34 751. do 34 756. z 34756
-
Dzisiaj, 17:51 #34751Fan(ka)
Odp: Czy są tu jakieś mamy z Lublina?
Witajcie. Słoneczko dzisiaj pieknie, ale wiatr zrobił swoje i się ochłodziło.
Eliza kawka nie wiem...
może w środę? ale jeszcze się zgadamy
talia udanej imprezki i spokojnej drogi
Madzienka super,ze imprezka udana, pochwal się prezentem od Juleczki
A co do straży pożarnej, to u nas wczoraj wieczorkiem przyjechala straz i policja do sąsiedniego bloku, na balkonach pełno ludzi a i na dole też zgrupowanie, a dzisiaj sie dowiedzialam ze babeczka wstawila garnek z zupa na kuchenkę i poszla sobie z psem na spacer...........
Antuanet misia Madziarka Madzienka super,ze warsztaty udane no i Madziara gratulacje wygranej
chalatek Gratulacje synka, wczoraj kolezanka tez mi sie pochwalila ze podejrzala na usg chlopczyka
nie wiem czy pisałaś, skąd jesteś, z której części Lublina?
gon1a ajak się dzisiaj masz????
karlita nic nie wiem n.t. Dnia Dziecka, ale dzisiaj widziałam tylko że dziś w Galerii Lubelskie jakiś festyn piłkarski jest
mirosia obyś mogła się dzisiaj spokojnie wyspać
Beatko trzymam mocno kciuki za teściową

sienio i co w końcu upichciłaś na obiadek?
Justynka Ewa dziękuje serdecznie za dzisiejszy dzionek!

My jutro wybywamy do moich rodzicow, a potem do tesciów. Więc ma być pogoda!!!

-
Dzisiaj, 18:00 #34752
-
Dzisiaj, 18:36 #34753
Heloł,mam chwilkę.
Chalatek gratuluję synka a jeśli jeszcze raz napiszesz że z chłopakami są problemy to przyjadę i przez kolano przełożę i wleję

.
Karlitko, brawo dla Norbiego za udane początki nocniczkowania
. U nas na razie przyzwyczajanie do siadania
.
Wrzucam filmik na fb z Dnia Rodziny i strasznie mi komp muli.
-
Dzisiaj, 18:44 #34754
-
Dzisiaj, 18:55 #34755
Hehe ale kucyk był najlepszy hehehe... trochę się pobudził jak nas zobaczył, ciekawe jak dzieci z wycieczki zareagowały :P
Ja też dziękuję dawno tak fajnie sie nie bawiłam.... To co kiedy do Ogrodu idziemy? lub nad zalew?
Moja Natalka spała ze dwie godziny jak wróciłyśmy
Dzięki i miłego weekendu wszystkim
-
Dzisiaj, 19:26 #34756
Witam
Moje dzieci w chorobie to grzeczniejsze niż bez niej. Bawią się w mamę i dzidzię
.
Dzisiejszy ciekawy tekst Natalki: "Mamusiu dlaczego Mikołajowi nie dasz kluczy do nas do domu?? Po co ma wchodzić kominem, kominek nam zepsuje
"
Idę jutro na przyuczenie do radio taxi na dyspozytorkę. Będę pracować co dwa dni, ale jeszcze dokładnie nie wiem w jakich godzinach. Jutro będę rozmawiać dokładniej.
Rodzice obiecali że mi pomogą z dziewczynkami. Na wszystkie weekendy mają je zabierać do siebie. Zresztą tata stwierdził że on i tak się nudzi bo dzieci mu z domu uciekły
.
Justynka, sunday, Ewa super że wybrałyście się do Skansenu. Następnym razem jak będziemy zdrowi to i ja się piszę
chalatek część północna tzn jaka dzielnica?? I gratuluję chłopca, o widzisz ja mam dwie baby a chciałabym chłopaka, w życiu nie dogodzisz

karlita brawa dla Norba
, szybko się nauczy od Gabi. Moja Natalka to nawet siedziała z Justysią obok na nocniczku i jej mówiła "Justysiu zobacz tak się robi siusiu". A jaka była dumna jak Justysia zrobiła na nocnik, bo przecież to ona nauczyła 
Wiesz a co do dnia dzecka to pod Olimpem rozłożyli Wesołe Miasteczko, może coś tam będą robić.
mirosia niedługo dogadasz się z Marzenką
, no przecież musi się dać wyspać mamusi. Jak po ważeniu??
sienio jak Julka??
Beatka kciuki cały czas trzymam
talia spokojnej drogi
misia odpoczywaj i wykorzystuj babcie ile się da

Madzienka ale akcja z tą Strażą. Na prawdę kazali Paniom skakać z drugiego piętra?? A gdzie macie piknik??
Madziarka fajnie tak sobie ogród urządzać
. Moja mama na wsi to sama wszystko robiła i nawet kiedyś wygrała konkurs na ogród w gminie
. Tylko oszczędzaj się.
mandziula o widzisz gratis opalanko. Ale w polu to szybko się opala. Moja teściowa to wygląda jakby za granicą była, a ona tylko truskawki plewi tydzień
gon1a gratki za ząbki
, oj moje też marudziły przy zębach. Jak samochodzikiem się jeździ??
maltanka a ty kiedy do pracy idziesz pierwszy dzień??
A nasza papuga je już z ręki nam
, ale dziewczyny mają radochę. I reaguje na swoje imię - Maniek