Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
1. do 10. z 17
Drzewko podziękowań3Podziękowań

Temat: Lublin - gdzie na zakupy ?

Moja Maja 09.06.2011 Avatar Madzioolka

Domyślnie Lublin - gdzie na zakupy ?

Mamusie z Lublina proszę o podpowiedź, gdzie w Lbn znajdują się sklepy z akcesoriami dla bobasów ale także dla mamuś
    Chodzi mi praktycznie o wszystko - od mebelków, przez wózki, produkty do pielęgnacji, po ubranka dla dzidziusia i oraz mamusi w ciąży

Mieszkam co prawda w Świdniku ale Lublin znam chyba lepiej niż własne miasto . Problem w tym, że jeszcze do niedawna temat dziciaczkowo-mamusiowy był mi obcy, więc nawet nie zwracałam uwagi na sklepy z tej dziedziny.
    Jak na razie to głównie allegruję, jednak są rzeczy które chciałabym zobaczyć i "pomacać" przed zakupem żeby nie trafić na jakiegoś bubla.

Tak więc proszę o podpowiedzi

mamusia Hubusia Avatar maltanka

Domyślnie Odp: Lublin - gdzie na zakupy ?

magdzioolka Rampers na Inżynierskiej
    Madzioolka dziękuje za post.
    "Gdy przyszedłeś na ten świat moje życie całkiem rozjaśniało...
    Jesteś moim światełkiem - tak przecież być musiało!

Dziękuję Ci, że czasem jestem przy Tobie zmęczona.

Dziękuję,dziękuję,dziękuję, że mogę Cię trzymać w ramionach!"

Początkująca(y) Avatar aleksa123

Ja najczęściej robię zakupy w Baby Fancie na Lotniczej. Bardziej mi po drodze niż na Inżynierską

Fan(ka) Avatar gon1a
    Wpisów do bloga
    1

Cytat Napisał aleksa123 Zobacz post
    Ja najczęściej robię zakupy w Baby Fancie na Lotniczej. Bardziej mi po drodze niż na Inżynierską
    Cytat Napisał maltanka Zobacz post
    magdzioolka Rampers na Inżynierskiej
    nic dodać nic ująć, zgadzam sie z dziewczynami, tam jest najwiecej akcesoriow dla maluszkow

Fan(ka) Avatar Emilia1983

produkty do pielęgnacji to ja w Rossmannie kupowałam, wózek zamówiłam na allegro. Koleżanka ten sam kupiła w sklepie 300 zl drożej . Większość ubranek dostałam, więc z tym nie pomogę .

Mój Skarb 12.11.08 Avatar madzik1388

Dla ciężarówek jest stoisko na Targu pod Zamkiem, oraz sklepik na Kunickiego, na tym odcinku zamknietym na samym końcu, dla dzidziusiow jest jeszcze na Wolskiej w Galerii Błękitnej Euro Baby

Początkująca(y)

Ja polecam Baby fant na lotniczej, w Rampersie odkąd są w tej nowej siedzibie jest dość drogo moim zdaniem, ale wybór jest spory wszystkiego. Smyk jest jeszcze koło bramy krakowskiej, ale też drogo tam.

Hmm gdzie jeszcze.... aaa pepco na chyba Jana Pawła, trzeba by na stronie Pepco sprawdzić. Jakościowo moze nie są to najlepsze ciuszki ale cenowo bardzo przystępne.

No i w Tesco na dziale dziecięcym, można fajne dobre rzeczy kupić. Trzypaki bodziaków, śpioszków, naprawde drogo nie wychodzą.
    Moje dziecko- Moja pasja http://dzieciecy-swiat.blogspot.com/

Natalkowa Mamusia Avatar misia2010

Cytat Napisał Wojtusia Zobacz post
    Ja polecam Baby fant na lotniczej, w Rampersie odkąd są w tej nowej siedzibie jest dość drogo moim zdaniem, ale wybór jest spory wszystkiego. Smyk jest jeszcze koło bramy krakowskiej, ale też drogo tam.

Hmm gdzie jeszcze.... aaa pepco na chyba Jana Pawła, trzeba by na stronie Pepco sprawdzić. Jakościowo moze nie są to najlepsze ciuszki ale cenowo bardzo przystępne.

No i w Tesco na dziale dziecięcym, można fajne dobre rzeczy kupić. Trzypaki bodziaków, śpioszków, naprawde drogo nie wychodzą.
    według mnie BF też jest drogino i obsługa potrafi być niesympatyczna zdecydowanie bardziej pod tym względem wolę Rampersa
    zdecydowanie jednak popieram Tesco, ciuszki dobrej jakości i tanie

Fan(ka) Avatar karlita

ciuszki dziecięce polecam H&M jak sa promocje można fajne rzeczy upolować
    w tesco i w pepco też są fajne i w dobrej cenie

ciążowe ciuszki w lublinie ciężko kupić w dobrej cenie ... na Lubartowskiej jest sklep MAMI tu ich strona internetowa Mami - odzież i bielizna ciążowa. Lublin.

na targu za zamkiem też jest stoisko z ciuchami ciążowymi - mają fajne spodnie i spódnice

i ta stronka jest fajna - zwłaszcza zakladka wyprzedaże można kupić fajne rzeczy w ekstra cenach

http://mamadama.pl/

jesli chodzi o produkty do pielęgnacji polecam allegro
    mogę dac namiary na sprzedawce co ma prawie wszystko co potrzebne w bardzo dobrych cenach
    w sumie i przy jednej i przy drugiej ciąży się u niego zapatrywałam

Natalkowa Mamusia Avatar misia2010

w samym sklepie nie byłam, ale widziałam baner, że taki jest sklep to podaję zainteresowanym

Modna odzież ciążowa, akcesoria niemowlęce. Sklep - Lublin, ul. 1-go Maja 4b

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Zasady Postowania