Strona 984 z 984 PierwszyPierwszy ... 964 974 979 983 984
9 831. do 9 836. z 9836
Drzewko podziękowań1061Podziękowań

Temat: Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Fan(ka) Avatar Luckaa

Domyślnie Odp: Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Co do tesciowych, to ja też nie moge narzekać, owszem marudze o pożale się na tesciów czasami, ale to np że nie sa w stanie nam w budowie pomóc tylko dopytują kiedy i kiedy na nowym bedzie goscina, a że ostatnio sie bałam że brakuje im kasy i chcą od nas wyciagnąc, że tesciowa słabo gospodarzy a taka dziabata, ale to ponarezkam jak kady, ale generalnie babcia jest ok, mieszka 20 minut drogi, ale nie ma prawa jazdy więc dzieici widzi rzadko, ale zawsze na to narezka, i kiedy ja nie poprosze, o każdej porze dnia i nocy pomoże mi i sie nimi zajmie i sie cieszy, jako matka też, dobrze wychowała dzieci, a moejgo męza m,in, jako tesciowa tymbardziej, nigdy nie marudzi, krytykuje, doradzi, duzo mi podpowie, jedzenie da, z gospodarstwa wszytsko mi da, poplotkujemy, dobra jest tesciową.

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

a ja hmmm, uważam że dień mamy to dzień mamy. dzien teściowejjesy podobno pod inną datą... ( a i tak jak mąz będzie życzenia składal to krzyknę że się dolączam...) a nam na dzień mamy cos tatusiowie przygotują??? Ja jestem ciekawa, ale mam przechlapane, bo w dzień mamy moj mąż ma urodziny. więc to ja musze się wysilić. NIe mam pojęcia co mu dać, nie mam kiedy kupić, to juz za dwa dni. Chyba sprrobuję jakiś tort upiec, tylko jestem z dzieciarnią caly czas jak go nie ma, a nie mam do kogo pojśc żeby to poza doemem zrobic:( A tak btw - macie gdzies pod ręką Wasze sprawdzone pomysly na masę cukrową? chciałąbym wykorzysać do dekroacji, a kilka jest w necie a sama jeszcze nie robiłam. Dziś męża wieczorem nie ma, więc jak dzieci usną może spróbowałabymją zrobic... a w sobote tylko bym ciasto upiekła.lucka, jak

dzieciaki,zdrowejuż?

nasze skrzatki

Fan(ka) Avatar Luckaa

Marta dzięki, hmm niewiem co napisac, nie ma temp, ale katar jest, a dziś darek obudził się z płaczem, był rodrazniony, pojekiwał, był taki przymulony, i pod oczami miał podkrażone, pod lewym takią sinawą podkowe, nie mam pojecia co to mogłobyć.
    A z tym dnieem matki to nie mam pojęcią, na 50 urodziny zamówiłam mamie spa, więc nie bede się powtarzac, wiec chyba zostanie na symbolicznym kwiatku.
    A w związku z imprezami to my mamy 28 maja pierwsza rocznice slubu koscielnego, i wymysliłam na ta okazje srebrne obraczki z grawerem, oboje mamy brudna robote, więc szkoda nam nosić złotych, więc tak wymysliłam, złote mamy bez graweru, wiec te tak wymyśliłam, zobaczymy z m powie na mój pomysł, poierwszy raz dam męzczyznie pudełeczko serduszkowe z bizuterią....

iws
    iws jest nieaktywny
    Fan(ka) Avatar iws

Ja wczoraj do swojej mamy pojechałam z prezentami - kupiłam jej książkę i szal - w sam raz na lato - kolor cappuccino w malutkie czarne groszki. Teściowa od mojego męża dostanie taki sam szal tylko różowy i do tego broszkę.
    Mi od moich dziewczyn wystarczą porządne uściski i buziaki umorusanych buziek :)

Fan(ka) Avatar anulka!!!

Dobrze ze przypomnialyscie bo calkiem bym zapomniala ze ten dzien matki to juz jutro!!!!
    Ja sie codziennie czuje z moimi dziewczynkami jakbym miala dzien matki jak rzucaja mi sie na szyje i mowia KOCHAM CIE MAMUSIU:)))czy jest na swiecie cos milszego?..:)))

Ale mi ulzylo. Juz myslalam ze nie znajde butow z pietka dla dziewczynek, przez ich wielkie stopy ale Bartek nas uratowal bo z tego z modelu z potrojnym rzepem 26 sa na nie dobre, nawet luzu jest ciutka i wlasnie kupilam na allegro bo w sklepie u nas nie bylo rozmiarow z tego modelu. Ale jestem szczesliwa. Te kupilam:
    buty.jpg

Fan(ka)

Aniu, bardzo ładne butki i bardzoo podobne do moich które kupiłam w ccc. CCC robi świetne podróby :)))

Zasady Postowania