienic poza tym sa rozne opcje porodu-opieki, ja placilam wg cen obowiazujacych od marca.
Ale w cenie masz zawarte m.in. pieluszki, chusteczni, nawilzajace, kosmetyki dla malenstwa, podklady na lozko czy tez dla ciebie. Ja bylam w pokoju jednoosobowym na scianie wisial tv lcd, maz byl calymi dniami przy nas. A gdy malenstwo plakalo dluzej niz 20s pielegniarka pukala i pytala sie czy w czyms nie pomoc. Zawsze z usmiechem na ustach
Wiecej jak cos na prv
Pozdrawiam
-
26-09-2009, 18:38 #26
-
12-10-2009, 18:53 #27
Laski a nie wiecie czy to prawda ze dzieci sa osobno niz matki?Jesli zabieraja dzieci i przywoza na karmienie tylko to ja chyba pojade do Rydygiera gdzie juz rodziłam.Nie mam zaufania po ostatnich akcjach w madurowiczu pozostawiania dziecka poza zasiegiem mojego wzroku.
-
13-10-2009, 05:01 #28
-
3-11-2009, 09:24 #29
-
3-11-2009, 17:57 #30
Odp: Mamy z lutego 2010 rodzace w Madurowiczu !! :)
Hej! mam termin na 29 stycznia i bedę chyba rodzić w madurowiczu, o ile go nie zlikwidują i nadal będzie stał

19Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

a może wam się baby
pisać nie chce,heeee???

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań