Strona 590 z 2380 PierwszyPierwszy ... 570 580 585 589 590 591 595 600 610 ... OstatniOstatni
5 891. do 5 900. z 23798
Drzewko podziękowań5198Podziękowań

Temat: Ciąża bliźniacza

Fan(ka) Avatar lenna1982

Domyślnie Odp: Ciąża bliźniacza cz. II

Jedynka mój teść od początku mówił że będziemy mieli dwóch chłopców i ja się modliłam żeby były dwie dziewczyny tak na złość. I tak się wkurzałam jak ciągle do mnie mówił jak tam chłopaki a ja mu na to dziękuję ja i dziewczyny mamy się dobrze :)
    A jak męża spytałam czy jest dumny że będzie miał syna to powiedział że najbardziej się cieszy że będzie komplet w domu a z dumą to nie ma nic wspólnego. Więc chociaż jeden o normalnym podejściu.
    A ludzie jak się dowiadywali że będą bliźniaki to pierwsze pytanie i co dwóch chłopców będzie? Faktycznie jakby dziewczynki gorsze były a bliźniaki to zawsze z siusiakami :)

Rainmanka a kiedy teraz masz usg?Może drugi maluch się pokaże.

Doczytałam na suwaku o paznokciach i chyba mam przyjemność być drapana od środka przez moją księżniczkę bo czuję takie łaskotanie jak na początku jak zaczynały się ruszać

BLIŹNIAKI- szczescia dwa Avatar Milutek23

No to ja sie dzisiaj podpytam lekarza czy cos tam juz widzi- ponoc od niego zalezy czy mozna sie cos dowiedziec- oprocz tego jak beda ulozone:) Wizyta o 17 w obecnym 16 tygodniu:)aż nie mogę sie doczekac

Fan(ka) Avatar rainmanka

Lenna 21-szego mam wizytę i czekam na to żeby je pomierzyła i podpatrzyła bo sie poprzekręcały to może lepiej będzie widać :) Fajnie jakby była dziewczynka bo niektórym w rodzinie bym troszke noska utarła :) ale jak będzie chłopczyk to też ok, tylko chciałabym wiedzieć żeby to drugie nie było takie anonimowe.

Fan(ka) Avatar olis23

Witam dziewczynki,

Ja się dowiedziałam w 18tyg że jedna baba na 100% druga na 80% a w 24tyg się to potwierdziło w 100%.

Wróciłam od gina i.... jestem umówiona na spotkanie z dziewczynkami na przyszły tydzień :D:D:D:D

Ledwo dolazlam do gina tak mnie brzuch boli, głowka napiera bardzo, rozwarcie się powoli robi narazie na opuszek i mam nie brac nospy ani nic bo do cc potrzeba na 2 albo 4 cm rozwarcia. W poniedziałek mam się zgłosić do szpitala i badania i takie tam i cięcie ale nie wiem kiedy dokładnie, już nie moge się doczekać, ale wszystko mnie boli już bardzo.

Fan(ka) Avatar jedynka

Moj maluch prawy na disco chyba jest bo jakis dziwne wyczynia tance :). Lenna wyobrazasz sobie jak trzeba bedzie takie malusie pazurki obcinac???? ja to jestem przerazona heh. Wogole wszystko zaczyna mnie przerazac :)

Milutek zycze Ci zebys sie dowiedziala co tam za skarby nosisz?

Ja sie ciesze ze 2chlopakow jakby 2 dziewczynki tez bym sie cieszyla, jakos parki nie chcialabym sama nie wiem czemu. Moze z oszczednosci hehe i ze tej samej plci dzieci chyba lepiej sie dogaduja. Ale kiedys bylam przeciwna zeby ubierac bliznieta tak samo a teraz jak patrez na ciuszki to takie to slodkie jak dwie istotki tak samo ubrane :) chociaz nie duzo mam identycznych rzeczy. Ewentualnie podobne. A Wy macie duzo takich samych ciuszkow?

Olis no to super ze juz bedziesz miala swoje kobietki :) ale nie mialam pojecia ze trezba miec rozwarcie do cc.o boze to jak nie beede miala to tak bede sie kulac do 40 tyg!!!!??? wow

Fan(ka) Avatar olis23

Jak nie ma rozwarcia to są takie tabletki dowcipne żeby się zrobiło, albo np lekarz może pomóc ;)

Fan(ka) Avatar jedynka

hmm a jak lekarz pomaga?? kuszace hehe

Fan(ka) Avatar olis23

no grzebie tam ;)

Fan(ka) Avatar lenna1982

Jedynka mój mąż dzielnie zaoferował się że będzie dzieciom pazurki obcinał więc w odpowiednim momencie mu o tym przypomnę. Co prawda nie trzymał NIGDY noworodka na rękach, nawet nie widział więc zobaczymy czy mu mina nie zrzednie :)
    Jak mu ostatnio pokazłam skarpetusie dla newbornow z c&a to niby się uśmiechnął i mówi to będą miały takie stopy?????????

Olis ale super że już wiesz na czym stoisz i że to tak niedługo.

Ja po przeczytaniu tej książki o której wam pisałam ciesze się że będzie para. Oczywiście oszczędności nie będzie ale moim zdaniem z tą samą płcią jest więcej kłopotów

A mam takie głupie pytanie. Jutro według OM zaczynam 31 tydzień. I to znaczy że leci mi 31 czy 32 od jutra?

Fan(ka) Avatar olis23

Leci Ci 32 (np 36tyg + 1 d to 37 tydz)

edit bląd jesli zaczynasz 31 to masz 30 + ileś tam dni
    Ostatnio edytowane przez olis23 : 9-09-2010 - 12:34

Tagi tego tematu

Zasady Postowania