Strona 3 z 14 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 136
Drzewko podziękowań8Podziękowań

Temat: Bliźniacza mama = mistrzyni zakupów... czyli promocje, okazje, wyprzedaże!

Zadomowiona(y)

Domyślnie Odp: Bliźniacza mama = mistrzyni zakupów... czyli promocje, okazje, wyprzedaże!

Cytat Napisał justyś80 Zobacz post
    Ja też zrobiłam atak na pampersy w lidlu:)
    do mnie dzis maz zadzwonil, ze slyszal w radio o tej promocji no wiec ja w auto i do lidla...byly ze dwie palety tych pampersow wiec spokojnie kupilam 3 paczki chociaz juz sama nie wiedzialam ile mam wziac opakowan i czy nie wziac 4 na pozniej...hehe jak powiedzialam, ze kupilam 3 to maz na to...aj moglas wziac 6! hehe rany co sie stalo z moim harleyowcem hehehe

Fan(ka) Avatar jedynka

Domyślnie Odp: Bliźniacza mama = mistrzyni zakupów... czyli promocje, okazje, wyprzedaże!

Dziewczynki w realu jest chyba lepsza promocja na pampki 2 opakowania za 40zl!!!

nie doczytalam. kupujac dwa opakowania cena 40 zl za sztuke.
    Ostatnio edytowane przez jedynka : 28-10-2010 - 13:13

BLIŹNIAKI- szczescia dwa Avatar Milutek23

My tez byliśmy w Lidlu ale skromnie kupiliśmy narazie 2 paczki:) Na obecną chwile posiadamy ok 40 szt. Newborn i ok.220 szt. tych w rozm. 2. Teraz będziemy dokupywać 1:):)

Entuzjast(k)a Avatar pauli1983

Cytat Napisał justyś80 Zobacz post
    Ja też robie regularny atak na Pepcko tyle, że znależć tam coś na 92 to masakra! O bodziakach nie wspomnę:)

Odnośnie pieluch, to my jedziemy na Pampersach ze względu na to, że jak sie trafia promo, to kosztuja po 57groszy za szt i są nieco miększe i bardzie się "ruszają" razem z dzieckiem. Jak dziewczyny były mniejsze, to też używałam Huggiesów i Dada. Odkąd więcej się ruszają, to uzywamy Pampery.
    IWS nie stresuj się! Kaszki mleczne za 4 zł, to byłby cud! Ja kupuje od znajomego przedstwiciela handlowego Bobovity mleczne za 5zł i to uważam za dobrą cene...U nas jedna kaszka na 2-2,5 dnia!

PS Wątek super ale narazie nic nie wiem o innych promo:)
    justys a ja kupilam kaszki bobovity za 0,80 w akcji bumerang carrefoura. kaszka kosztowala 4,80 , ale przy kasie zwracali do niej 4 zl bonem na dowolne zakupy;)

Fan(ka)

ojoj, PAuli, to chyba jak na razie tytuł mistrzyni zakupów Tobie się należy ;) Ja mam za daleko do carefura więc tam nie zaglądam nawet..
    Mi siostra kupila Huggiesy w promocji biedronkowej, niby juz byla ale u nich ciągle pieluchy sa - 87 szt za 39.99 Właśnie zaczniemy ubierać 4ki.
    mowila też że w tesco sa jakies wielkie paki pampersów po jakieś 99.90 tam jest chyba 160 sztuk, ale nie wiem czy się oplaca.

nasze skrzatki

iws
    iws jest nieaktywny
    Fan(ka) Avatar iws

Rajstopki niemowlęce frotte - Biedronka cena 6,99 zł.

Entuzjast(k)a Avatar pauli1983

iws od kiedy te rajstopy? bo u nas ta promocja juz byla kiedys , jest powtorka?

Fan(ka)

byłam dziś w biedronce i rajstopek nie ma :(

Fan(ka)

no właśnie, ta promocja to byla jakieś 3 tygodnie temu, ostatnio byy bodziaki po 6.99 albo 7.99...

w Stokrotce od czwartku Huggiesy mega pack za 32.99 im mniejszy rozmiar tym taniej wychodzi ;) I słoiczki deserki Bobofruta dwa w cenie jednego ( 1,25 za sztuke wychodzi)
    I jeszcze w jednej z gazetek Reala widzialam niższe ceny na firmowe zabawki FP i inne, może ktos chciałby juz robic prezenty mikolajowe czy swiąteczne

nasze skrzatki

iws
    iws jest nieaktywny
    Fan(ka) Avatar iws

Ja kupiłam w biedronce rajstopki w sobotę. Nie przyszło mi do głowy zeby sprawdzić od kiedy była czy jest :)

Strona 3 z 14 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania