7 931. do 7 932. z 7932
-
Dzisiaj, 09:25 #7931
Odp: Wieści od rozpakowanych mamusiek
I ja się witam!
Karolcia81 - wszystkiego dobrego z okazji 1 miesiąca!
Co do instynktu macierzyńskiego - spróbuj mu troszkę lejce ściągnąć, dla własnego dobra
Co do rozpieszczenia - to nie jest dobre na dłuższą metę, choć słodkie, urocze i tłumaczymy się jak głupie z tej naszej miłości. Adę sobie rozpaskudziłam ze spaniem (śpi z nami) i żniwa zbieram do dziś, choć cały czas usprawiedliwiam się, że tak jest wygodniej. Tyle, że patrząc na Nią, wiem, że źle postąpiłam, bo teraz naprawdę stoczymy walkę z emigracją do Jej własnego łóżka. No nic, przy drugim będę mądrzejsza. Mam nadzieję.
A tymczasem korzystaj, ciesz się i kochaj ile wlezie, a mieszkanie na pewno nie jest aż tak zakurzone. 
Zrobiłam sobie pedicure wczoraj, od razu mi lepiej. Jak pogoda taka się będzie utrzymywać, to padnę chyba.
-
Dzisiaj, 09:40 #7932
Odp: Wieści od rozpakowanych mamusiek
Witajcie,
Patrz LILIJANNA, jak to jest...a ja tak długo zbierałam "baty" od wszystkich wokół, że kładłam młodego spać od początku w swoim pokoju, w swoim łóżeczku...jaka to ze mnie wyrodna matka była!!! Ryczałam do poduszki....Ale jakoś nie przemawiał do mnie fakt, że tak wygodniej. Ja problemu nie widziałam wstawać co 3h na karmienie do pokoju Miłka. Dzisiaj, jak czytam taki wpis, jak Twój...dziękuję sobie, że nie poddałam się presji otoczenia i że nie muszę staczać walki teraz z synkiem, gdzie ma spać
Także trzymam kciuki, byś przy drugim dzieciątku postawiła na zasadę "każdy ma swoje łóżko"

1666Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań