Strona 1894 z 1894 PierwszyPierwszy ... 1874 1884 1889 1893 1894
18 931. do 18 936. z 18936
Drzewko podziękowań3256Podziękowań

Temat: Ciąża bliźniacza

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Ciąża bliźniacza

oj mojego męża zdecydowanie lepiej ubierac jak żywic!
    u mnie jeszcze niewiadomo jaka plec równie dobrze moze byc 2 chlopców!
    choc bardzo parkę bym chciala bo raczej na kolejne dzieciątko juz sie nie zdecydujemy

Zadomowiona(y) Avatar donka28

Zawsze chciałam mieć 4dzieciaczków,ale chyba już powiem STOP,niestety to nie koncert życzeń,mój tata tak chciał syna no i doczekał się za czwartym razem

Wdrożona(y)

Cytat Napisał donka28 Zobacz post
    Zawsze chciałam mieć 4dzieciaczków,ale chyba już powiem STOP,niestety to nie koncert życzeń,mój tata tak chciał syna no i doczekał się za czwartym razem
    dzieci to skarb i radośc ale niestety nie zyjemy w państwie dobrobytu i zwyczajnie cięzko wychować kilkoro dzieci nie odmawiając im za wiele. Może Wam sie ten synuś w końcu trafi. Ja miałam przeczucie na 2 synków wlaśnie, mój mąż chcial syna, jego nazwisko na nim sie konczy dlatego się cieszy, że przybędzie dwoch nowych hihi no i wiecznie prawdziwy tekst "masz syna musisz pilnowac tylko jego, masz córke to pół miasta "

wydaje mi sie że teraz jest takie rownouprawnienie, że syna i corke wychowuje sie tak samo trudno lub tak samo łatwo, kwestia dzieci i rodziców.
    Dziewczyny będziemy wyjatkowymi matkami, a nasze dzieci wyjątkowymi dziećmi
    - Z czego się śmiejesz, Michałku? – Demotywatory.pl
    Stary jak myślisz... – Demotywatory.pl
    Demotywatory.pl
    Bliźniaki – Demotywatory.pl

Wdrożona(y) Avatar kasiek808

Witam ponownie-Ajjj, ale tu sie podzialo,ile nowych mamusiek, gratuluje wszystkim. Troszke mnie tu nie było(ponad 6 m-cy). Moje królewny wytzrymały do 34 tc i 16.08.2011 przywitalismy Gabrysie 2200g i Wikusie 2060g. Nie jestem wstanie nadrobic zaleglosci wiec bede pisac na bieżąco o ile mi małe pozwola : )

Wdrożona(y)

Cytat Napisał kasiek808 Zobacz post
    Witam ponownie-Ajjj, ale tu sie podzialo,ile nowych mamusiek, gratuluje wszystkim. Troszke mnie tu nie było(ponad 6 m-cy). Moje królewny wytzrymały do 34 tc i 16.08.2011 przywitalismy Gabrysie 2200g i Wikusie 2060g. Nie jestem wstanie nadrobic zaleglosci wiec bede pisac na bieżąco o ile mi małe pozwola : )
    Witaj, nie znamy się jednak sądzę, że wszystkie obecne tu ciężarowki chętnie posłuchają twoich rad doświadczonej mamy blixniaczek, napisz nam kilka słow o porodzie, o pierwszych dniach i teraz jak sobie radzisz i jak dziewczynki, pozdrawiam

Zadomowiona(y) Avatar Yummy_mummy_82

siema troche pozno, ale dopiero wrocilam od gina przegiecie palnika

moje maluchy zrownaly sie wagowo tego jescze nie grali sa duze- 2430 g kazdy
    mamusia jest bardzo szczesliwa porod moze nastapic w kazdej chwili- szyjka zgladzona, rozwarcie 3 cm- powiedzial, ze daje mi tydzien maks zaciskam nooogi, musze wytrzymac chociaz do niedzieli!!!!!

Tagi tego tematu

Zasady Postowania