1. do 10. z 17
Temat: Lublin - gdzie na zakupy ?
-
5-01-2011, 13:21 #1
Lublin - gdzie na zakupy ?
Mamusie z Lublina proszę o podpowiedź, gdzie w Lbn znajdują się sklepy z akcesoriami dla bobasów ale także dla mamuś

Chodzi mi praktycznie o wszystko - od mebelków, przez wózki, produkty do pielęgnacji, po ubranka dla dzidziusia i oraz mamusi w ciąży
Mieszkam co prawda w Świdniku ale Lublin znam chyba lepiej niż własne miasto
. Problem w tym, że jeszcze do niedawna temat dziciaczkowo-mamusiowy był mi obcy, więc nawet nie zwracałam uwagi na sklepy z tej dziedziny.
Jak na razie to głównie allegruję, jednak są rzeczy które chciałabym zobaczyć i "pomacać" przed zakupem żeby nie trafić na jakiegoś bubla.
Tak więc proszę o podpowiedzi
-
5-01-2011, 14:03 #2
-
5-01-2011, 14:10 #3
Odp: Lublin - gdzie na zakupy ?
Ja najczęściej robię zakupy w Baby Fancie na Lotniczej. Bardziej mi po drodze niż na Inżynierską
-
5-01-2011, 19:28 #4
-
5-01-2011, 19:34 #5
-
8-01-2011, 19:09 #6
-
21-01-2011, 19:04 #7Początkująca(y)
Ja polecam Baby fant na lotniczej, w Rampersie odkąd są w tej nowej siedzibie jest dość drogo moim zdaniem, ale wybór jest spory wszystkiego. Smyk jest jeszcze koło bramy krakowskiej, ale też drogo tam.
Hmm gdzie jeszcze.... aaa pepco na chyba Jana Pawła, trzeba by na stronie Pepco sprawdzić. Jakościowo moze nie są to najlepsze ciuszki ale cenowo bardzo przystępne.
No i w Tesco na dziale dziecięcym, można fajne dobre rzeczy kupić. Trzypaki bodziaków, śpioszków, naprawde drogo nie wychodzą.Moje dziecko- Moja pasja http://dzieciecy-swiat.blogspot.com/
-
22-01-2011, 22:45 #8
-
23-01-2011, 12:31 #9
ciuszki dziecięce polecam H&M jak sa promocje można fajne rzeczy upolować
w tesco i w pepco też są fajne i w dobrej cenie
ciążowe ciuszki w lublinie ciężko kupić w dobrej cenie ... na Lubartowskiej jest sklep MAMI tu ich strona internetowa Mami - odzież i bielizna ciążowa. Lublin.
na targu za zamkiem też jest stoisko z ciuchami ciążowymi - mają fajne spodnie i spódnice
i ta stronka jest fajna - zwłaszcza zakladka wyprzedaże można kupić fajne rzeczy w ekstra cenach
http://mamadama.pl/
jesli chodzi o produkty do pielęgnacji polecam allegro
mogę dac namiary na sprzedawce co ma prawie wszystko co potrzebne w bardzo dobrych cenach
w sumie i przy jednej i przy drugiej ciąży się u niego zapatrywałam
-
11-03-2011, 22:33 #10
w samym sklepie nie byłam, ale widziałam baner, że taki jest sklep to podaję zainteresowanym

Modna odzież ciążowa, akcesoria niemowlęce. Sklep - Lublin, ul. 1-go Maja 4b

3Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

.

no i obsługa potrafi być niesympatyczna

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań