1. do 10. z 14
-
8-08-2011, 15:00 #1Początkująca(y)
Sprawdzony odkurzacz dla alergika
Czy możecie polecić jakiś dobry odkurzacz (albo przynajmniej firmę), który sprawdzi się w mieszkaniu małego alergika? Fajnie gdyby był znanej marki, bo jakoś nie ufam nowym wynalazkom. No i żeby nie kosztował przy tym 3 tys:) Czy n.p. warto kupić odkurzacz z filtrem wodnym, bo słyszałam różne opinie.
-
8-08-2011, 23:17 #2Początkująca(y)
Odp: Sprawdzony odkurzacz dla alergika
Spoko jest ten model Karchera Odkurzacze i akcesoria - Odkurzacz z filtrem wodnym KARCHER DS 5600 – idealny dla alergików!. Generalnie to sprawdzona firma jeśli chodzi o sprzęty czyszczące a ten akurat ma moja siostra (mama małej Ani, która chyba jest uczulona na wszystko) i sobie bardzo chwali.
Myślę, że możesz zaufać też takim firmom jak Phillips czy Zelmer.
-
9-08-2011, 10:40 #3
-
11-08-2011, 09:24 #4
Witajcie!
A to zrządzenie losu, bo ostatnio właśnie TVN o tym mówił. Tzn. w popołudniowym programie o tym było. Radzić sobie z alergią można dzięki Powermed.
-
13-08-2011, 22:59 #5
hej
ja jako mama alergikow zdecydowalam sie na Zelmera Aquawelt - uzywam tylko filtra wodnego
spoko - jestesmy zadowoleni z niego
poki nie trza zawartosci wylewac... fujjjjj... w zwyklym workowym odkurzaczu nie widac tego syfu tak jak w wodniaku...
jest tylko jeden maly myk...trza sie przyzwyczaic ze po skonczeniu odkurzacza trza wylac wszystko, wymyc i wysuszyc... zwykly odkurzacz chowa sie i luzik a tu trzeba sie jeszcze zajac "demontazem" bo jak sie w filtrach jakas plesn wyrosnie to potem trzeba je wymieniac zeby alergikom nie zaszkodzilo
taki o mam - ! ODKURZACZ PIORĄCY ZELMER 919.0 ST TURBOSZCZOTKA (1747550309) - Aukcje internetowe Allegro
-
25-08-2011, 22:59 #6
Moi teście ostatnio zafundowali sobie maszynę do odkurzania, prania, czyszczenia, klimatyzowania i odświeżania pomieszczeń ...
Cena boli (ponad 7 tys - ich sprawa) ale kombajn naprawdę super :)
Nigdy bym tyle nie wydała na odkurzacz, ale ta magiczna moc przekonywania sprzedawców-prezenterów... hehe ;)
syf w pojemniku z wodą po sprzątaniu straszny.
Dołączyli do kompletu jeszcze worki próżniowe na pościel (na roztocza) i komplet garów pokroju zeptera. Ech ...Taktyka sprytnej kobiety!
www.nadem.pl - pobierz ebooki za darmo jeszcze dziś i ciesz się ich zawartością!
-
26-08-2011, 16:09 #7Fan(ka)
-
22-09-2011, 14:52 #8Początkująca(y)
Kupiłam wreszcie Dysona. Drogi ale w promocji:) Po przejrzeniu netu - wyszło, że przy akceptowalnej cenie ten jest ok. I jest ok! Spełnia sowje zadanie i baaaardzo wygodnie się odkurza.
-
6-10-2011, 16:20 #9Początkująca(y)
Zelmer robi bardzo dobre odkurzacze wodne. Z reguły poleca się je właśnie alergikom. Myślę, ze warto kupić jakiś model tej marki. Na stronie medialuxa widziałam takie w atrakcyjnej cenie - warto zerknąć, poczytać sobie o tych wodnych modelach, bo jest ich sporo.
-
6-10-2011, 20:36 #10Początkująca(y)
ogolnie jakikolwiek odkurzacz z filtrem wodnym jest odpowiedni.
ja mam odkurzacz zelmera - wodnik. ludzie narzekali (znajomi) ale jak dostalismy na wesele to darowanemu...
ogolnie sie sprawdza choc uciazliwe jest czyszczenie filtra i suszenie tych filtrow (2 szt.)

LinkBack URL
About LinkBacks

sama jestem alegikiem i jest okm a kosztowal nei cale 400 zl

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań