11. do 14. z 14
-
25-10-2011, 14:44 #11Początkująca(y)
Odp: Sprawdzony odkurzacz dla alergika
Ale czekajcie bo ja się chyba pogubiłam... odkurzacz piorący i odkurzacz z filtrem wodnym to nie jest to samo? A myślałam, że tak. Wyjaśnicie mi na czym polega różnica? Przydałby mi się jakiś dobry odkurzacz do prania dywanów i tapicerek.
-
9-11-2011, 10:04 #12
Nie wiedziałam, że to taka szalona różnica pomiędzy tradycyjnym, a wodniakiem. Stawiam zdecydowanie na odkurzacze piorące. Moje dziecko nie dosyć, że jest alergikiem to jeszcze do tego bałaganiarzem :), ale to już taki wiek. Podoba mi się, ż wodny odkurzacz czyści powierzchnie suche jak i mokre. Kolory moich wykładzin zdecydowanie odżyły. Mam Philipsa Thriatlona i za nic nie zamienię go na starego Elektroluxa workowego, chociaż opróżnianie nie należy do najprzyjemniejszych.
-
3-01-2012, 13:34 #13
A słyszałyście o akwizycji odkurzaczami? Chodzą po domach i wciskają ludziom cudowny sprzęt, który wszystko czyści, sprząta, powietrze jonizuje, alergie likwiduje – cuda jednym słowem, a nie odkurzacz Cena – 6tysięcy złotych...
Głowa do góry
-
14-03-2012, 11:59 #14Początkująca(y)
Teraz weszły na rynek fajne odkurzacze specjalne dla alergików. Nie mają wyrzutu powietrza, czyli nie wdychamy brudu który wciagął odkurzacz bo go zasysa do środka. Tak, takie kosmiczne technologie są już w odkurzaczach. Niesamowite jest to, że Sebo są używane w szpitalach na zachodzie a u nas to jeszcze nie do pomyślenia, sprząta się tylko na mokro...

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań