Strona 2380 z 2380 PierwszyPierwszy ... 2360 2370 2375 2379 2380
23 791. do 23 798. z 23798
Drzewko podziękowań5198Podziękowań

Temat: Ciąża bliźniacza

Zadomowiona(y)

Domyślnie Odp: Ciąża bliźniacza

kropeczka - strasznie mi przykro! wiesz że nie każdy ma takie szczęście żeby móc mieć bliźniaki i myślę że to w pewnym sensie taki dar od Boga i wynagrodzenie tego co przeszłaś w pierwszej ciąży. Wszystko na pewno będzie dobrze! trzymam za was kciuki!!!

myślę że mimo tych wszystkich obaw i lęków jak to będzie z dwójką i czy damy sobie radę każda z nas w głębi serca czuje się mega szczęściarą

gienek witamy na forum
    Ostatnio edytowane przez ankos86 : Dzisiaj - 13:36

Mama Nikoli Avatar lilly815

Taki długi post miałam i mi wcięło piszę od nowa.

Wiolcia no juz prawie nie mam tych owoców,jest tak ciepło,że nic innego bym nie jadła Sama byłam zdziwiona,że czeresnie już są.Do szpitala już jestem gotowa,biorę nie za duża torbę bo mam zamiar,jeszcze wyjść z brzuszkiem do domku po niedzieliCzuję ogólnie,że to już finał się zbliżą,zreszta ginka potwierdziła,ale dadzą mi coś na opóźnienie,to może jeszcze pokulam się ze dwa tygodnie

Ankos jak tam arbuzik zjedzony?Ja od 3 tygodni nic nie przybrałam na wadze,chociaz przyznam sie,że czasami nie stosuje się do dietki Wczoraj zjadłam zakazane jedzonko i cukier miałam 170 A jak u Ciebie z ta dietką?

Agucha o nie kochana,ja zamierzam wrócić ze szpitala jeszcze na troszkę do domku z brzuszkiem.Jedziemy na tym samym wózku,także chce jeszcze troche wytrwać

Kropeczka trzymam kciuki za Was i wierzę,że z Twoja ciążą będzie wszystko dobrze.U mnie też nie zapowiadało się różowo,ale prawie dotrwałam,czego i Tobie zyczę.

Anuśka no trzymam sie nadal,chociaż czuje,że od srodowej wizyty jest gorzej.Mam nadzieję,że po lekach które mi dadzą,wszystko się na trochę uspokoji.Dawaj kobieto swój numer na priv

gieniek Witamy na forum
    wiolka5 dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar agucha1986
    Wpisów do bloga
    1

gieniek Witamy na forumi gratulujemy ciazy bliżniaczej :)

Zadomowiona(y)

lilly ja też sobie pozwalam łamać dietę. właśnie teraz po obiedzie zjadłam "big milka" a rano całą miseczkę czereśni. no właśnie to łamanie diety to bardziej jedzenie za dużo owoców niż mi pozwolono albo lody. reszta diety nawet mi odpowiada wiec jej nie zmieniałam - ale jak tu nie jeść owoców???? a wyniki mam w granicach normy. do 120 sie wyrabiam. jak byłam przeziębiona i syrop piłam to mi przekraczało. a arbuza nie dostałam M stwierdził że były same nieciekawe i nie powinnam takich jeść. oczywiście się wkurzyłam - ale loda dostałam na pocieszenie i teraz ma ubaw że ze mną jak z małym dzieckiem

lilly trzymam kciuki żebyś wróciła jeszcze do domu w trójpaku &&&&&&
    lilly815 dziękuje za post.

Entuzjast(k)a

KROPECZKA-musisz teraz myslec pozytywnie,bo bedzie wszystko dobrze.dbaj o siebie i dzieciaczki
    LILLY-jak bedziesz w szpitalu to daj znac koniecznie -moj nr tel.790 326 964.
    ANUSKA-ty idziesz do szpitala w niedziele czy poniedzialek?tez jak bedziesz to napisz jak sie sprawy maja.
    lilly815 dziękuje za post.

Zadomowiona(y)

Gieniek witamy.

Kropeczka, to straszne o czym piszesz, co innego poronienie we wczesnej ciazy a tak. Wspolczuje ci bardzo, trzymaj sie, teraz na pewno wszystko bedzie dobrze i to podwojnie!

Dziewczyny, a ja swiezo po pedicure! Pani co mi go robila to okazalo sie, ze ma 6 letnie blizniaki to sobie pogadalysmy, jej oba byly ulozone miednicowo wiec wiedziala, ze bedzie cesarka, ale wszystko bylo w porzadku wiec lekarz tak odkladal jej termin i odkladal az je miala w 39+2! Ja to rozumie ciaze donosic, ale az tyle to chyba bym nie chciala! Bo u mnie podobnie, tez maluchy sa miednicowo, a zadnych komplikacji nie ma, wiec jak mnie tez tyle potrzymaja..... A oba maluchy mialy po 3,5kg i bez problemu od razu wrocily z nia do domu. No nic, nie ma co myslec, bo wplywu i tak na to nie mam.
    A w ogole to znalazlam tego arbuza, zaraz rozkroje...Kupilam tez lody na wieczor, w koncu piatek. Ale powstrzymam sie od slodkosci az maz wroci z pracy.

Entuzjast(k)a

Kropeczka - ja miałam silne bóle podbrzusza od 8-13tc. Potrafił mnie cały dzień boleć . Ale od 2 tyg w końcu skończyły sie te bóle i czuje sie wreszcie dobrze. Najważniejsze , ze gin cię zbadał i wszystko jest ok.
    Gieniek- witaj koleżanko

Będą bliźniaki

Mama Nikoli Avatar lilly815

Wiolcia zaraz zapisuje Twój nr i dam znać.

Tagi tego tematu

Zasady Postowania