Strona 3 z 36 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 355
Drzewko podziękowań19Podziękowań

Temat: Szpial w którym rodziłyście/zamierzacie rodzić?

Fan(ka) Avatar waniliowa

Domyślnie łodzianki kwietniówki-gdzie rodzicie?

dziewczyny,które mają termin porodu na kwiecień 2010,odezwijcie się...macie już swoich lekarzy albo położne?w którym szpitalu chcecie rodzić?ja jestem zdecydowana na czmp,ale szukam jeszcze lekarza...

Początkująca(y) Avatar alex1982

Domyślnie Odp: Grudnióweczki 2009/poród-Madurowicz/poznajmy się!

Witaj agniesiacom!

Jeżeli chcesz poczytac trochę o przebiegu porodów w Madurowiczu, o lekarzach, położnych, procedurach, rzeczach potrzebnych podczas pobytu w szpitalu itp. wejdź na stronę http://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php i wpisz w wyszukiwarce szpital im.Madurowicza. Tam po rozwinięciu wypowiedzi rodzących(trzeba kliknąc na + obok pierwszej linijki wypowiedzi) można bardzo dużo się dowiedziec.
    Z tego co wiem bardzo chwalonym lekarzem pracującym w Madurowiczu jest dr.Wiliński. Przyjmuje prywatnie na ul.Kamińskiego, ma gabinet obok dr.Dudarewicza, u którego robię USG i z którego jestem baaardzo zadowolona.

Pozdrawiam Cię gorąco

mama Damiana i Pabla:)

z tego co wiem to od roku dr Wiliński nie pracuje już w Madurowiczu.
    przyjmuje jak najbardziej na kamińskiego ale obecnie pracuje w Salwe na Szparagowej

Początkująca(y)

Cześć Agniesiacom

Ja również mam termin na 24 grudnia....mój lekarz prowadzący pracuje w szpitalu Madurowicza w związku z tym również i ja będę tam rodzić...chodzę do dr. Sosnowskiego Dariusz...przyjmuje na placu pokoju...jeżeli będziesz chciała do niego numer telefonu napisz do mnie na prv to Tobie prześlę.....pozdrawiam
    Karolina

Kwietnióweczka '09 Avatar Inke

Domyślnie Odp: porod w SALVE MEDICA W LODZI

Witam, ja rodzilam w Salve w kwietniu, byl to moj pierwszy porod i chociaz bylam nastawiona na porod naturalny to bylo cc.
    Polecam ta klinike, jesli tylko stac cie i chcesz miec mile wspomnienia z opieki po porodzie, to nie zastanawiaj sie. Ja mialam cc, ze wzgledu na zagrozenie zycia malenstwa, powiem krotko: cc odbylo sie szybko i fachowo, zero komplikacji po, nawet nie potrzebowalam zbytnio pomocy w domu po powrocie ze szpitala. Co do ceny, nie wiem jakie obowiazuja teraz, bo mogly sie zmienic poza tym sa rozne opcje porodu-opieki, ja placilam wg cen obowiazujacych od marca.
    Ale w cenie masz zawarte m.in. pieluszki, chusteczni, nawilzajace, kosmetyki dla malenstwa, podklady na lozko czy tez dla ciebie. Ja bylam w pokoju jednoosobowym na scianie wisial tv lcd, maz byl calymi dniami przy nas. A gdy malenstwo plakalo dluzej niz 20s pielegniarka pukala i pytala sie czy w czyms nie pomoc. Zawsze z usmiechem na ustach
    Wiecej jak cos na prv
    Pozdrawiam

Fan(ka) Avatar waniliowa

Domyślnie Odp: łodzianki kwietniówki-gdzie rodzicie?

naprawdę nie ma tu nikogo z porodem planowanym na kwiecień? a może wam się baby pisać nie chce,heeee???

Wdrożona(y) Avatar Dominikaak

Laski a nie wiecie czy to prawda ze dzieci sa osobno niz matki?Jesli zabieraja dzieci i przywoza na karmienie tylko to ja chyba pojade do Rydygiera gdzie juz rodziłam.Nie mam zaufania po ostatnich akcjach w madurowiczu pozostawiania dziecka poza zasiegiem mojego wzroku.

mamusia 03.02,10.05,09.11 Avatar magda1977

Dominika to nie prawda pytałam sie koleżanek

Mamusia Kamilusia :****
    Wpisów do bloga
    1

Domyślnie Mamy z lutego 2010 rodzace w Madurowiczu !! :)

witajcie :)
    Jestem ciekawa czy ktoras z Was bedzie rodzic w lutym w madurowiczu :)

Pozdrawiam :*:*:*

Wdrożona(y) Avatar AliMama

Wink Odp: Mamy z lutego 2010 rodzace w Madurowiczu !! :)

Hej! mam termin na 29 stycznia i bedę chyba rodzić w madurowiczu, o ile go nie zlikwidują i nadal będzie stał

Strona 3 z 36 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania