Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 17. z 17
Drzewko podziękowań3Podziękowań

Temat: Lublin - gdzie na zakupy ?

Fan(ka) Avatar mirosia

Domyślnie Odp: Lublin - gdzie na zakupy ?

i mi się post skasował://
    a ja tutaj zaproponuję komis dziecięcy Leoś www.komisleos.pl - mój ulubiony komis, oczywiście na stronie nie mają wszystkich rzeczy, a jest ich do groma na miejscu.
    Fajny komis znalazłam na ul. Braci Wieniawskich, nazywa się chyba smerfuś, ale nie znalazłam ich strony.
    I jeszcze komis Cypisek na lubartowskiej www.komiscypisek.pl - ogólnie średni ten komis, ale mają duży wybór wózków i fotelików.
    Ostatnio edytowane przez mirosia : 2-05-2011 - 19:18

Wdrożona(y)

Witam a ja polecam w sklep w galeria błękitna stoisko rampersa oraz bardzo fajny i super zaopatrzony komis U Kubusia na Al.Kraśnickich mnóstwo ubranek również odzież ciążowa.Polecam no i Lotnicza BABY FANT dużo wózków i fotelików, mają swoją filie na Zana...poza tym allegro.

Początkująca(y)

Witam,
    a ja polecam komis Cypisek na Lubartowskiej. Super wybór fotelików i wózków, miła obsługa. U Kubusia straszny ścisk i fatalny dojazd.

Początkująca(y)

Ja ostatnio znalazłam całkiem tanie nowe ciuszki w tym klubie zakupowym Stilago. Mają tam firmy takie jak Gas, czyli dobrej jakości rzeczy, które często wrzucają na kilkudniowe wyprzedaże, z rabatami nawet do 70%. Często można coś fajnego upolować :)

Zadomowiona(y) Avatar kiwii91

Hej a czy znacie jakis komis w Lublinie warty odwiedzenia z pralkami, lodowkami itp. ? :))

Początkująca(y)

a ja kupuję na al.Tysiąclecia.Przy ulicy jest stoisko z niemowlęcymi ubrankami.najtańsze rożki,pościel,śpiochy body itp.I wszystko jest polskich producentów.jestem bardzo zadowolona ze wszystkiego co tam kupiłam.I bardzo miła pani :)

Początkująca(y)

Ja odkryłam ostatnio swietny komis TWOJ DZIDZIUS na ul. Romera 47. W takim komisie jeszcze nie byłam-a zwiedzilam naprawdę duzo w poszukiwaniu wózka dla synka. Czysciutko, wszystko posortowane na wieszaczkach, jest gdzie zaparkować no i bardzo miłe Panie...no i komis bardzo duzy, polecam, sprawdziłam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zasady Postowania