Strona 794 z 794 PierwszyPierwszy ... 774 784 789 793 794
7 931. do 7 932. z 7932
Drzewko podziękowań1666Podziękowań

Temat: Wieści od rozpakowanych mamusiek

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Wieści od rozpakowanych mamusiek

I ja się witam!

Karolcia81 - wszystkiego dobrego z okazji 1 miesiąca! Co do instynktu macierzyńskiego - spróbuj mu troszkę lejce ściągnąć, dla własnego dobra Co do rozpieszczenia - to nie jest dobre na dłuższą metę, choć słodkie, urocze i tłumaczymy się jak głupie z tej naszej miłości. Adę sobie rozpaskudziłam ze spaniem (śpi z nami) i żniwa zbieram do dziś, choć cały czas usprawiedliwiam się, że tak jest wygodniej. Tyle, że patrząc na Nią, wiem, że źle postąpiłam, bo teraz naprawdę stoczymy walkę z emigracją do Jej własnego łóżka. No nic, przy drugim będę mądrzejsza. Mam nadzieję. A tymczasem korzystaj, ciesz się i kochaj ile wlezie, a mieszkanie na pewno nie jest aż tak zakurzone.

Zrobiłam sobie pedicure wczoraj, od razu mi lepiej. Jak pogoda taka się będzie utrzymywać, to padnę chyba.
    ewelina28 i karolcia81 dziękują za post.
    Nasz Aniołek - [*] 25.09.2008 10tc ; Nasza Córcia - Adrianna - 04.08.2010 40tc

Dum Spiro Spero... Avatar ewelina28

Domyślnie Odp: Wieści od rozpakowanych mamusiek

Witajcie,

Patrz LILIJANNA, jak to jest...a ja tak długo zbierałam "baty" od wszystkich wokół, że kładłam młodego spać od początku w swoim pokoju, w swoim łóżeczku...jaka to ze mnie wyrodna matka była!!! Ryczałam do poduszki....Ale jakoś nie przemawiał do mnie fakt, że tak wygodniej. Ja problemu nie widziałam wstawać co 3h na karmienie do pokoju Miłka. Dzisiaj, jak czytam taki wpis, jak Twój...dziękuję sobie, że nie poddałam się presji otoczenia i że nie muszę staczać walki teraz z synkiem, gdzie ma spać Także trzymam kciuki, byś przy drugim dzieciątku postawiła na zasadę "każdy ma swoje łóżko"

Mama Aniołków [*][*][*]
    Nie chcę się skarżyć na swój los Nie proszę więcej, niż dać możesz I ciągle mam nadzieję, że... Że chyba wiesz, co robisz, Boże...

Zasady Postowania