1. do 3. z 3
-
8-02-2010, 10:07 #1Początkująca(y)
Żywienie dzieci z alergia pokarmowa
Żywienie dzieci z alergia pokarmowa. PRACA BADAWCZA Witam, jestem studentkom III roku Zdrowia Publicznego ze specjalnością Dietetyka. Mam ogromną prośbę o pomoc w wypełnianiu ankiety. Wyniki z tej ankiety będą mi bardzo pomocne przy pisaniu pracy licencjackiej. Z góry dziękuje za poświecenie kilku minut

http://www.ankietka.pl/ankieta/33714...-u-dzieci.html
wystarczy kliknąć i odpowiedzieć na kilka pytań...
-
12-05-2010, 16:45 #2Początkująca(y)
Odp: Żywienie dzieci z alergia pokarmowa
Ankieta przywidziana dla osób dorosłych cierpiących na alergię pokarmową i/lub mających dzieci z tą dolegliwością.
Szanowni Państwo, prowadzę badania nad znakowaniem opakowań produktów spożywczych w aspekcie alergii pokarmowej oraz umiejętnością czytania etykiet. Wyniki tych badań pozwolą zanalizować czy opakowania produktów spożywczych są odpowiednio oznakowane i jak oceniają to potencjalni konsumenci deklarujący stosowanie diety eliminacyjnej ze względu na jakiś składnik. Badania są anonimowe, a ich wyniki zostaną wykorzystane jedynie w celach naukowych (praca magisterska). Bardzo proszę u udzielenie szczerych i przemyślanych odpowiedzi na poniższe pytania.
Oto link:
http://www.moje-ankiety.p...71/sec-QOuBkury
Dziękuję za poświęcenie kilku minut...
Sama jestem alergikiem pokarmowym, wiec wiem co to znaczy
Pozdrawiam,
Magda
-
18-01-2012, 09:44 #3Wdrożona(y)
Odp: Żywienie dzieci z alergia pokarmowa
jeśli nasze dziecko ma alergię pokarmową wymaga ono specjalnej opieki. Musimy uważać na to, co je. Na szczęście w necie można znaleźć wiele cennych informacji na temat tego, jak się opiekować dzieckiem, które ma alergię pokarmową. Tutaj na przykład można się sporo dowiedzieć Wspólny front rodziców i lekarzy w walce z alergią dzieci

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań