Strona 3476 z 3476 PierwszyPierwszy ... 3456 3466 3471 3475 3476
34 751. do 34 756. z 34756
Drzewko podziękowań21381Podziękowań

Temat: Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie. Słoneczko dzisiaj pieknie, ale wiatr zrobił swoje i się ochłodziło.

Eliza kawka nie wiem... może w środę? ale jeszcze się zgadamy

talia udanej imprezki i spokojnej drogi

Madzienka super,ze imprezka udana, pochwal się prezentem od Juleczki
    A co do straży pożarnej, to u nas wczoraj wieczorkiem przyjechala straz i policja do sąsiedniego bloku, na balkonach pełno ludzi a i na dole też zgrupowanie, a dzisiaj sie dowiedzialam ze babeczka wstawila garnek z zupa na kuchenkę i poszla sobie z psem na spacer...........

Antuanet misia Madziarka Madzienka super,ze warsztaty udane no i Madziara gratulacje wygranej

chalatek Gratulacje synka, wczoraj kolezanka tez mi sie pochwalila ze podejrzala na usg chlopczyka
    nie wiem czy pisałaś, skąd jesteś, z której części Lublina?

gon1a ajak się dzisiaj masz????

karlita nic nie wiem n.t. Dnia Dziecka, ale dzisiaj widziałam tylko że dziś w Galerii Lubelskie jakiś festyn piłkarski jest

mirosia obyś mogła się dzisiaj spokojnie wyspać

Beatko trzymam mocno kciuki za teściową

sienio i co w końcu upichciłaś na obiadek?

Justynka Ewa dziękuje serdecznie za dzisiejszy dzionek!

My jutro wybywamy do moich rodzicow, a potem do tesciów. Więc ma być pogoda!!!
    misia2010, Justyna2729 i normatywna dziękują za post.

Fan(ka) Avatar Justyna2729

My już spakowani, czekamy na tatusia

Karlita, Madzienka udanego pikniku!!!

Chalatek a o jakich problemach myślisz? Ja mam syna i oprócz buntu nie mam z nim problemów...

Mirosia czekamy na wieści...

Wszystkim życzę udanego weekendu

Mama zabiegana x3

Heloł,mam chwilkę.
    Chalatek gratuluję synka a jeśli jeszcze raz napiszesz że z chłopakami są problemy to przyjadę i przez kolano przełożę i wleję.
    Karlitko, brawo dla Norbiego za udane początki nocniczkowania. U nas na razie przyzwyczajanie do siadania.
    Wrzucam filmik na fb z Dnia Rodziny i strasznie mi komp muli.

Początkująca(y) Avatar chalatek

Cytat Napisał mirosia Zobacz post
    chalatek a do jakiego chodzisz gina??
    do dr.Kwiatka

Cytat Napisał Justyna2729 Zobacz post
    Chalatek a o jakich problemach myślisz? Ja mam syna i oprócz buntu nie mam z nim problemów...
    chodzi mi o bijatyki,cpanie,zle towarzytwo o to mi chodzi

Cytat Napisał Marta1981 Zobacz post
    Chalatek gratuluję synka a jeśli jeszcze raz napiszesz że z chłopakami są problemy to przyjadę i przez kolano przełożę i wleję.
    dziękuje:),haha dobra czekam xD

Cytat Napisał sunday_ Zobacz post
    chalatek Gratulacje synka, wczoraj kolezanka tez mi sie pochwalila ze podejrzala na usg chlopczyka
    nie wiem czy pisałaś, skąd jesteś, z której części Lublina?
    dziękuje :),jestem z Lublina z części północnej

Zadomowiona(y) Avatar normatywna

Cytat Napisał Justyna2729 Zobacz post
    Witajcie:)

My już po wycieczce, było super. Fajnie jest zobaczyć miejsce w którym ostatni raz byłam 20 lat temu. I wydaje mi sie że wtedy było jakoś ładniej, teraz to trochę zarosło zielskiem, no ale widzieliśmy i kurki i gęsi, koniki, kucyka, owieczki i kozy, a i kota

Sunday, Ewa dziękuję za towarzystwo
    Hehe ale kucyk był najlepszy hehehe... trochę się pobudził jak nas zobaczył, ciekawe jak dzieci z wycieczki zareagowały :P

Ja też dziękuję dawno tak fajnie sie nie bawiłam.... To co kiedy do Ogrodu idziemy? lub nad zalew?
    Moja Natalka spała ze dwie godziny jak wróciłyśmy
    Dzięki i miłego weekendu wszystkim
    sunday_ i Justyna2729 dziękują za post.

Fan(ka) Avatar Emilia1983

Witam

Moje dzieci w chorobie to grzeczniejsze niż bez niej. Bawią się w mamę i dzidzię .

Dzisiejszy ciekawy tekst Natalki: "Mamusiu dlaczego Mikołajowi nie dasz kluczy do nas do domu?? Po co ma wchodzić kominem, kominek nam zepsuje "

Idę jutro na przyuczenie do radio taxi na dyspozytorkę. Będę pracować co dwa dni, ale jeszcze dokładnie nie wiem w jakich godzinach. Jutro będę rozmawiać dokładniej.

Rodzice obiecali że mi pomogą z dziewczynkami. Na wszystkie weekendy mają je zabierać do siebie. Zresztą tata stwierdził że on i tak się nudzi bo dzieci mu z domu uciekły .

Justynka, sunday, Ewa super że wybrałyście się do Skansenu. Następnym razem jak będziemy zdrowi to i ja się piszę

chalatek część północna tzn jaka dzielnica?? I gratuluję chłopca, o widzisz ja mam dwie baby a chciałabym chłopaka, w życiu nie dogodzisz

karlita brawa dla Norba , szybko się nauczy od Gabi. Moja Natalka to nawet siedziała z Justysią obok na nocniczku i jej mówiła "Justysiu zobacz tak się robi siusiu". A jaka była dumna jak Justysia zrobiła na nocnik, bo przecież to ona nauczyła

Wiesz a co do dnia dzecka to pod Olimpem rozłożyli Wesołe Miasteczko, może coś tam będą robić.

mirosia niedługo dogadasz się z Marzenką , no przecież musi się dać wyspać mamusi. Jak po ważeniu??

sienio jak Julka??

Beatka kciuki cały czas trzymam

talia spokojnej drogi

misia odpoczywaj i wykorzystuj babcie ile się da

Madzienka ale akcja z tą Strażą. Na prawdę kazali Paniom skakać z drugiego piętra?? A gdzie macie piknik??

Madziarka fajnie tak sobie ogród urządzać . Moja mama na wsi to sama wszystko robiła i nawet kiedyś wygrała konkurs na ogród w gminie . Tylko oszczędzaj się.

mandziula o widzisz gratis opalanko. Ale w polu to szybko się opala. Moja teściowa to wygląda jakby za granicą była, a ona tylko truskawki plewi tydzień

gon1a gratki za ząbki , oj moje też marudziły przy zębach. Jak samochodzikiem się jeździ??

maltanka a ty kiedy do pracy idziesz pierwszy dzień??

A nasza papuga je już z ręki nam , ale dziewczyny mają radochę. I reaguje na swoje imię - Maniek