21. do 30. z 126
-
25-02-2011, 10:54 #21
Odp: Bliźniakowe pokoje - jakie mamy, chcemy, marzymy - wątek dekoracyjny :)
bardzoooo pozytywne - ale ten świat mały, malusieńki

-
25-02-2011, 10:56 #22
lenna - ja chętnie dowiem się gdzie te bazary? Gdzie mieszkasz bo mi chyba umknęło? :) Ja uwielbiam - sporo kupujemy z mężem na Kole w Warszawie. Większość w domu u nas to starocie - część dopasowana do klimatu danego pokoj, odnowiona, pomalwana itp. Dziewczyny w pokoju mają skrzynię z Koła (trzymamy w niej różne duperle), na nią zrobiłam ze starej gąbki od kanapy siedzisko i można teraz na niej podsiadywać. :)
-
25-02-2011, 11:02 #23
no nieeee
To teraz zdjęcia musisz wstawić OBOWIĄZKOWO

-
25-02-2011, 11:11 #24
Tak to magiczne miejsce jest na zachodzie dokładnie w Gorzowie. jest też taki wielki targ w Boczowie a tam to już można kupić wszystko. Może otworzę jakiś biznes
Tyle tylko że 90% mebli do renowacji ale jak ktoś lubi ma pomysł i czas to ok.
Ja Wam powiem że mamy 52 m2 i jestem załamana tym że dzieci nie maja pokoju. kiedyś pewnie będą miały ale póki co każdy mebel inny, kupione jakieś prowizorki a tak chciałabym mieć taki pokoik wymuskany.
-
25-02-2011, 11:30 #25
A to pokój naszych dziewczyn. W wakacje będziemy je przeprowadzać do większego pokoju - nikt nie przypuszczał, że ten czas tak szybko zleci i będą potrzebowac więcej przestrzeni. Dokupuję teraz dodatki z myślą już o nowym pokoju, ale na chwilę obecną wygląda tak. Tylko skrzynia nie pomalowana na biało.
Odświeżona lampa - nowy abażur Dziewczyny dostaly na urodziny - a lampę rodzice jeszcze przed ślubem kupili właśnie na Kole :)
pok2.JPG
Dywan to też urodzinowy prezent. Myśleliśmy o innym, ale spodobał się nam bo jest taki kolorowy i żywy.
pok4.JPG
To nasza skrzynia - zabawki na niej stoją tylko jak Dziewczyn nie ma w pobliżu (zaraz wszysto trzeba sprzątnąć i ląduje na podłodze)
Na oknie wiszą koronkowe aniołki w różnych kolorach a na parapecie leży misio :)
Po przeciwen stronie łózeczek stoi komoda - pomalowaliśmy ją z mężem na biało, wczęsniej zeszlifowaliśmy. Wczoraj Julka wysypała z niej wszystko i weszła na koniec do szuflady :)
-
25-02-2011, 12:11 #26
nooo pokoik pierwsza klasa!! Śliczny - bardzo przytulny, klasyczny, ale wesoły i nieprzeładowany!
No i najładniejszy misio siedzi w szufladzie

-
25-02-2011, 12:22 #27
-
26-02-2011, 08:15 #28
-
26-02-2011, 20:58 #29
Ja sie nie pochwale jescze pokoikiem dziewczynek,boplany sie zmienily.Napierw mialy byc od poczatku razem ale wiadmo jak sie planuje nic z tego nie wychodzi.Jedyne co sie udalo zrobic to sciana.Mamy naklejke na cala sciane,takie sliczne drzewkoi dwoje dzieci na hustawce.Ja mam dla dziewczynek meble surowego drewna.Mam w zamysle dekoracje ale sie pochwle dopiero jak przesniesiemy mal edo wspolnego pokoju.A to nastapi dopiero latem

Narazie zdjecie naklejki
i kompletu mebelkow ktore mamy (na zdjeciu tylko jednolozeczko ale mamy oczywiscie dwa 
A co do mebli.My z mezem jestesmy zakochani w starociach.Mamy sporo w Pl ale ciezko nam je zwisc nazreie.Jednak dom mam wyposazony w meble recznie robione w Indiach..
Wlasnie dzis jada nastepne
Ja wyrazicie zgode to sie pochwale,jutro
A jutro tez chociaz wstawie pokoik Maxa bo ten mmy skonczony.My mamy utrudnione zadanie bo nigdy nie wiem jak dlug w danymmiejscu bede mieszkac,bo domy wynajmujemy.Ale wszedzie taramy sie stwarzac mila atmosfere,bo meble wszystkie mmy swoje pozostaje tylko malowanie
PS091_example1[1].jpg50-3772830A72UC587571X[1].jpg
-
26-02-2011, 21:27 #30
gastone śliczna naklejka, wprawia mnie w dobry nastrój bo kojarzy się z sielskim dzieciństwem u babci na wsi...
Chyba to popularne takie wynajmowanie domów i w UK i w IRL ? Kupić swój to pewnie mega drogo.
Czekam na zdjęcia waszego królestwa!

18Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań